Thursday, January 17, 2008

Aνθρωποι και ζώα

Το Κάλλιο ήταν ένα πολύ ωραίο χωριό το οποίο το 1974 πνίγηκε μέσα στα νερά της τεχνητής λίμνης του Μόρνου οι κάτοικοι η μετακινηθήκαν η μετακόμισαν σε ψηλότερα σημεία .Από εκεί και οι φωτογραφίες ,ντοκουμέντο της αγριότητας των ανθρώπων. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

2008-01-03

Από εδώ.

Ποιός είναι ο άνθρωπος και ποιά τα ζώα...

Update
Ανεβάζω ξανά το ποστ με τους λύκους. Επειδή το ζήτησε ο Καιρός και επειδή κάποιοι αμφισβήτησαν το λινκ. Το φόρουμ ανήκει εδώ. Θα την αφήσω για λίγες μέρες για να την δουν όλοι. Διαδώστε το.

Labels:

10 Comments:

Blogger Μαύρος Γάτος said...

Σκέψου τί τράβηξαν τα καημένα πριν τα κρεμάσουν... πιστεύω πως τα βασάνισαν , αν κρίνεις από το δεξί που είναι καταχτυπημένο...

January 9, 2008 at 5:05 AM  
Blogger foxy vegan said...

Εύχομαι πραγματικά να υπάρχει κάρμα. Τίποτα άλλο. Αίσχος.

January 9, 2008 at 8:43 AM  
Blogger Billoff said...

Ο Θεός είναι σε διακοπές. Όταν γυρίσει, ας ξεκινήσει να καθαρίζει το σύμπαν από τέτοια εξαμβλώματα που κάνουν τέτοια εγκλήματα...
(Foxy, σε χαιρετώ! Χαθήκαμε...)

January 10, 2008 at 1:24 AM  
Blogger resident said...

This comment has been removed by the author.

January 13, 2008 at 4:07 AM  
Blogger μελονικος said...

Η περιοχή είναι γεμάτη κυνηγούς νόμιμους και μη. Επίσης μαζεύονται και από Αθήνα πάρα πολλοί. Τη ζημιά όμως μπορεί να την έκαναν κτηνοτρόφοι. Πριν χρόνια σκότωσαν ένα ζευγάρι λίγκες.

January 13, 2008 at 6:21 AM  
Blogger resident said...

Είδος σε αφθονία οι "μεγαλόψυχοι Άνδρες" που κυνηγούν με όλα τα όπλα που έχουν,τα απροστάτευτα ζώα.Είναι οι προστάτες της φύσης και των ανθρώπων,που κοπιάζουν πραγματικά για να σπείρουν τον πόνο τον φοβο και τον θάνατο!Φυλάτε γέρα παλικάρια,μη μας νικήσει ο εχθρός!

Τιμή και σέβας στους Ήρωες αυτούς!

January 13, 2008 at 10:49 AM  
Blogger ele said...

Φρίκη είναι

January 14, 2008 at 5:48 AM  
Blogger Ταχυδρόμος! said...

Απότ η μικρή μου εμπειρία πιστεύω πως οι μεγαλύτεροι εχθροί της φύσης είναι οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι. Οι πρώτοι φωτιά στα δάση και ένα μέτρο γης και οι δεύτεροι φαίρονται στα ζώα χωρίς έλεος, νομίζοντας πως τουα ανήκει η φύση. Τώρα που θα κοπούν οι επιχορηγήσεις τις ΕΕ με την κατάργηση του ΚΑΠ θα είμαι ένας από αυτούς που θα σύρουν το χορό του γλεντιού.

January 16, 2008 at 12:18 AM  
Blogger Ταχυδρόμος! said...

συγνώμη για τα λάθη: "οι πρώτοι βάζουν φωτιά στα δάση", "πως τους ανήκει"

January 16, 2008 at 12:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

To be a adroit lenient being is to from a make of openness to the in the seventh heaven, an cleverness to guardianship undeterminable things beyond your own manage, that can govern you to be shattered in unequivocally extreme circumstances pro which you were not to blame. That says something remarkably weighty about the prerequisite of the ethical autobiography: that it is based on a trustworthiness in the up in the air and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a spy than like a treasure, something kind of feeble, but whose acutely item handsomeness is inseparable from that fragility.

October 29, 2010 at 3:59 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home