Thursday, September 13, 2007

Το Λευκό να γίνει Λαχανί

Για όλους όσους είναι αναποφάσιστοι τα πράγματα είναι απλά! Όσοι απέχουν, ρίξουν άκυρο ή λευκό, ουσιαστικά θα χαρίσουν την απόφαση στους "χούλιγκαν" των κομμάτων, οι οποίοι θα κατέβουν να ψηφίσουν "δαγκωτά" το δικό τους κόμμα.

Ακόμη και στα 2 μεγάλα κόμματα που σηκώνουν στους ώμους τους στον ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, που άφησαν το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον να απαξιωθούν, συνεχίζουν να υπάρχουν οι φανατικοί οπαδοί που εθελοτυφλούν. Σε ποδοσφαιρική ορολογία τους ονομάζουμε "ανεγκέφαλους".

Η συνέχεια εδω -> http://notes-mirage.blogspot.com/2007/09/to.html

Εάν εκφράζει και εσάς το μήνυμα, διαδώστε το ...! (σημείωση: δεν θεωρώ πως με την προτροπή μου αυτή επηρεάζω κανέναν "πολιτικά" με την παραδοσιακή - κομματική έννοια)

Να γνωρίζετε πως σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, απαιτούνται ΜΟΝΑΧΑ 6 hops (6 διαδοχικές αναμεταδώσεις, 6 διαδοχικοί άνθρωποι που θα διαδώσουν το μήνυμα στόμα-με-στόμα, SMS με SMS, eMail με eMail στους γνωστούς τους) για να το μάθει όλη η Ελλάδα ...

------------- Μήνυμα --------------------
Όχι στην αποχή, άκυρο, λευκό! Συμμετοχή! Αυτοί μας δίχασαν, εμείς θα τους ενώσουμε. Το Λευκό ας γίνει Λαχανί: http://notes-mirage.blogspot.com/2007/09/to.html
------------- Μήνυμα --------------------

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home