Monday, August 27, 2007

Τα ΜΜΕ θα βοηθήσουν;

Θα βοηθήσουν τα ΜΜΕ ή θα εμπορεύονται μόνο τον ανθρώπινο πόνο;
Aδιαμφισβητητα βοήθησαν πολύ αυτές τις τρεις μέρες αφού εκτελούσαν χρέη συντονιστών.
Δυστυχώς μοιάζουν εδώ και χρόνια να είναι η μόνη λύση που έχουν οι πολίτες για να εισακουστούν.
Τρεις μέρες η Ελλάδα καίγεται και χιλιάδες άνθρωποι έχουν μείνει άστεγοι, έχουν καταστραφεί οικονομικά και έμειναν στο έλεος του Θεού.
Μήπως είναι καιρός να οργανωθούν και ν'αρχίσουν να μαζεύουν χρήματα και εφόδια για τους πυροπαθείς;
Mαζέψαμε για το τσουνάμι, μαζέψαμε για ένα σωρό σκοπούς, για τα αδέλφια μας τι θα γίνει;
Θα τους αφήσουμε στο έλεος του κράτους;

Labels: , , ,

2 Comments:

Blogger _ said...

Δεν αντέχω να παρακολουθώ τους τηλεοπτικούς διαξιφισμούς μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων τις τελευταίες μέρες.'Ενας ελάχιστος σεβασμός στους νεκρούς θα επέβαλλε την σιωπή συγκεκριμένων τηλεοπτικών μαιντανών που αυτές τις μέρες λογομαχούν φορώντας τα καλά τους στα κανάλια και διχάζουν τον κόσμο κάνοντας πολιτική με τα πτώματα. Ντροπή τους! Η πολιτική ασκείται από τα ΜΜΕ, εκεί καταντήσαμε και ο νεοέλληνας παρακολουθεί παθητικός ως άλλος Νέρωνας το έργο της καταστροφής πίνοντας την μπύρα του μπροστά από την τηλεόραση και γκρινιάζοντας για τους άχρηστους κυβερνήτες του. Ποιοί όμως εκλέγουν τόσες δεκαετίες τους ίδιους κυβερνήτες που έχουν τεράστιες ευθύνες για εθνικές τραγωδίες όπως αυτή ; Ο ελληνικός λαός είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Αντί να γκρινιάζει αιωνίως ας διαμαρτυρηθεί έμπρακτα με ψήφους διαμαρτυρίας ή αποχή.

August 26, 2007 at 11:26 PM  
Blogger KitsosMitsos said...

Πως, πως. Θα βοηθήσουν καταστροφολογώντας, διαδίδοντας πρώτα μια είδηση, αποσύροντάς την έπειτα δίχως συγνώμη ή έστω μια δήλωση λάθους. Καταδεικνύοντας αλλά όχι αναδεικνύοντας τα προβλήματα.

August 27, 2007 at 3:29 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home