Monday, October 1, 2007

ΑΠΘ, Γεωπόνοι Ηλείας: ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ!

ΜΕ ΘΑΡΡΑΛΕΕΣ ΑΝΤΙΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ οι εμπειρογνώμονες της Ελαιουργικής με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και οι γεωπόνοι τής Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Ηλείας (http://www.tharrosnews.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=11824&Itemid=32), προτείνουν να αρχίσει ΑΜΕΣΑ η ΣΠΟΡΑ με κριθάρι, βρόμη, χορτολιβαδικά φυτά, (http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=24550944) για να αποφευχθεί η διάβρωση του εδάφους. Αυτό είναι το δοκιμασμένο, οικονομικότερο, κυριότερο αντιδιαβρωτικό έργο που έπρεπε να εφαρμόζεται μετά από κάθε πυρκαγιά/εμπρησμό δασών.

Ακούγεται, επιτέλους, πριν είναι πολύ αργά, δυνατότερη η απάντηση στους πολυδιαφημισμένους δόλιους "εκλεκτούς", που επί μήνες και χρόνια υποθάλπτουν την πλημμυροκτόνο μοιρολατρεία και την ερημοποίηση-τσιμεντοποίηση, ενώ τελευταία παρέσυραν και φιλότιμους εθελοντές στο σκοταδισμό τους...
Ελπίζουμε κάθε ευαισθητοποιημένος αναγνώστης τής σπάνιας ευαισθησίας ιστοσελίδας αυτής να ενημερώσει ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ τους γνωστούς του σε οποιαδήποτε πυρόπληκτη περιοχή, αλλά και την υπόλοιπη χώρα, ώστε να συνδράμουν με σπόρους ή και με πιέσεις παντού ώστε οι σπορές να γίνουν ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ με αεροπλάνα και ελικόπτερα, αποδεικνύοντας ότι η αλληλοβοήθεια είναι ευεργετική ακόμα και σε όσους τη μισούν !
Ήδη, από όσα μας έχουν πληροφορήσει, έχουν αρχίσει οι σπορές σε 2 χωριά τής Ηλείας και ένα της Εύβοιας!
aftarkia.wordpress.com
Ιστοσελίδα για το κλίμα, την ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ και την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ: εδώ.

Labels: ,

1 Comments:

Blogger KitsosMitsos said...

Πολύ σωστά. Γιατί όταν κάνεις κάτι, πρέπει να το κάνεις σωστά. Και όταν μιλάνε οι ειδικοί, οι λοιποί πρέπει απλώς να ενεργούν χωρίς φανφάρες.

October 2, 2007 at 7:50 AM  

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home