Friday, January 18, 2008

Κοινή δράση για το πάρκο του Ελληνικού

















Εκτύπωση του κειμένου Αποστολή του κειμένου με e-mail

Η «ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ» των δήμων Αλίμου, Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Ελληνικού αναλαμβάνει δράση. Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η δημιουργία πνεύμονα πρασίνου προς όφελος όλης της Αττικής, στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ο χώρος θα αρχίσει να πρασινίζει από τις μεγάλες εκδηλώσεις που ετοιμάζουν οι τέσσερις δήμοι από τις 18 έως τις 20 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των οποίων θα γίνει και επιστημονική διημερίδα. Θα πραγματοποιηθεί δεντροφύτευση στο χώρο όπου φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε και να αφήσουμε στα παιδιά μας Μητροπολιτικό Πάρκο Υψηλού Πρασίνου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του δήμου Αλίμου, η οποία έχει την ευθύνη για την οργάνωση και την κινητοποίηση ώστε να φυτευτούν όσο γίνεται περισσότερα δέντρα, στις 18 Ιανουαρίου θα γίνει δεντροφύτευση από μαθητές γυμνασίων και λυκείων της πόλης μας. Στη συνέχεια οι μαθητές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν συναυλία.

Στις 20 Ιανουαρίου θα γίνει δεντροφύτευση, στον ίδιο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού από συλλόγους και φορείς της πόλης.
Στόχος του δήμου Αλίμου είναι να συμμετάσχουν σε αυτήν την συμβολική, αλλά και με ουσιαστικό αντίκρισμα, δεντροφύτευση, όσο γίνεται περισσότεροι μαθητές και φορείς της πόλης μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικές με την εκδήλωση της δεντροφύτευσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του δήμου Αλίμου Μανώλη Βαρδαξόγλου (τηλέφωνο 6977-037051).

Ιστοσελίδα Κοινή Δράσης

Το πρόγραμμα της διημερίδας

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

To be a good charitable being is to be enduring a kind of openness to the in the seventh heaven, an gift to group unsure things beyond your own manage, that can front you to be shattered in very exceptionally circumstances on which you were not to blame. That says something very important thither the prerequisite of the principled compulsion: that it is based on a trust in the fitful and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a plant than like a jewel, something kind of fragile, but whose mere particular handsomeness is inseparable from that fragility.

October 29, 2010 at 4:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home