Friday, January 25, 2008

Υπερθερμασμένο ...χιόνι! Πώς τα ΜΜΕ κάνουν το κρύο ...ζεστό!


Οι εχθροί τής Συμφιλιωτικής Αυτάρκειας συνεχίζουν το παραλήρημα...
Εν μέσω συνεχών ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΩΝ προειδοποιήσεων για επερχόμενη παγκόσμια ψύξη...
http://en.rian.ru/science/20080122/97519953.html

Ενώ και το φετινό κρύο, αρχίζοντας από το νότιο ημισφαίριο πριν από λίγους μήνες, ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τα μοντέλα των υπερθερμασμένων για κέρδη, δόξα και εξουσία γκόρηδων, τα ΜΜΕ τους προσπαθούν να μας αποκοιμίσουν με αποκλειστικό σκοπό: "αν όλα πάνε χειρότερα, να γλιτώσουν μόνο οι "εκλεκτοί" - μόνο να δούμε αν θα γλιτώσουν από τον κανιβαλισμό-μπούμερανκ που προωθούν στα 6000 χρόνια τής επιθετικότητάς τους... Καμαρώστε:

"Χιόνι είδος υπό εξαφάνιση [sic!]
Μοιάζει να μας έχει πνίξει. Και όμως αυτή η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του καιρού δεν προμηνύεται τίποτε καλό για το μέλλον των αγαπημένων μας νιφάδων...

Πολικό ψύχος στη Σιβηρία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες χιονοθύελλες ασυνήθιστης έντασης έπληξαν την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Μέση Ανατολή. Χιόνι εμφανίστηκε ύστερα από 100 χρόνια στη Βαγδάτη, αλλά και στα συνήθως «θερμά» αυτή την εποχή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ το Ιράν παρέλυσε από τις σφοδρότερες χιονοπτώσεις της τελευταίας εικοσαετίας. Η λίμνη Τάχο στην Καλιφόρνια καλύφθηκε από στρώμα χιονιού «επικών διαστάσεων» - το μεγαλύτερο εδώ και μισόν αιώνα. Νωρίτερα, τον χειμερινό για το νότιο ημισφαίριο μήνα Ιούλιο, το Μπουένος Αϊρες είχε δει λευκές νιφάδες να πέφτουν στους δρόμους του για πρώτη φορά από το 1918.

Το χιόνι, στο πλαίσιο της γενικότερης κλιματικής μεταβολής στον πλανήτη, φαίνεται να αλλάζει συμπεριφορά: άλλοτε λιγοστεύει τις εμφανίσεις του, ερχόμενο αργότερα και αραιότερα, άλλοτε επανεμφανίζεται ύστερα από μακρά απουσία, άλλοτε φθάνει νωρίτερα και σε μη αναμενόμενες περιόδους, πολλές φορές με ασυνήθιστη δριμύτητα".
Και καταλήγει η σειρήνα των υπερθερμασμένων ότι σταδιακά το χιόνι θα ... εκλείψει!

http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15266&m=H01&aa=1

Labels:

0 Comments:

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home