Tuesday, February 5, 2008

ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΕ κάθε νοσογόνο εμβολιασμό, ακόμα και "δωρεάν"! ΟΧΙ κερδοσκοπικά, υποχρεωτικά εμβόλια!

Η Ιαπωνία σταματά ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ εμβολιασμούς!

Japan Stops Use of Pfizer, Sanofi Vaccines on Four Deaths!...


ΝΕΑ φυλλάδια για τους τρομοεμβολιασμούς και την επόμενη, ηφαιστειογενή παγετώδη περίοδο.

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ κατά των τρομοεμβολιασμών: ΜΗΤΕΡΕΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, αστυνομικοί, πυροσβέστες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
Με αφορμή τα νέα παραληρήματα των κερδομανών τρομοεμβολιαστών, ΕΧΘΡΩΝ του συμφιλιωτικού, αιωνοβικού τρόπου ζωής, ότι η νέα γρίπη χτυπά δήθεν υγιείς, ΡΩΤΗΣΤΕ όποιον τα διαδίδει αν γνωρίζει το ιστορικό κάθε ασθενούς, τα ενδεχόμενα ξενύχτια του ή τις προηγούμενες στεναχώριες/αντιβιοτικά κ.ά ανοσοκατασταλτικά που έχει πάρει, αν ήταν ΗΔΗ φορέας άλλων ασθενειών, και ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΤΕ τους άπληστους εγωμανείς αν είναι αρχή τής επιδημιολογίας ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να εμβολιάζονται πληθυσμοί όταν έχει αρχίσει εξάπλωση ασθένειας, ακριβώς επειδή ένα ποσοστό είναι ήδη ασυμπτωματικοί φορείς, συν το ότι οι λεγόμενες "ομάδες υψηλού κινδύνου", ακριβώς επειδή έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό, πέραν της ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ και ελαφριάς, πρωτεϊνικής διατροφής, ΔΕΝ πρέπει να πυροβολούνται με εμβόλια.
ΓΙΑΤΙ οι "εκλεκτοί" δεν κάνουν οι ίδιοι το ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ εμβόλιο κατά της εγωμανίας, δηλαδή τον αλτρουϊσμό;
Οι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ εμβολιασμοί ας ξεκινήσουν μια εβδομάδα ΑΦΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ και με ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΕΛΕΓΧΟ τα στελέχη των εταιρειών παραγωγής, κυβερνήσεις, συνταγομανείς γιατροί και οι δημοσιοκάφροι υποστηρικτές τους.
To 1976 μετά από εκατομμύρια ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ εμβόλια για γρίπη των χοίρων στις ΗΠΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ νεκρούς και ΧΙΛΙΑΔΕΣ παράλυτους από αυτά, οι εμβολιασμοί σταμάτησαν*…
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υπογράφει για αποζημίωση λόγω βλαβών από εμβόλια... Ώσπου να υπάρξει ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στη χρηματοδότηση, την έρευνα, τις προϋποθέσεις και τις παρενέργειες, και ταυτόχρονη ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ (με εθισμούς, ξενύχτια κλπ), ο καθένας πρέπει να αποφασίζει ελεύθερα για το αν θέλει να εμβολιαστεί. Σε πολλές χώρες όπου υπάρχει έντονη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στην ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, οι εμβολιασμοί ΔΕΝ είναι υποχρεωτικοί. Εμπιστεύεστε τους κερδομανείς;

Εμβόλια: ναι ή όχι; - pdf
Υπάρχουν άφθονα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η "ανοσοποίηση" (με τους εμβολιασμούς) προκαλεί περισσότερο κακό, παρά καλό...: Δρ Μόρις, πρώην επικεφαλής υπεύθυνος ελέγχου εμβολιασμών των ΗΠΑ.
Άλλο ένα κράτος τζόγου, διάλυσης νεολαίας και κοινωνίας με εξαρτησιογόνα, ξενύχτια, μοιρολατρεία, παριστάνει με τα κλεμμένα το καλό σκιάχτρο...

ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΕ κάθε νοσογόνο εμβολιασμό, κι αυτόν δήθεν κατά του καρκίνου τής μήτρας, ακόμα κι αν τον πλασσάρουν ως "δωρεάν".
Μάθετε περισσότερα για τις άρρωστες κλίκες στα:
http://www.ikko.gr/emvoliasmoi.htm
και www.whale.to/vaccines/buchwald.html



Χάρη στη βοήθειά σας ΞΕΠΕΡΝΑ τις 62.000 επισκέψεις και συνεχίζει!
Η πλήρης διαφάνεια μπορεί να θεραπεύσει ακόμα και τους σκοταδιστές !



*
Υπενθυμίζεται ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ για το ενδεχόμενο βίαιου εμβολιασμού των μαθητών ΧΩΡΙΣ γονική συναίνεση.
Μπορείτε να καταθέσετε ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ επιστολές σε σχολεία και ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ που εμπλέκεται, όπου θα δηλώνετε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ εμβολιαστική ή άλλη ανάλογη επέμβαση στα παιδιά σας (των οποίων έχετε τη γονική μέριμνα και επιμέλεια), χωρίς να ληφθεί η γνώμη και η συναίνεσή σας, και ότι ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΕΣΤΕ απέναντι σε όσους κακοποιήσουν τα παιδιά σας, όλων των δικαιωμάτων που σας δίνει ο αστικός και ποινικός κώδικας και οι διεθνείς συμβάσεις.
Οι ρωγμές στις πυραμίδες και τα λοιπά ιεραρχικά συστήματα οδηγούν στην κατάρρευσή τους.
Το μεγάλο λάθος του 1976

του δρα Άρτσι Καλοκαιρινού *

Το 1976 δούλευα στο βόρειο άκρο της Αυστραλίας μεταξύ Αβοριγίνων. Τότε παρατήρησα ότι σε μία κοινότητα λίγων εκατοντάδων ανθρώπων, έξι άνδρες πέθαναν ξαφνικά. Κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο για το στέλεχος Victorian (του εμβόλιου της γρίπης), αλλά αυτή η λεπτομέρεια δεν έχει πραγματική σημασία γιατί εκτός από ορισμένα επιλεγμένα άτομα κανείς δεν γνωρίζει τι περιέχεται σε κάθε συγκεκριμένη παρτίδα. Δεν ήταν όλοι ηλικιωμένοι. Ενας απ’ αυτούς ήταν εικοσάρης. Λίγες εβδομάδες αργότερα, σε μια άλλη κοινότητα, διαπίστωσα ότι τα άτομα με καρδιακά προβλήματα ή δυνητικά καρδιακά προβλήματα ή διαβήτη είχαν μεγάλες πιθανότητες να πεθάνουν αμέσως μόλις τους θα δοθεί το εμβόλιο.

Προφανώς, υπήρχε πρόβλημα με ορισμένες παρτίδες του εμβολίου της γρίπης.

Λίγους μήνες αργότερα βρισκόμουν στην Αμερική. Ο πρόεδρος Φορντ είχε ενημερωθεί από τους συμβούλους του σε ζητήματα υγείας ότι επρόκειτο να ξεσπάσει μια τεράστια επιδημία της «γρίπης των χοίρων», ότι αυτή θα μπορούσε να σκοτώσει χιλιάδες και ότι ο μόνος τρόπος για να προληφθεί αυτή η καταστροφή ήταν να εμβολιαστεί το σύνολο του πληθυσμού της Αμερικής - κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί- με ειδικό εμβόλιο.

Ετσι, παρασκευάστηκε το εμβόλιο και ξεκίνησε η μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολιασμού στην ιστορία. Ανησύχησα, επειδή το εμβόλιο δεν θα μπορούσε να δοκιμαστεί σωστά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Κανείς από τους αποδέκτες του εμβολίου δεν θα μπορούσε να γνωρίζει με τι ακριβώς τον εμβολίαζαν και υπήρχε πιθανότητα να πεθάνουν με αιφνίδιο θάνατο πολλοί άνθρωποι. Επιπλέον, ήταν εξαιρετικά απίθανο να ενσκήψει μια επιδημία της γρίπης των χοίρων. Γι’ αυτό βγήκα και μίλησα. Στην αρχή οι εφημερίδες πιάστηκαν απ’ αυτά που έλεγα και δημοσίευσαν πρωτοσέλιδα με τίτλους όπως «Αυστραλός γιατρός μιλά για μαζική δολοφονία». Στη συνέχεια εμφανίστηκα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Κάθι Κρόσμπι.

