Thursday, July 17, 2008

ΝΕΚΡΟΙ από ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στην ΕΥΡΩΠΗ!... (ε, γκόρηδες!)9*-8-08, ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ**:
>>>Δείτε στο τέλος τής σελίδας την περίληψη:
Πώς η Θάτσερ, με τη μανία της για ραδιενεργά όπλα, έφτιαξε το σκιάχτρο "υπερθέρμανση", που εκμεταλλεύονται πολιτικάντηδες και ψευτοοικολόγοι, ενοχοποιώντας μας για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα κι αδιαφορώντας για αποκέντρωση-Αυτάρκεια.
**1. Έντεκα από τις 25 επαρχίες του Περού έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς ο χειμώνας έφτασε στη χώρα τρεις μήνες νωρίτερα από το αναμενόμενο και οι αγρότες δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν τη συγκομιδή.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=924235&lngDtrID=252
2. Το πιο κρύο καλοκαίρι στην Αλάσκα από το 1970!... Πού να "λιώσουνε" κι οι πάγοι από τα ...χιόνια που πέφτουν επί εβδομάδες και χαλάνε την πιάτσα των μισανθρώπων τής συλλογικής ενοχοποίησής μας !
3. Διπλή έκρηξη των γειτονικών ηφαίστειων Οκμοκ και Κλίβελαντ,
στα Αλεούτια νησιά στην προέκταση της Αλάσκας, καθώς μάλιστα συνεχίζεται η έκρηξη στο Chaiten της Χιλής. Όπως είναι γνωστό, τα απανταχού ιερατεία, που μισούν και πολεμούν την Αυτάρκεια, είναι πανέτοιμα για το ενδεχόμενο ενός βαρύ χειμώνα, ενώ το πετρέλαιο ακριβαίνει συνεχώς, ο ήλιος βρίσκεται σε ύφεση, οι ωκεανοί κι η ατμόσφαιρα ψύχονται, και όλοι εμείς είμαστε ένοχοι που αναπνέουμε και φτάσαμε με δόλο τα 7 δις, χωρίς να σκεφτούμε πώς θα κάνουμε τους "εκλεκτούς" ...αθάνατους...

*4. 9-8-08: Συνεχίζονται οι ταυτόχρονες χιονοπτώσεις
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε Β. και Ν. ημισφαίριο, παρά τις μπίζνες (με τα συγχωροχάρτια των πολεμοκάπηλων για την ενοχοποιημένη ΑΘΩΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ, το διοξείδιο του άνθρακα) και τις κατάρες των ψευτοοικολόγων. Περισσότερα εδώ.
ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΕΚΡΟ από ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στα Πυρηναία, ΝΕΚΡΟΙ από ΧΙΟΝΙΑ στη Γερμανία κι άλλοι έξι στο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ οι μισάνθρωποι "εκλεκτοί" οπαδοί τής "υπερθέρμανσης" δεν καταδέχονται να ζητήσουν ούτε μια συγγνώμη για την κερδοσκοπική παραπλάνηση των λαών, που μετρούν ήδη χιλιάδες απροετοίμαστα θύματα από τους περσινούς χιονιάδες, αλλά ΚΑΙ από τα βι-αι-οκαύσιμά τους...

Μετά την Ινδία, και η Ρωσία πιο έντονα κατά της "υπερθέρμανσης".

Εκδηλώθηκε ρήγμα στην Ένωση Φυσικών τής Δολαρίας κατά της τρομολαγνείας των υπερθερμασμένων!
Να κι άλλος ένας που βρήκε το ΘΑΡΡΟΣ να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος επί χρόνια υποστηρίζοντας τη συλλογική ενοχοποίησή μας για το κλίμα:
http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,24036736-7583,00.html
Κι ένας που ομολογεί πώς μαγείρευαν καιρικά δεδομένα, από αυτά που χρησιμοποιούνται εναντίον μας:
http://wattsupwiththat.wordpress.com/2008/07/17/fabricating-temperatures-on-the-dew-line

Προφασίζονται ότι ενοχλούνται από το ύφος που τους ξεσκεπάζει οι οπαδοί τής συλλογικής ενοχοποίησής μας (από λαμόγια τύπου ραδιενεργού γενοκτόνου Γκορ, για το κλίμα και Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΡΕΜΟΥΝ), νομίζοντας ότι ξεγελάνε όσους στέκονται στο περιεχόμενο. Λες και πρέπει να μιλάμε ψιθυριστά για τη μεγαλύτερη προγραφή στην ιστορία τής καταταλαιπωρημένης ανθρωπότητας... (Ο μονάρχης-ιδρυτής τού φασιστικού Ταμείου Παραφύσει έχει δηλώσει ότι αν μπορούσε να μετενσαρκωθεί, θα ήθελε να γενοκτονήσει το μεγαλύτερο μέρος τής ανθρωπότητας, σα να μην έφταναν όλες οι γενοκτονίες από τους ομοίους του 6.000 χρόνια τώρα, όπου η οικογένειά του έσπασε κάθε ρεκόρ τον 20ό αιώνα...)
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όλους τους υποκριτές ψευτοοικολόγους - παράσιτους εχθρούς τής Αυτάρκειας!

