Saturday, October 13, 2007

Blog Action Day και ΣΚΑΪ


15/10/07: Blogactionday - Παγκόσμια ημέρα κινητοποίησης των bloggers για το περιβάλλον

Για την Παγκόσμια Ημέρα Κινητοποίησης των bloggers για το περιβάλλον, bloggers από όλο τον κόσμο θα ανεβάσουν στο διαδίκτυο κείμενα με απόψεις τους, video με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τα θέματα του περιβάλλοντος και θα καλέσουν επίσης πολίτες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων διαθέτοντας έσοδα ή κέρδη μιας ημέρας.


blog@ΣΚΑΪ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κινητοποίησης, ο ΣΚΑΪ διοργανώνει την ειδική εκπομπή BLOG@ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 19:00.

Μέσα από την εκπομπή, παρουσιάζεται η παγκόσμια και η ελληνική διάσταση των περιβαλλοντικών προβλημάτων καθώς και τι συζητιέται στα ελληνικά και ξένα blogs. Δεκάδες χιλιάδες bloggers αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν ουσιαστικά σε ένα πρόβλημα που αφορά όλους.

Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Τάκης Καμπύλης, η Κατερίνα Χριστοφιλίδου και η Έφη Παπούλια. Καλεσμένοι στο στούντιο του ΣΚΑΪ, Έλληνες bloggers του διαδικτύου και μέλη μη κυβερνητικών περιβαλλοντικών οργανώσεων. Ακόμη, οι πολιτικοί ασκούν αυτοκριτική στην πολιτική, για τις ευθύνες στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος.

BLOG@ΣΚΑΪ: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 19:00

ΣΚΑΪ

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ο μονος τροπος για να καταλαβουν οι εκαστοτε πολιτικοι οτι η προστασια του περιβαλλοντος ειναι πανω και περα απο το ατομικο συμφερον ειναι η μαζικη ασκηση πιεσης απο τους πολιτες. Ευχομαι να επιτευχθει γρηγορα περιβαλλοντικη αφυπνιση γιατι δυστυχως δεν θα υπαρξει "απο μηχανης θεος" για την επιβιωση μας ως οντα,αλλα ουτε και ως πολιτες ελευθερου και ευημερουντος κρατους.

October 15, 2007 at 1:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

ehh... interesting thoughts

December 11, 2009 at 8:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

я считаю: мне понравилось.. а82ч

February 21, 2010 at 1:21 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home