Ενας απ’ αυτούς που έβλεπε το τηλεοπτικό πρόγραμμα ήταν κάποιος που δεν συμπαθούσε έναν κύριο που ονομαζόταν Γκαμπίνο, το αφεντικό της Μαφίας. Ο Γκαμπίνο ήταν περίπου 70 ετών και είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων. Ηταν εύκολο να βάλει κάποιον να πείσει τον Γκαμπίνο να πάρει το εμβόλιο κι αυτός έπεσε αμέσως νεκρός. Οι εφημερίδες είχαν δίκιο που έγραφαν για τη «Μαφιόζικη συνωμοσία με εμβόλιο γρίπης». Οι άνθρωποι έπεφταν νεκροί μέσα στα κτίρια που τους εμβολίαζαν. Αλλοι παρέλυαν. Ολο το πρόγραμμα έφτασε σε αδιέξοδο.

Ο πρόεδρος Φορντ αποφάσισε να διευθετήσει γρήγορα το ζήτημα. Μπροστά σε όλο τον κόσμο, εμφανίστηκε στην τηλεόραση και σήκωσε το μανίκι του για να εμβολιαστεί. Εκείνη την εποχή εγώ ισχυρίστηκα ότι το εμβόλιο που του έκαναν ήταν άδειο κι αυτό νομίζω ότι πραγματικά συνέβη. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Φορντ προσκάλεσε όλους τους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης που παραβρίσκονταν στη συνέντευξη Τύπου και τους ζήτησε να μπουν στη σειρά και να εμβολιαστούν επί τόπου. Μόνο ένας άντρας προσφέρθηκε εθελοντικά και κατά σύμπτωση ήταν ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου. Ολοι οι άλλοι αρνήθηκαν την πρόσκληση.

Δεν υπήρξε κανένα κρούσμα γρίπης των χοίρων. Ούτε επρόκειτο να ξεσπάσει επιδημία της γρίπης των χοίρων. Πώς είναι δυνατόν ο πιο ισχυρός άνθρωπος της υδρογείου, ο οποίος διέθετε μάλιστα το μεγαλύτερο οργανισμό υγείας σ’ όλο τον κόσμο, να κάνει τέτοιο λάθος; Κανείς δεν γνωρίζει την απάντηση, αλλά ό,τι και να συνέβη, το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση δεν είναι απλή και δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί.

Επιπλέον, από όσο γνωρίζω ήμουν ο μόνος εν ενεργεία γιατρός που μίλησα εναντίον της υπόθεσης αυτής και προειδοποίησα για τις σχεδόν σίγουρες συνέπειές της. Πώς είναι δυνατόν να αντέδρασε μόνο ένας γιατρός που διέθετε τη βασική εκπαίδευση και δεν ήταν καν κάτοχος της αμερικανικής υπηκοότητας; Υπήρξε άλλος ένας ερευνητής, ο Αντόνι Μόρις, ο οποίος επιχείρησε να μιλήσει δημόσια, αλλά εκείνη την εποχή λογοκρίθηκε και μάλιστα με πολύ σκληρό τρόπο. Πρόκειται λοιπόν για ένα κλασικό παράδειγμα όπου ένας μονάχα έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι κάνουν λάθος.

Οταν συζητείται το θέμα των εμβολίων, το γεγονός ότι η μεγάλη μάζα του ιατρικού κατεστημένου δηλώνει ότι κάτι είναι έτσι ή αλλιώς, αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι είναι στην πραγματικότητα έτσι. Εάν το κατεστημένο μπορεί να διεξάγει με τόσο λανθασμένο τρόπο κάτι τόσο τεράστιο και σημαντικό όπως η εκστρατεία εμβολιασμού για τη γρίπη των χοίρων, τότε είναι λογικό να συμπεράνει κανείς ότι μπορεί και άλλα πράγματα να πηγαίνουν λάθος. Τουλάχιστον μας δίνει λόγους να αμφιβάλλουμε γι’ αυτά που ισχυρίζεται το κατεστημένο ως δεδομένα.

Αν το λάβουν αυτό υπόψη τους οι γιατροί και οι πολίτες, τότε θα γίνονται λιγότερα λάθη και λιγότεροι άνθρωποι θα υποχρεώνονται να υποφέρουν χωρίς λόγο.


