Saturday, March 29, 2008

Απόψε 29/3 8-9 το βράδυ σβήνουμε τα φώτα για 1 ώρα

ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
«Κατεβάζουμε τον διακόπτη»







«Κατέβασε τον γενικό για μία ώρα και δες την αλλαγή που μπορείς να κάνεις».

Ολες οι πληροφορίες εδώ.




3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Οι υποκριτές γραφειοκράτες:
Εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την επαπειλούμενη ανοιχτή παραβίαση του άρθρου 24, ο κ. Κανδυλαράκης από τον Ζάρακα Μολάων Λακωνίας μίλησε σε υψηλούς τόνους για τη μεγάλη καταστροφή της περιοχής:
«Από το 2000 με απόφαση της ΡΑΕ όρμησαν οι επενδυτές με τεράστια ισχύ. Θα ήθελα να δείτε την τεχνική έκθεση της μελετητικής ομάδας. Οι ίδιοι άνθρωποι συμμετείχαν και στη στρατηγική μελέτη και στο σχέδιο. Οι ίδιοι λένε ότι δεν γνώριζαν τις χρήσεις γης. Χωρίς αναθεώρηση του άρθρου 24 εφαρμόζεται η μελέτη για εγκαταστάσεις ΑΠΕ μέσα στα δάση. Εγώ δεν έχω πια αμφιβολία ότι οι φωτιές έχουν σχέση με την αιολική βιομηχανία».
Το μοντέλο ανάπτυξης των ημερών μας, σημαίνει αιολικά εργοστάσια, κυρίως σε προστατευόμενες περιοχές, που οδηγούν σε αλλοίωση του τοπίου, διάνοιξη δρόμων στα βουνά, νέα δίκτυα με καλώδια υψηλής τάσης και μετασχηματιστές σε περιοχές ήρεμες μέχρι τότε, με αποτέλεσμα την εξαφάνιση της χλωρίδας και πανίδας, την έναρξη έντονης διαδικασίας διάβρωσης και ερημοποίησης του εδάφους και όλη αυτή η καταστροφική διαδικασία αποτυπώνεται στο αντιαισθητικό θέαμα των κολοσσιαίων γεννητριών στις κορυφογραμμές.
Η Greenpeace γνωρίζει καλά αυτά τα θέματα αλλά τα αξιολογεί ως εντελώς δευτερεύοντα. Ζητάει άμεσες αδειοδοτήσεις. Απορία, να μην γίνονται δηλαδή Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα έργα αυτά;

http://eyploia.aigaio-net.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=1734
Η Greenpeace ξεσκεπάστηκε, τα ίδια κάνει και το WWF...

March 29, 2008 at 7:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

Για τους φασίστες μισέλληνες αριστεριστές:
Texas University political scientists explained in their recent article in the peer-reviewed journal Risk Analysis:

“More informed respondents both feel less personally responsible for global warming, and also show less concern for global warming,” states the article, titled “Personal Efficacy, the Information Environment, and Attitudes toward Global Warming and Climate Change in the USA.”
http://www.sciencedaily.com/releases/2008/03/080327172038.htm

March 29, 2008 at 7:33 AM  
Blogger Τζεφέρης Πέτρος said...

Δυστυχώς αγαπητή μου ελληνίδα, άλλο Σίδνεϋ, αλλο..Αίγινα!

Θα χρειαστούμε πολλές "ώρες της γής" ακόμη...

March 29, 2008 at 1:10 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home