Civilization has a long history of dealing with unintended regional climate change caused by large-scale deforestation. The present deforestation in the Amazon basin and in Indonesia threatens to repeat the many mistakes made in the past... The distribution of precipitation are far more threatening to agriculture and biosphere than any slight temperature changes.
http://climatesci.org/2008/07/14/my-position-on-climate-change-by-hendrik-tennekes

Ευχόμαστε να διαψευστούμε το συντομότερο για τις επιδεινούμενες ξηρασίες και να πειστεί η ανθρωπότητα ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ότι τα θολωμένα ιερατεία, που για τόσα ευθύνονται, μπορούν να ξαναπρασινίσουν τις ερημοποιημένες από τη λειψυδρία ή τις εκχερσώσεις περιοχές.
Στο μεταξύ, εκδηλώθηκε ρήγμα στην Ένωση Φυσικών τής Δολαρίας κατά της τρομολαγνείας των υπερθερμασμένων! Και σα να μην έφταναν οι απανωτές διαψεύσεις τους, έπεσαν και ΧΙΟΝΙΑ στην ...Καλιφόρνια!... Να ήταν άραγε ..."υπερθερμασμένα"; Ζεστά;
2008 July 14
California’s Tioga Pass Closed Due To Winter's Return - Sonora, CA.
Tioga Pass has officially been closed by Caltans due to hail, snow and flooding which is evident from Tuolumne Meadows to Yosemite Village.
http://www.mymother lode.com/ News/article/ kvml/1216079663
Το παρατιθέμενο ταινιάκι είναι τραβηγμένο λίγο νωρίτερα στην ίδια περιοχή, αλλά το δείχνουμε για να αρχίσει να σκέφτεται κάποιος περαστικός, μη φανατικός, προβληματιζόμενος με τους πάμπλουτους γενοκτόνους γκόρηδες και τα γκοράκια τους, που δε μας εξηγούν πώς ακριβώς η υπερθέρμανση προκαλεί χιονιάδες και ξηρασίες, ενώ αυτό συμβαίνει όταν έχουμε ψύξη στην ατμόσφαιρα. Τότε πότε έχουμε αύξηση των βροχοπτώσεων;

Τις τελευταίες μέρες ΧΙΟΝΙΣΕ όχι μόνο στο Ν. ημισφαίριο που έχει χειμώνα, αλλά και: στις Άλπεις, την Κίνα, τη Σκανδιναβία, τα Πυρηναία, την Ισλανδία και τον Καναδά:
http://www.snow-forecast.com/maps/worldwide_accumulation_last3.
(Η ιστοσελίδα ανανεώνεται μεν καθημερινά, αλλά δε γράφει ημερομηνίες. Δείτε κι αυτήν:
http://www.nohrsc.noaa.gov/nh_snowcover).
Στο μεταξύ
και η Ινδία βγάζει γλώσσα στα λαμόγια τής συλλογικής ενοχοποίησης των λαών για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές! Μακάρι να καταφέρει σύντομα να συνέρθει ειρηνικά και από την υπερπληθυσμιακή κατρακύλα στη δυστυχία...
Και για τυχόν νέους αναγνώστες ακολουθεί η εξήγηση πώς οι επιδεινούμενες ξηρασίες είναι σημάδι ΨΥΞΗΣ ωκεανών-ατμόσφαιρας και ελάττωσης των υδρατμών-βροχοπτώσεων:

Για αναλυτικότερη ερμηνεία παγκόσμιας ψύξης-ξηρασίας, βλ.:
http://canadafreepress.com/index.php/article/3850
Για τη συνεχιζόμενη ΨΥΞΗ τής Ανταρκτικής:
Antarctica overall has cooled measurably during the last 35 years, according to a paper published today in the online version of Nature. http://www.scienceagogo.com/news/20020015034521data_trunc_sys.shtml
(http://www.nature.com/nature/journal/v415/n6871/abs/nature710.html)
Κι άμα ψάχνεστε πολύ:
Greenhouse CONFUSION RESOLVED
ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ.
Παραθέτουμε και "εξωτερικά γυρίσματα" από πρόσφατο σόου με το αιμοδιψές τσίρκο τού ΣΠΑΤΑΛΟΥ, πάμπλουτου ραδιενεργού γενοκτόνου, με τους τόσους απάνθρωπους "εκλεκτούς" πιστούς, χωρίς να υιοθετούμε όμως άλλες φοβικές θέσεις ορισμένων αντιζήλων του.Πώς η Θάτσερ, με τη μανία της για ραδιενεργά όπλα, έφτιαξε το σκιάχτρο "υπερθέρμανση", που εκμεταλλεύονται πολιτικάντηδες και ψευτοοικολόγοι, ενοχοποιώντας μας για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα κι αδιαφορώντας για αποκέντρωση-Αυτάρκεια