(*) Ο γιατρός Άρτσι Καλοκαιρινός έγινε γνωστός για την αφοσίωσή του στην περίθαλψη των Αβοριγίνων, των αυτοχθόνων της Αυστραλίας, τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Το 2000 τιμήθηκε ως «Ο Ελληνο-αυστραλός του 20ού αιώνα».
http://www.whale.to/vaccines/kalokerinos.html
O γνωστός καρδιολόγος Θ. Δρίτσας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τους φοβικούς εγωμανείς τρομο-εμβολιαστές! Αποσπάσματα:

H λέξη εμβόλιο ως παρέμβαση ασκεί ένα είδος λαγνείας στο ευρύ κοινό, η οποία λαγνεία καλλιεργείται και από τη βιομηχανία της Υγείας που επωφελείται οικονομικά στις μέρες μας. Τα εμβόλια παρουσιάζονται ως πανάκεια διά πάσαν νόσον, ως το μαγικό τσίμπημα που εξασφαλίζει μακροβιότητα και ευδαιμονία.
Η μελέτη βέβαια της ιστορίας των επιδημιών αποδεικνύει ότι η θνητότητα είχε ήδη αρχίσει να μειώνεται σημαντικά -σαν αποτέλεσμα βελτίωσης της δημόσιας υγιεινής- μετά το πρώτο μισό του 19ου αιώνα, αρκετά πριν την έλευση εμβολίων. Τα υπάρχοντα στοιχεία αμφισβητούν τη διάρκεια προστασίας και την επάρκεια σύγχρονων εμβολίων έναντι κοινών λοιμωδών νοσημάτων όπως π.χ. ιλαρά, ανεμοβλογιά, κοκίτης.
Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν π.χ. πρόσφατη σοβαρή επανεμφάνιση του κοκίτη παρά τον εμβολιασμό.
Παραμένει αξιοπερίεργο το πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε ως πανδημία την τρέχουσα γρίπη των χοίρων, χωρίς να πληρούνται τα δύο βασικά κριτήρια πανδημίας γρίπης: η υψηλή θνητότητα-μεταδοτικότητα και η γενετική ταυτότητα του στοιχείου Η στον τύπο Η1Ν1 (το Η στοιχείο της γρίπης των χοίρων δεν είναι καινούργιο, αλλά μοιάζει με τον τύπο της γρίπης που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες). Ούτε πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από γρίπη των χοίρων ούτε αυτή οφείλεται σε νέο απόλυτα μεταλλαγμένο ιό.
Περισσότερο απ’ όλα ανησυχητικός παραμένει ο όρος «υποχρεωτικός» εμβολιασμός, τον οποίο διατυμπανίζουν τα ΜΜΕ. Καμία ιατρική παρέμβαση δεν μπορεί να καταργήσει την αρχή της ελεύθερης βούλησης του ασθενούς, ιδιαίτερα με δεδομένα ήπιας λοίμωξης.
Ο εξαναγκασμός σε μαζικό εμβολιασμό μετατρέπει το κοινωνικό σύνολο σε πειραματόζωο και βάζει τα θεμέλια για μια νέα απολυταρχία στην υγεία. Δεν θα αργήσουμε να δούμε έτσι καπνιστές και παχύσαρκους στην ηλεκτρική καρέκλα, ενώ αντίθετα κυκλοφορούν ήδη άνετα μεταξύ μας παιδεραστές, έμποροι ναρκωτικών και καταχραστές της δημόσιας περιουσίας. Περισσότερες φωνές ακαδημαϊκών ανδρών θα έπρεπε να ακούγονται αυτές τις τόσο πονηρές ημέρες, αλλά οι μεν ακαδημαϊκοί συμποσιάζονται ηδονικά μετά φαρμακευτικών αντιπροσώπων, οι δε πολιτικοί γυαλίζουν επιδεικτικά τις Καγιέν τους και αναφωνούν ως νέες Αντουανέτες: "Τι έχει ο κόσμος και φωνάζει; Θέλει ψωμί; Μα, γιατί δεν του δίνετε παντεσπάνι"!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ οι ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ παράσιτοι (όπως ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ τα διχαστικά ινδάλματά τους φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγιας, Αζτέκοι, Ίνκας, Μογγόλοι, μανδαρίνοι, Ενετοί κοκ), ζητάνε από τις μητέρες να ΜΗ θηλάζουν τα μωρά τους με ΦΥΣΙΚΟ-ΑΝΟΣΟΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ γάλα, για να τα αρρωσταίνουν εκείνοι με τα τρομοεμβόλιά τους!... 

