Wednesday, September 26, 2007

Οδηγος καλού(φιλικου προς το περιβαλλον) σεξ




Η σωτηρια του πλανητη δεν ειναι μονο η φροντιδα και η προστασια αυτου που μας εχει δοθει.Σ'αυτο συμπεριλαμβανεται και η αγαπημενη δραστηριοτητα του ανθρωπινου ειδους,το σεξ.Στον οδηγο που ακολουθει,υπαρχουν οδηγιες για να αναψετε την ερωτικη ζωη σας-χωρις να "ψησετε"τον πλανητη...


ΤΑ...ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ
Αναψτε τα αιματα-χωρις να υπερθερμανετε τον πλανητη-αποπλανωντας το συντροφο σας με οργανικα λαδια μασαζ,οργανικη σοκολατα κι ενα μπουκαλι βιοδυναμικης σαμπανιας.
Μοιραστειτε ενα αισθησιακο ντους με το συντροφο σας.Δε βοηθα μονο στο να ανεβει η θερμοκρασια αναμεσα σας,περικοπτει και την καταναλωση νερου.
Κανει κρυο εξω;Τι καλυτερο απο το να κανετε ερωτα.Ειναι πολυ πιο διασκεδαστικο απο το να γυρισετε το κουμπι του θερμοστατη και σε τελικη αναλυση ειναι φθηνοτερο.

Baby, light my fire...
το κλασσικο δειπνο στο φως των κεριων ειναι ο τελειος τροπος να αναψουν τα αιματα-και εξοικονομει ηλεκτρικο ρευμα.


ΛΙΓΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΑΚΟΜΑ
Μια βολτα με ποδηλατο για δυο ειναι ενας τροπος να αυξηθει η ροη του αιματος και ειναι και πολυ καλο για τη διατηρηση της φορμας σας.

Keep it up!
Πολλοι αθλητες του τριαθλου κι αλλοι σπορτιφ τυποι ορκιζονται οτι μια διατροφη που βασιζεται στα λαχανικα προσφερει αντοχη μακρας διαρκειας-υπαρχει καλυτερος λογος για να τρωμε τα λαχανικα μας;

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Τα σεξουαλικα παιχνιδια μπορει να ειναι απολαυστικα αλλα τα περισσοτερα περιεχουν επικινδυνα χημικα που μαλακωνουν τα σκληρα πλαστικα ωστε να παρουν μια ζελατινωδη υφη.Υπαρχει επισης ανησυχια για τοξικοτητα και κινδυνους υγειας,ειδικα στα παιχνιδια που χρησιμοποιουνται σε πιο κρυφα μερη.Δοκιμαστε εναλλακτικα προ'ι'οντα απο γυαλι,μεταλλο,σιλικονη ή πολυμερή.
Αν το παιχνιδακι σας ειναι δονουμενο,αγοραστε ενα που να επαναφορτιζεται (υπαρχουν πολλοι επαναφορτιζομενοι δονητες διαθεσιμοι στο ιντερνετ)ή χρησιμοποιηστε επαναφορτιζομενες μπαταριες.


ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
Λιγη λιπανση ισως να χρειαστει.Για την ασφαλεστερη,αισθησιακοτερη και πιο φιλικη προς το περιβαλλον λιπανση,προτιμηστε ενα οργανικο λιπαντικο.Αποφυγετε τα προ'ι'οντα παραγωγα του πετρελαιου,μαζι με αυτα που εχουν τεχνητα αρωματα,γευσεις και χρωματα.


ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ
Στον τομεα των προφυλακτικων η επιστημη κι η οικολογια σηκωνουν τα χερια ψηλα.ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η χρηση προφυλακτικων,εδω δεν υπαρχουν υλικα φιλικα για το περιβαλλον,ουτε ανακυκλωσιμα.Σε αυτο τον τομεα σκεφτομαστε το εξης:ΦΟΡΑΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Μακαβριο;


ΦΕΤΙΧ
Οι φετιχιστες δυστυχως θα απογοητευτουν.Η παραγωγη λατεξ δημιουργει και απελευθερωνει ενα απο τα πιο τοξικα χημικα-τη διοξινη.Προτιμηστε φυσικα υλικα οπως το δερμα(οοοοοοχιιιιιιι!!)και το καουτσουκ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
Η μειωση της εξαρτησης μας απο το ηλεκτρικο ρευμα ειναι βασικη για τη μαχη εναντιον των κλιματικων αλλαγων.Αν θελετε να βλεπετε το συντροφο σας,ειπαμε...αναψτε κερια.Ακομα καλυτερα,καντε ερωτα κατα τη διαρκεια της μερας.Θυμηθειτε μονο να κλεισετε τις κουρτινες.


ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ;
Σεντονια απο ινες μπαμπου...ακουγεται λιγο καπως,σωστα;Κι ομως εχουν μεταξενια υφη,ειναι απορροφητικα και αντιμικροβιακα κι επισης κατασκευαζονται απο το πιο γρηγορα ανανεωσιμο φυτο του πλανητη,το μπαμπου.Εναλλακτικη λυση,τα υφασματα απο κλωστικη κανναβη-μην παει ο νους σας στο κακο,δεν περιεχει τετρα'υ'δροκαναβινολη,δεν καπνιζεται και δεν σε φτιαχνει με τιποτα.


ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ
τα στρειδια θεωρουνται αφροδισιακα,οι θαλασσες ομως εχουν σχεδον ερημωσει απο την υπερεκμεταλλευση.Το φυτικο βασιλειο απο την αλλη μερια,προσφερει ποικιλια αφροδισιακων ουσιων οπως οι σποροι του γκουαρανα που προσφερουν μια γερη διεγερση,το τζινσενγκ και το γκινγκο μπιλομπα.

ΚΥΛΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ
Προτιμηστε οργανικα ζιζανιοκτονα και εντομοκτονα στον κηπο σας-μετα μπορειτε να κυλιστειτε αφοβα στο γρασιδι του κηπου σας.

ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ
Πριν επιδοθειτε σε σκηνες απο το 9½ βδομαδες,ελεγξτε τα φρουτα που θα χρησιμοποιησετε.Θα το απολαυσετε μονο αν δεν ειναι γενετικα τροποποιημεναΑν διανοηθω οτι το καροτακι τουτο περιεχει γονιδια αραχνης για παραδειγμα,θα πεθαααααανω,που θα ελεγε κι ο Λαζοπουλος.

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ...ΚΟΣΜΟΣ
Εσωρουχα απο οργανικο βαμβακι-δε λευκαινεται με χλωριο- ή μεταξι απο κανναβη και ινες μπαμπου.Ολα φτιαχνονται απο γρηγορα ανανεωσιμες πηγες.

Make love, not war
Καντε ΕΡΩΤΑ,ΟΧΙ πολεμο.Ας αφησουμε τα λογια και επι τω εργω...πολλα ειπαμε...


ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://liveearth.uk.msn.com/green/articles/good_green_sex_guide.aspx?imageindex=2 και δικους μου μεταφραστικους αυτοσχεδιασμους και αυθαιρεσιες,χαχα!

3 Comments:

Blogger XriLou said...

Ενδιαφέρον και διαφορετικό.

September 26, 2007 at 11:04 AM  
Blogger μαύρη γάτα said...

πολύ καλός ο οδηγός!
..και ο επίλογος!! :-)))

September 26, 2007 at 2:28 PM  
Blogger Παπαδημητρίου Σταυρούλα said...

καλού και φιλικού ?και εγώ που εως τώρα νόμιζα οτι το σεξ είναι φιλικό προς το περιβάλλον πάντα.....
πλάκα είχε..

September 27, 2007 at 7:48 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home