Sunday, February 17, 2008

KILLτίδης - Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Κ. Κιλτίδης: ''Αδιάφθοροι'' και στο κυνήγι της λαθροθηρίας

Ελεγκτές στους ελεγκτές των λαθροκυνηγών θα τοποθετήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός, Κώστας Κιλτίδης, από το βήμα ημερίδας με θέμα "Η σημασία των λιβαδιών για τα θηραματικά είδη", που διεξήχθη στο πλαίσιο της AGROTICA 2008.

Σύμφωνα με τον κ. Κιλτίδη, 20 άτομα τα οποία δε θα γνωρίζει κανείς, θα αναλάβουν τον έλεγχο των ελεγκτών της λαθροθηρίας. "Επιμένω πολύ στο θέμα της λαθροθηρίας και είμαι αμείλικτος με όσους σκοτώνουν ή βασανίζουν ζώα", τόνισε ο υφυπουργός.

Στην ημερίδα που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Λιβαδοπονική Εταιρία και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης, υπογραμμίστηκε η ανάγκη για πολλαπλή χρήση των φυσικών λιβαδιών προς όφελος τόσο της κτηνοτροφίας όσο και των θηραματικών ειδών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν πληρέστερα οικονομικούς και οικολογικούς σκοπούς.

από εδώ

***


Μας συγκινεί αφάνταστα το φιλοζωικό αίσθημα του κυρίου Κιλτίδη. Επλεκτική ευαισθησία βέβαια. Οι κυνηγοί δεν σκοτώνουν, ούτε βασανίζουν τα ζώα όπως οι λαθροθήρες. Προστατεύουν την φύση οι κυνηγοί (παλιό καλό ανέκδοτο).
Ενας υπηρέτης των κυνηγών είστε κύριε Killτίδη και τίποτα παραπάνω. Αυτό έχουν αποδείξει οι πράξεις σας μέχρι στιγμής.
Οι μυστηριώδεις αδιάφθοροι ελεγκτές (20 για όλη την Ελλάδα, για φαντάσου!) . Ας ελπίσουμε πως δεν θα ασκούν έλεγχο με τον ίδιο τρόπο που ασκεί η θηροφυλακή. (Η οποία πληρώνεται από τους κυνηγούς, άλλο ανέκδοτο αυτό).
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην είναι κυνηγοί...

Και για να μην ξεχνιόμαστε.

O Killτίδης εφόρμησε
Διαμαρτυρηθείτε στους Killτίδη & Co
Το φυλακισμένο αγριογούρουνο, τα σπουργίτια της Ρωσσίας και η απόφαση Κιλτίδη
Killτίδης must pay
Και ένα ακόμα ωραίο ανέκδοτο



Labels:

3 Comments:

Blogger resident said...

Είναι αστείο!
Το κυνήγι είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί αφού το «σπορ» αυτό γίνεται σε βουνά και σε λαγκάδια. Ποιος να βρεθεί στη μέση του πουθενά επιβάλει το νόμο και μάλιστα σε οπλοφόρους.Για την νύχτα δεν το συζητάμε.Οποιος θέλει κάνει ότι θέλει.
Στο «σπορ» που λέγεται κυνήγι ο καλύτερος είναι αυτός που σκοτώνει περισσότερα,είναι δε τέτοια η μανία του κυνηγού να σκοτώνει που δεν μπορεί κανείς εύκολα να την περιορίσει.

February 17, 2008 at 2:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Οι ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΙ αρχέγονοι κυνηγοί και οι σημερινοί επιθετικοί οπλομανείς - 1
παρένθεση: πριν παρατεθεί η περίληψη με τον παραπάνω τίτλο, απλώς σημειώνουμε ότι ΟΛΟΙ οι επιθετικοί προκαλούν αντικοινωνικά προβλήματα μόνο και μόνο απαιτώντας να αναγνωριστούν ΒΙΑΙΑ ως "ανώτεροι", παρ΄όλο που γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι στο παρελθόν ή και σήμερα, όπου οι πραγματικοί κυνηγοί-από-ανάγκη θηρεύουν, αυτοί που είναι χρησιμότεροι στις ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΕΣ κοινότητές τους είναι οι ψύχραιμοι και όχι οι μανιακοί "χομπίστες" κανίβαλοι.
Ενδεικτικά προτείνουμε την ταινία "Παγωμένος δρομέας" ("Atanarjuat"), όπου φαίνεται ξεκάθαρα στην παράδοση των γελαστών ΑΠΟΛΕΜΩΝ Ινουϊτ, ότι οι επιθετικοί είναι άρρωστοι και, όσο δεν θεραπεύονται ή αφοπλίζονται, γίνονται επικίνδυνοι και για τον ίδιο τους τον εαυτούλη - βλ. μεταξύ τους φόνους (στην ταινία δείχνει φόνους αθώων)...
Συνεπώς είναι προτιμότερο να ονομάζουμε τους επιθετικούς, τους υποκριτικά αυτοαποκαλούμενους "κυνηγούς" ΟΠΛΟΜΑΝΕΙΣ, ώστε με διαγνωστικό τρόπο να υπαινισσόμαστε και τη δυνατότητα θεραπείας, κατά το αντίστοιχο παραδοσιακό "ανανούριστοι".
Η συνεχής υπόμνηση προς όλους ότι ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ=ΑΡΡΩΣΤΙΑ είναι ένα εύκολο πρώτο βήμα αλληλοβοήθειας, ιδιαίτερα χρήσιμο σε μια εποχή που οι θρασύδειλοι έχουν γονατίσει τις άμυνες της ανθρωπότητας, λόγω υπερπληθυσμού τους... Μόνο που ο κανιβαλισμός είναι αδιέξοδος!

February 17, 2008 at 8:27 AM  
Blogger IxNiLaTiS said...

resident said...

Το κυνήγι είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί αφού το «σπορ» αυτό γίνεται σε βουνά και σε λαγκάδια.

Αν είσαι ένας ποντικάνθρωπος που δεν έχει βγεί ποτέ του από την μεγαλούπολη, παρα μόνον για να πάει σε κάποιο ξενοδοχείο με θέα στην φύση, και είσαι άσχετος με το κυνήγι, τότε ΝΑΙ. Τότε είσαι ανίκανος να το ελέγξεις όπως εμμέσως πλήν σαφώς παραδέχθηκες στο πιο πάνω σχόλιό σου.

Το κυνήγι δεν είναι δύσκολο να ελεγχθεί αν είσαι κυνηγός και γνωρίζεις τους τόπους και τους τρόπους. ¨όπως ακριβώς δεν είσαι ικανός να ελέγξεις έναν γιατρό ή έναν λογιστή, αν δεν είσαι και ο ίδιος …

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην είναι κυνηγοί...

Ακριβώς, LOL, LOL, μην βάζετε κυνηγούς ελεγκτές, βάλτε κάποιους που μέχρι σήμερα ξημεροβραδιάζονταν στα μπαράκια, και γνωρίζουν την φύση από την τηλεόραση, όπως και του λόγου σας …

Φίλτατοι, το να είστε άσχετοι δεν είναι κακό. Μπορείτε σιγά σιγά να γίνετε σχετικοί … αν θέλετε.

Το να είστε όμως άσχετοι σε κάποιο ζήτημα και να προσπαθείτε να νομοθετήσετε, βασιζόμενοι στις φαντασίες σας, υποδηλώνει στενότατο μυαλό και φασισμό …

March 26, 2008 at 1:54 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home