Paediatricians funded by baby milk companies
AMERICAN COLLEGE OF OBSTETRICS AND GYNECOLOGY
“Received $548,000 from two of the four major formula makers in 1993.” (Mothering magazine, July-August 2000, p.60)’
For full insight into this and much much more please go to (http://www.whale.to/w/baby_milk.htm)
It appears that Pakistan has already began to offer mothers formula feed as the norm. In a report by Breastfeeding.com it states that doctors are given a 20% cut for every tin that they recommend.
In an interview a former ‘Nestle’ representative told the network that they were told repeatedly by the management that one prescription of Lactogen ensures the company a profit of Rs. 50,000 (US $1,250)...

http://vactruth.com/2011/04/05/experts-recommend-delaying-breastfeeding-until-vaccinations-have-taken-effect.

 

Labels:

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

και η αντίθετη άποψη:

http://scienceblogs.com/insolence/2007/10/the_satanic_sorcery_of_vaccines.php

ή πολλές αντίθετες απόψεις:

http://scienceblogs.com/insolence/fastsearch?order=date&IncludeBlogs=17&search=vaccination


:)

February 5, 2008 at 7:36 AM  
Anonymous Anonymous said...

Δεν φαίνεται καλά το link. Μπείτε εδώ και βάλτε στο search box τη λέξη vaccination και θα εμφανιστούν όλα τα άρθρα:

http://scienceblogs.com/insolence

February 5, 2008 at 7:39 AM  
Blogger Xavier said...

Ελπίζω η Λογική να μας φυλάξει από αυτή τη λαίλαπα των ομοιοπαθητικών κοτσανολόγων...

February 5, 2008 at 7:42 AM  
Blogger Xavier said...

Να συμπληρώσω ότι το πρώτο link παρουσιάζει επιχειρήματα αντάξια 10χρονου:

H μικρή Kerstin εμβολιάσθηκε για πολυομυελίτιδα. Ένα μήνα μετά έπαθε κρίσεις επιληψίας από τις οποίες υποφέρει ακόμα. Συμπεραίνουμε (απολύτως αυθαίρετα) ότι την επιληψία την προκάλεσε το εμβόλιο.

Ερωτήματα του στυλ "πόσοι από όσους έχουν κάνει αυτό το εμβόλιο έχουν πάθει επιληψία", "πως βεβαιονόμαστε ότι η επιληψία σχετίζεται με τον εμβολιασμό" και άλλα πολλά, δεν μας απασχολούν...

Γενικά αυτό το link είναι για πολλά γέλια, αξίζει μια ανάγνωση.

February 5, 2008 at 8:18 AM  
Blogger ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ & ανατίναξης πυρηνικών εργοστασίων said...

Κρίμα να μη γίνεται δημόσια ταυτόχρονη αντιπαραβολή στοιχείων και από τις δυο πλευρές.
Και άραγε αυτή η "Λογική" κατοικεί μόνο στα κεφάλια των κερδομανών "ειδικών", που δεν έχουν ποτέ ανατρέψει τους αρχιάτρους-επιστήμονες, οι οποίοι έχουν καταγγείλει τη γνωστή τρομοκρατία των εταιρειών;
Οι οποίες επίσης τακτικά καταγγέλλονται για λαδώματα, μεθοδευμένες "μελέτες" κλπ, αλλά να μην κουράζω όσους αποσιωπούν τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ αιωνόβιους...
Αλήθεια, οι οπαδοί των υποχρεωτικών εμβολιασμών, γιατί, ΑΝ εμβολιάζονται και οι ίδιοι, φοβούνται με τέτοια ανοσοποίηση τους υπόλοιπους; Και ποια είναι εκείνη η χώρα όπου εξαντλείται η έρευνα για αρνητικές συνέπειες εμβολίων και η επιβολή προστίμων για βλάβες;
Μήπως, τελικά, είναι πρόβλημα τρομοκρατίας των ανέλεγκτων ιερατείων, και προς τα εκεί θα ήταν καλύτερα να ενθαρρύνουμε την άμυνα;
Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστώ!

