Tuesday, August 28, 2007

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ

Η κυβέρνηση είναι ασύμμετρη απειλή για το περιβάλλον και την κοινωνία

Στις αρχές του 20ου αιώνα ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας διέταξε την εκτέλεση μιας ομάδας Γιαπωνέζων αναρχικών ως υπευθύνων για… το μεγάλο σεισμό που ισοπέδωσε τη χώρα. Έναν αιώνα μετά η κυβέρνηση Καραμανλή κατασκευάζει ασύμμετρες απειλές για να συγκαλύψει την ενοχή στο μεγαλύτερο οικολογικό έγκλημα που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Αποδεικνύοντας ότι η μόνη έγνοια της είναι η παραμονή της στην εξουσία ανεξάρτητα από το τίμημα, η κυβέρνηση μιλάει για ξένες υπηρεσίες και αναρχικούς που έβαλαν φωτιά στα δάση. Αν μίλαγε για εξωγήινους πιθανόν να γινόταν πιο πιστευτή.
Είναι βέβαια προφανές ότι για την καταστροφή υπεύθυνη είναι η ίδια κυβέρνηση που έδωσε το πράσινο φως στους εμπρηστές με την αναθεώρηση του Άρθρου 24 και τον αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων, διέλυσε τους μηχανισμούς πρόληψης και κατάσβεσης, και δεν πήρε κανένα μέτρο για την κλιματική αλλαγή.
Με τα συνωμοσιολογικά σενάρια δηλητηριάζεται η κοινωνία και επιχειρείται η υφαρπαγή της λαϊκής ψήφου. Αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής και του ψεύδους είναι η πραγματική ασύμμετρη απειλή για το περιβάλλον και την κοινωνία.

ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Αθήνα, 28/8/07

Labels: , , , ,

1 Comments:

Blogger Στρατος "exoaptonkyklo" Ραπτοπουλος said...

Σωστη η αποψη σας αλλα γιατι δεν λετε οτι το ιδιο ενοχη ειναι και η αντιπολιτευση του πασοκ του συνασπισμου και του κκε?
Ολοι μαζι δεν καταντησαν ετσι τη χωρα τοσα χρονια τωρα?
Γιατι πλασαρετε στο κοσμο μισες αληθειες?
Ποιους εξ-υπηρετειτε?

August 28, 2007 at 2:02 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home