Thursday, September 13, 2007

Επιτέλους όχι πολιτικά!

Κάποιος ανέβασε ένα videο. Συγνώμη αλλά έπρεπε να κατέβει. Είπαμε όχι κόμματα, ούτε ψηφοθηρία εδώ. Υπάρχουν τα μπλογκς μας, ας αναρτήσουμε εκεί ο καθένας τις προτιμήσεις του. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι το περιβάλλον που ζούμε είναι υπεράνω κομμάτων.

whispering planet

2 Comments:

Blogger ΦΑΝΤΙ said...

Εγω ζητώ συγνώμη εαν θεωρήθηκε "ψηφοθηρία". Δεν είμαι υποψήφιός τους ...

Θεώρησα χρήσιμο να ακουστεί η άποψη ενός οικολογικού κόμματος, του μόνου Πράσινου κόμματος αυτήν την στιγμή που μας εκφράζει σχεδόν όλους, τουλάχιστον εδω σε αυτό το site. Δεν έχουν καμία πρoβολή, δεν τους έχουν καλέσει σε κανένα κανάλι και φωνάζουν τα ίδια με εμάς! Θα μπορούσες να αφήσεις μόνο το video προς ενημέρωση και να σβήσεις τα υπόλοιπα ... Ο καθένας απο εμάς ψηφίζει κατά βούληση και όχι κατ΄ εντολή του οποιουδήποτε. Φοβάμαι πως οι λέξεις χάνουν το νόημά τους σιγά-σιγά.

September 13, 2007 at 12:06 PM  
Blogger ellinida said...

Καλώς κατέβηκε.
Tίποτα δεν χάνει το νόημα του αν δεν το αφήσουμε εμείς να χαθεί. Αλλά αν ανεβάσει ο καθένας για το κόμμα του καταλαβαίνεις πως θα γίνει χάβρα των Ιουδαίων.
Οποιος θέλει να ψηφίσει πράσινο μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή θα το κάνει από μόνος του. Ας κρατήσουμε το μπλογκ έξω από τα πολιτικά και όσα θα μπορούσαν να μας διχάσουν, τριχάσουν κλπ.

September 13, 2007 at 3:47 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home