Wednesday, January 23, 2008

Όλοι οι εγκληματίες των ψευτοαντιδιαβρωτικών "έργων"...


"Έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό. Η περιοχή, η οποία κινδυνεύει ούτως ή άλλως από διαβρώσεις και πλημμύρες, βρίσκεται στο έλεος της τύχης. Είμαστε τυχεροί που, παρότι αρχικά διαφάνηκε ότι θα έχουμε μια έντονα βροχερή χρονιά, στη συνέχεια ο καιρός παρουσίασε ύφεση. Αυτό μας έσωσε"...
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8334&pubid=340427
Αλήθεια, δεν έχει ακούσει κάποιον συνάδελφό του για τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ σε Κύπρο και ΗΠΑ αντιδιαβρωτικές σπορές;
Ιερατείο, αποδάσωση, ερημοποίηση, υποκρισία...
Μόλις το 0,04% των καμένων περιοχών του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας θα αναδασωθεί [εννοούν δενδροφυτευτεί, γιατί ξέρουν ότι οι δενδροφυτεύσεις είναι για να βγάλουν μερικοί λεφτά και το θεαθήναι και συνήθως αποτυχαίνουν...] σε πρώτη φάση, ενώ στο 26% της συνολικής καμένης επιφάνειας η δημιουργία ελατοδάσους θεωρείται εκ των προτέρων αδύνατη [αφού ως και ψευτοοικολόγοι πολέμησαν με λύσσα τις αλλού επίσημες αντιδιαβρωτικές σπορές...]:
Ως «ένα δύσκολο, μακροχρόνιο και δαπανηρό εγχείρημα, χωρίς εξασφαλισμένο θετικό αποτέλεσμα», χαρακτήρισε χθες στην παρουσίασή της την αναδασωτική προσπάθεια στον Εθνικό Δρυμό η κ. Ιωάννα Βέρδη, δασολόγος της Διεύθυνσης Αναδάσωσης Αττικής.
Οπως επεσήμανε, η έκταση που θα αναδασωθεί στην παρούσα φάση ανέρχεται σε 900 στρέμματα σε σύνολο 21.800 ελατοδάσους, ποσοστό της τάξεως του 0,04%, ενώ η αναδάσωση θα πραγματοποιηθεί σε τουλάχιστον δύο φάσεις. Οι εργασίες συντήρησης, σύμφωνα με την ίδια, αναμένεται να διαρκέσουν 3 χρόνια, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 30.976.349 ευρώ.
Το μόνο που κάνουν ο κανίβαλοι είναι να καταστρέφουν:
http://www.youtube.com/watch?v=Jvflno8ydJk

Τα φοβικά ιερατεία μισούν την αυτάρκεια και ομολογούν ότι είναι αυτο-καταστροφικά...
Διαψεύδονται οι ελπίδες για τα βιοκαύσιμα:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngentityid=863804&lngdtrid=252

Labels: , , ,

0 Comments:

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home