February 5, 2008 at 9:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

Είναι δύσκολο να σου απαντήσω σε όλα ξανά. Είχαν όμως συζητηθεί εκτενώς και εδώ:
http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2006/06/21/0221062006/

[Σε περίπτωση που πάλι δεν φαίνεται το link, η ημερομηνία της συζήτησης είναι στις 21 Ιουνίου 2006, για να το βρεις αμέσως]

Όλα αυτά, καθώς και τα link που σου έδωσα στο δεύτερο σχόλιο, είναι για να βρεις πώς αντικρούονται τα επιχειρήματά σου και να απαντήσεις με νέα επιχειρήματα.
Κυρίως όμως, επειδή το θέμα έχει να κάνει με παιδιά και δεν είναι έτσι απλό να βγαίνεις και να λες κόφτε τα εμβόλια. Παίρνεις έτσι εύκολα την ευθύνη;

February 5, 2008 at 9:39 AM  
Blogger ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ & ανατίναξης πυρηνικών εργοστασίων said...

Σεβαστή xpsilikatzoy, έγραφες: "Το ότι οι κλασσικοί γιατροί είναι οι περισσότεροι μαλάκες, αυτό δεν σημαίνει ότι η κλασσική ιατρική ΔΕΝ δίνει βάρος στο καλό ανοσοποιητικό σύστημα, στην αποφυγή περιττών φαρμάκων και τέλος πάντων στην ικανότητά μας για αυτο-ίαση".
Πού, λοιπόν, υπάρχουν πληθυσμοί οι οποίοι αμφιβάλλουν ότι η κερδοσκοπική συνταγομανία (αντί για την ήρεμη ζωή) είναι η ΚΥΡΙΑ "προσφορά" της "κλασσικής ιατρικής" (κλασσικής σε τι; πρόλαβε μήπως τους παρανοϊκούς μακελλάρηδες του 20ου αιώνα;), στην ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ του ανοσοποιητικού;
Και μιας και αναφέρεις την ευθύνη, 1. πού ακριβώς έχεις διαβάσει τις θέσεις και τη βιβλιογραφία των αμφισβητιών των εμβολιασμών, και 2. μήπως γνωρίζεις αν δέχεται να υπογράψει κάποιος "υπεύθυνος" γιατρός ότι θα ξαναζωντανέψει νεκρό από εμβόλια, όπως αυτοί που δέχονται επίσημα ότι υπάρχουν οι ΗΠΑ (http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/side-effects.htm);
Είμαι διατεθειμένος ασφαλώς να αλλάξω τη θέση μου αν αποστομωθώ από μη επιθετικούς ερευνητές, και μακάρι να μου υποδειχθούν τέτοιοι. Ως τότε, θα ήθελα να ήξερα έστω ενός εμβολιόφιλου την εξήγηση, ΓΙΑΤΙ τα φαρμακολάγνα ιερατεία αποφεύγουν συστηματικά να ενημερώσουν την ανθρωπότητα πώς υπάρχουν ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ;
Αφού είναι τόσο σίγουροι για τα κατορθώματά τους, γιατί δεν κάνουν δημόσιες ανοιχτές συζητήσεις, στις οποίες, ακόμα και αν δεν έρχονταν αμφισβητίες ή θύματα, τουλάχιστον οι εταιρείες θα ανέτρεπαν, προς όφελος όσων ψάχνονται, τις αντιρρήσεις;
Επιμένω ότι τα χάλια τής ανθρωπότητας δεν τα προκάλεσαν τόσες χιλιάδες χρόνια οι αμφισβητίες των αρχομανών, κι αυτό είναι το ασφαλέστερο κριτήριο για το αν μπορούμε να περιμένουμε αλτρουϊσμό από όσους σιωπούν όταν, ενώ υπάρχει, έστω, η γενική σύσταση να μη γίνονται εμβόλια σε μη υγιείς, για να ξεπουληθούν τα στοκ, δεν ελέγχεται κανείς σε καθεστώς ατιμωρησίας...
Η διαφάνεια είναι πειστικότερη από τα εμβόλια, και αυτήν ακριβώς αποφεύγουν οι διακινητές τους.
Να φτιάχναν εμβόλια για την κερδομανία, τον ελιτισμό, τα "φάρμακα"-αιτία θανάτων!
Ευχαριστώ πολύ για τα πάντα ευπρόσδεκτα σχόλια!

February 5, 2008 at 11:53 AM  
Blogger Xavier said...

