Friday, November 16, 2007

Μάθετε το ενεργειακό σας αποτύπωμα!

Ένα πολύ όμορφο παιχνιδάκι από το wwf, μας μαθαίνει πόσο Διοξείδιο του Άνθρακα (CO2)εκλύουν στην ατμόσφαιρα οι καθημερινές μας συνήθειες, θα το βρείτε στην παρακάτω Διεύθυνση!

http://www.wwf.gr/footprint/

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"CO2 is not a pollutant. It exists in the Earth's atmosphere and every blade of grass and every great tree utterly depends on it. In that regard, other than the oxygen on which all living creatures depend, CO2 is the second-most essential gas for its ability to harness the sun's energy and, through photosynthesis, maintain every form of vegetation on Earth". Δηλαδή τα περί "επικίνδυνου διοξειδίου τού άνθρακα", είναι παραπέτασμα για να μην ασχολούμαστε με τις εγκληματικές καταστροφές αυτών που κατευθύνουν τον υπερπληθυσμό, τις μονοκαλλιέργειες, τα εξαρτησιογόνα, τη διχόνοια...
Επιπλέον, το μεγαλύτερο σε ποσότητα αέριο της ατμόσφαιρας που αλληλεπιδρά με την ηλιακή ακτινοβολία και τη σκόνη μεγάλων ηφαιστειακών εκρήξεων, προκαλώντας μάλιστα ψύξη, είναι οι υδρατμοί.
Η ενοχοποίηση της ανθρωπότητας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, αντί για την αφοβική, φιλειρηνική συνεργασία για την προσαρμογή σε αυτές, είναι μια ακόμα καταστροφική προσπάθεια κλικών να μας έχουν δουλοπρεπείς. Αντιπαραβολή των αλτρουϊστών με τα λαμόγια των κονδυλίων: www.friendsofscience.org. Και για να παραφράσουμε μια ρήση:
"για τις κλιματικές αλλαγές ανησυχούν περισσότερο οι φοβικοί που είναι εθισμένοι να μας ανησυχούν, γιατί αν συνεννοηθούμε για να προσαρμοστούμε συλλογικά, αυτοί θα πρέπει να συνεργαστούν αντί να ζουν σε βάρος μας, ροκανίζοντας τρομοκονδύλια".

November 16, 2007 at 7:50 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home