Ο αμάχητα συντριπτικά σημαντικότερος παράγοντας διαμόρφωσης του κλίματος από την εποχή που εμφανίστηκε η Γη, είναι ο ήλιος, πράγμα που φαίνεται τόσο από τις διαφορές στη θερμοκρασία ανάμεσα στις εποχές και μέσα στο24ωρο, όσο και σε όλα τα γεωλογικά αρχεία.
Παρακάτω θα δούμε πώς εμπλέκονται οι φορομπήχτες πολιτικάντηδες, η συλλογική ενοχοποίηση της ανθρωπότητας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, οι παρασιτικές ψευτοοικολογικές κλίκες, η αθώα τροφή των φυτών - το γνωστό από τη φωτοσύνθεση διοξείδιο τού άνθρακα, τα ραδιενεργά εργοστάσια και όπλα, στην κατατρομοκράτηση των απλών ανθρώπων για να διαιωνιστούν οι αρχομανείς, όμοιοι με όλους τους προηγούμενους φαραώ, Ρωμαίους, Μάγια κοκ, που ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ από αλαζονεία, με την ιδέα ότι ήταν ...αθάνατοι...
Όταν η επιθετική Μ. Θάτσερ έγινε πρωθυπουργός τής βρετανικής μοναρχίας το 1979, ζήτησε από συμβούλους της να της προτείνουν πώς θα ανεβάσει το κύρος της. Ένας πρεσβευτής, ο Τίνκελ, της είπε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα πτυχίο χημείας που είχε (για να εντυπωσιάζει ηγέτες που δεν είχαν σπουδάσει ανάλογα αντικείμενα), και πρότεινε σε κάθε συνάντησή της μαζί τους να κινδυνολογεί και να ενοχοποιεί με πρόσχημα την "ανθρωπογενή υπερθέρμανση", κάτι που χιλιοειπώθηκε, αλλά ποτέ δεν αποδείχθηκε, ενώ μας κατηγορούν αντιφατικά για μόλυνση που παράγεται εξαιτίας των δικών τους απαιτήσεων για όπλα, λοιπά βιοκτόνα, μέγαρα, ακριβά βίτσια, συχνά διηπειρωτικά ταξίδια κοκ !
Έτσι σταδιακά διάφοροι ηγέτες άρχισαν να κινδυνολογούν μαζί της, άλλος με στόχο να φορολογεί πιο βαριά, άλλος με την ιδέα ότι έτσι θα χτυπηθεί ο ανταγωνισμός από τις βιομηχανοποιημένες χώρες, άλλος επειδή νόμιζε ότι θα το ψηφίζουν για πιο ευαίσθητο κοκ... Η ίδια η Θάτσερ, μαζί με την αυτοπροβολή είχε κι άλλον ένα λόγο, δηλαδή να αυξήσει το ραδιενεργό οπλοστάσιό της με το εξής κόλπο:
Μισούσε τους ανθρακωρύχους που πίστευε ότι αυτοί και όχι η ανικανότητα είχαν ρίξει την προηγούμενη από το κόμμα της κυβέρνηση το 1974, ενοχοποίησε την τροφή των φυτών, το διοξείδιο τού άνθρακα που παράγεται (κυρίως από τους ωκεανούς!) από την αναπνοή μας και τα καύσιμα και επέβαλε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ "ΚΑΘΑΡΑ" ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ... Δεν την ενδιέφεραν τα προβλήματα που θα προκαλούσε η ραδιενεργός εγωμανία της στις επόμενες γενιές... Ούτε τα εγκεφαλικά που έπαθε από όλη αυτή την αρχομανία...
Έφτιαξε μάλιστα ένα "επιστημονικό" κέντρο που να προωθεί την τρομοκρατία τής υπερθέρμανσης, το Χάντλεϊ, πράγμα που κάνει ως σήμερα.
Ενδεικτικό των κερδομανών κλικών που φτιάχτηκαν σε πολλά μέρη τότε, συμπεριλαμβανόμενων των τρομοΜΜΕ, είναι το γεγονός ότι μια πολυδιαφημισμένη αυταρχική οργάνωση που ήθελε να τρομοκρατήσει και να ενοχοποιήσει με την "υπερθέρμανση" στη διάσκεψη του Ρίο, το 1992, ενώ είχε παραγγείλει μια έρευνα για τις απόψεις 400 κλιματολόγων από τρομολαγνικά κρατικά ιερατεία, ΜΟΝΟ 15 απάντησαν ότι πίστευαν στην "υπερθέρμανση"... Οι συνδρομητάκηδες ψευτοοικόλογοι αποσιώπησαν τα αποτελέσματα... Το 1995 μάλιστα 1500 επιστήμονες από όλον τον κόσμο απέρριψαν την τρομολαγνεία με τη διακήρυξη της Λειψίας. Κάτι ανάλογο έγινε την άνοιξη του 2008 στη Ν.Υόρκη.
Εδώ πρέπει να διευκρινιστεί ότι η κλίκα τής γραφειοκρατίας τού ΟΗΕ που μας ενοχοποιεί για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, η λεγόμενη IPCC, εκδίδει ανακοινώσεις ΑΦΟΥ πάρει τις εντολές των φασιστικών κυβερνήσεων, και έχει ελάχιστους σχετικούς με το αντικείμενο "επιστήμονες", οι οποίοι ποτέ δε διαβουλεύονται με αλτρουϊστές επιστήμονες που ούτε για ροκάνισμα κονδυλίων ούτε για δόξα ενδιαφέρονται.
Οι τελευταίες έντονες αμφισβητήσεις από Ρωσία, Ινδία, ακόμα και στις ίδιες τις ΗΠΑ, δείχνουν ότι, καθώς το πετρέλαιο τελειώνει, για τα 7 εξουθενωμένα δισεκατομμύρια ανθρώπων δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική (αφού οι διαφημιζόμενες ανεμογεννήτριες, πάνελ κοκ στηρίζονται στο πετρέλαιο που ολοένα ακριβαίνει...), εκτός από τον ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, τις εκτεταμένες αναδασώσεις και την αποκέντρωση σε αυτάρκη χωριά με πολυκαλλιέργειες, αντί για τις ερημοποιητικές μονοκαλλιέργειες.
Μακάρι κάθε μέρα περισσότεροι αλτρουϊστές να διαδίδουν τις δοκιμασμένες φιλειρηνικές λύσεις!
(βλ. και: http://www.john-daly.com/history.htm)