Για να το θέσω κι εγώ παρόμοια, όταν θα διαβάσω μια σοβαρή επισημονική (και όχι επιστημονικοφανή) ανάλυση από "αντιεμβολιαστές" θα το εξέταζα σοβαρά. Αλλά ό,τι έχω δει ως τώρα (δεν έχω διαβάσει λεπτομερώς φυσικά τα πάντα), περιέχει λογικά τεχνάσματα που οδηγούν σε παράλογα συμπεράσματα.

Το ότι υπάρχουν ανεμβολίαστοι αιωνόβιοι πχ, εμένα δε μου λέει απολύτως τίποτα. Το θέμα είναι πόσοι είναι, και πόσοι είναι σε σχέση με τους εμβολιασμένους αιωνόβιους. Το ότι υπάρχουν περιπτώσεις ανθεκτικών οργανισμών, δεν αναιρεί την ανάγκη εμβολιασμού όσων δεν είναι τόσο ανθεκτικοί.

Το ότι υπάρχουν πχ σπάνιες αλεργικές αντιδράσεις στο εμβόλιο της ηπατίτιδας (παράδειγμα το φέρνω, δεν ξέρω αν υπάρχουν) δε σημαίνει ότι θα αρνηθώ να εμβολιάσω το παιδί μου.

Και σημείωση, δεν παραβλέπω ότι υπάρχουν συμφέροντα φαρμακοβιομηχανιών. Αλλά μη φτάνουμε στα άκρα προκειμένου να τα πολεμήσουμε.

February 6, 2008 at 1:36 AM  
Blogger ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ & ανατίναξης πυρηνικών εργοστασίων said...

