Μετέφεραν λαθραία 102 σκύλους στην Ιταλία

Οι δικαστικές αρχές της Αγκώνας ζήτησαν από τη χώρα μας να εξεταστούν κτηνίατροι οι οποίοι έχουν υπογράψει σε διαβατήρια σκύλων που βρέθηκαν στο φορτηγό. Οι ιταλικές αρχές σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος δύο Ελλήνων, που ήταν οι οδηγοί των φορτηγών, για τα αδικήματα της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και της κακοποίησης ζώων.
Όπως αναφέρεται στην αίτηση δικαστικής συνδρομής που έγινε από την Ιταλία στην Ελλάδα, οι σκύλοι έμειναν χωρίς φαγητό περισσότερο από 24 ώρες και ήταν στοιβαγμένοι σε χώρους του φορτηγού που προορίζονται για τη μεταφορά αλόγων.
Από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης θα κινηθούν διαδικασίες προκειμένου να ληφθεί κατάθεση από Έλληνα κτηνίατρο που έχει πιστοποιήσει τον εμβολιασμό ενός σκύλου, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του.
Πηγή:Τα Νέα
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home