http://www.youtube.com/watch?v=mk_MpSnkELY

Το σχολιασμένο ντοκιμαντέρ στα ελληνικά που έδειξε ως και ο ...Σκάι για την ΑΠΑΤΗ των εγωμανών ψευτοοικολόγων τής "υπερθέρμανσης":
1ο μέρος: http://www.youtube.com/v/VWpq92JV2og
2ο μέρος: http://www.youtube.com/v/QwTZ8d5XjnM
3ο μέρος: http://www.youtube.com/v/pMmT32rSFCs
4ο μέρος: http://www.youtube.com/v/CzXGXB2xIJE
Συσκοτίζοντας την ανθρώπινη ιστορία πριν και μετά την έναρξη των πολέμων, καθώς και τον πρωταρχικό ρόλο του ήλιου στο κλίμα, οι κονδυλιάκηδες προπαγανδιστές της ραδιενέργειας πολεμούν την αποκέντρωση και την αυτάρκεια, τις ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ λύσεις, για να καθυστερήσουν την κατάρρευσή τους τώρα που τελειώνουν τα καύσιμά τους και ΔΕΝ έχουν καμία εναλλακτική, αφού οι "εκλεκτοί" τους ροκανίζουν κονδύλια για "λύσεις" που στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο που τελειώνει και ακριβαίνει!

Καλοπροαίρετα σχόλια, ευπρόσδεκτα εδώ, που θα δημοσιεύονται, αν δεν έχετε αντίρρηση.
Προς ανανούριστους με απωθημένα: ειλικρινά περαστικά με επαρκή ξεκούραση και μη ανταγωνιστικές παρέες, που αποτρέπουν από την αυτοκαταστροφή.
Αν θέλετε να σας στείλουμε το ταινιάκι (λιγότερο ή περισσότερο συμπιεσμένο - 5,6 ή 9,5 Mb) για τη φαραωρωμαϊκή κατάρρευση των ιερατείων, όπως αυτή των πολυδιαφημισμένων, αυτοκατεστραμμένων, ανθρωποθυσιαζόντων Μάγια, και τρόπους φιλειρηνικής αντίστασης σήμερα, παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο afoviahappiness papaki yahoo.com.