Ευχαριστώ πολύ και για το νέο, καλοπροαίρετο σχόλιο!
Εμβολιασμοί - Μια Επιχείρηση Βασισμένη στο Φόβο δρα Gerhard Buchwald.
Τίτλος πρωτοτύπου: Impfen - Das Geschaft mit der Angst (1997)
Η μείωση, όπως διακηρύσσεται, των επιδημιών, δεν είναι αποτέλεσμα των εμβολιασμών. Τα γραφήματα των στατιστικών στοιχείων που εμφανίζονται σ' αυτό το βιβλίο αποδεικνύουν ότι οι μεταδοτικές ασθένειες είχαν υποχωρήσει αρκετόν καιρό ορισμένες και 200 χρόνια, πριν από την εισαγωγή των εμβολιασμών.
Μάλιστα ορισμένες φορές τα γραφήματα δείχνουν ακόμα και αύξηση των ασθενειών τα πρώτα χρόνια μετά τους εμβολιασμούς. Οι γραφικές απεικονίσεις, λοιπόν, των στατιστικών καθιστούν ορατή την αρνητική επιρροή των εμβολίων.
Το 1875, ο δρ. Γιούργκενς (Juergens) δηλώνει στο Ιατρικό Περιοδικό του Βερολίνου (Berliner Medizinische Wochenschrift) τα εξής:
"Επαναλαμβάνω ότι οποιαδήποτε αποκαλούμενη προστασία, ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού, ήταν για την εξάπλωση της νόσου χωρίς ιδιαίτερη σημασία, διότι εμβολιασμένα και ανεμβολίαστα παιδιά επλήγησαν το ίδιο".
Το 1943, ο δρ. Σμιτζ (Schmitz) ανέφερε εξάρσεις ευλογιάς στους Γερμανούς στρατιώτες, τονίζοντας ότι επανειλημμένα εμβολιασμένοι στρατιώτες αρρώστησαν από ευλογιά. Η αναφορά του, μεταξύ άλλων, έλεγε:
"Το πλέον προφανές γεγονός, που μπορέσαμε να παρατηρήσουμε σε μέλη των στρατιωτικών δυνάμεων είναι, χωρίς αμφιβολία, οι περιπτώσεις ευλογιάς που έχουν προκύψει, παρά τον συχνά πρόσφατο εμβολιασμό".
Το 1970, στην πόλη Μέσεντε (Meschede) της Γερμανίας, ορισμένοι κύκλοι χρησιμοποίησαν τον φόβο περί επικείμενης τρομερής επιδημίας ευλογιάς για να προκαλέσουν πραγματικό πανικό. Παρ' όλα αυτά, από τούς περίπου 300.000 κατοίκους της περιοχής, που κλήθηκαν να εμβολιασθούν, ανταποκρίθηκαν μόνο 23.000, συνεπώς λιγότεροι από το 10%. Τι συνέβη στη συνέχεια; Ανάμεσα στους 277.000 κατοίκους που δεν εμβολιάσθηκαν, δεν υπήρξε ούτε μία περίπτωση ευλογιάς. Χωρίς εξαίρεση, όσοι ασθένησαν από ευλογιά είχαν εμβολιασθεί, ως συνήθως χωρίς αποτέλεσμα...
In 1977, Dr. Jonas Salk who developed the first polio vaccine, testified along with other scientists, that mass inoculation against polio was the cause of most polio cases throughout the USA since 1961. [Science, April 4, 1977, “Abstracts”.]
1. Μάλλον οι εμβολιαστές είναι αυτοί που χρωστάνε μια λέξη προς λέξη απάντηση σε οποιαδήποτε αντίρρηση εναντίον τους, δεδομένου ότι οι παρενέργειες των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου τού θανάτου, αναγνωρίζονται και από τους ίδιους (http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/side-effects.htm). Θερμά παρακαλώ όποιον βρει μια απάντησή τους στην εμβολιογενοκτονία με τα αντιγριπικά το 1918 στις ΗΠΑ, να μου την υποδείξει! (http://www.honesthuman.com/?p=241 -“more soldiers were killed by vaccine shots than by shots from enemy guns”. Army records also reveal that after vaccination became compulsory in the US Army in 1911, not only did typhoid increase rapidly but all other vaccinal diseases increased at an alarming rate. 20,000,000 died of that flu epidemic, worldwide, and it seemed to be almost universal or as far away as the vaccinations reached. Greece and a few other countries which did not accept the vaccines were the only ones which were not hit by the flu. Doesn’t that prove something?)
2.Το θέμα με τους αποσιωπημένους αιωνόβιους (όπως και με τη γενική διαπλοκή των ιερατείων κατά της αυτάρκειας και της διεθνούς εκεχειρίας, υπέρ των μεταλλαγμένων, των ραδιενεργών κοκ), το έθεσα για να φανεί ακριβώς ότι προτεραιότητα των ιερατείων δεν είναι η συλλογική ευημερία, αλλά η μονομανία ότι μας βασανίζουν=σαδισμός...
3. Χωρίς αμεσοδημοκρατική διαφάνεια στην έρευνα και τη λήψη αποφάσεων (που το διαδίκτυο θα μπορούσε να διευκολύνει, αλλά οι χρήστες του δεν πολυασχολούνται), αναρωτιέμαι πόσοι γονείς έχουν ενημερωθεί ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ για τις ενδεχόμενες παρενέργειες των πάσης φύσεως “φαρμάκων”, ώστε να είναι έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουν (Cold drugs sicken 7,000 kids annually: Washington Post, January 29, 2008 - www.chicagotribune.com/features/lifestyle/health/chi-cold_29jan29,1,1667435.story), και να απαντήσουν στα ανυποψίαστα παιδιά τους για το ρόλο των τρομολάγνων στην “επιστημονική” αποσύνθεση της ανθρωπότητας...
Τελικά, αφού νοιάζεσαι, απ΄ότι λες, πραγματικά για τα παιδιά, γιατί στο σκεπτικό σου απουσιάζει η διαφάνεια; Δεν υπονοώ τίποτα άλλο από το ότι οι “εκλεκτοί”, προς μεγάλη δυστυχία τους, έχουν καταφέρει να μην θεωρούνται θεραπεύσιμοι άρρωστοι, αλλά “γιατροί” των συμφορών που οι ίδιοι προκαλούν...
Ελπίζω η ανταλλαγή των θέσεών μας να φανεί χρήσιμη σε όσο το δυνατό περισσότερους, και κυρίως να φτάσουν τα παιδιά να γνωρίζουν σφαιρικά όσα περισσότερα ζωτικής σημασίας ζητήματα μπορούν!

February 6, 2008 at 6:33 AM  
Anonymous Anonymous said...

Πληροφορίες για τα εμβόλια μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των ελλήνων ομοιοπαθητικών ιατρών:
http://www.homeopathy.gr/articles_vaccines.html

March 15, 2008 at 8:57 AM  

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home