Friday, May 18, 2007

Και κάτι ευχάριστο




Μετά από μήνες δουλειάς του Ελληνικού Γραφείου της Greenpeace και τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η χώρα μας γίνεται επίσημα μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Φαλαινοθηρίας και τάσσεται υπέρ της προστασίας των φαλαινών!
H Greenpeace βάζει τη χώρα μας στην επιτροπή, απέναντι σε όλες τις χώρες-συμμάχους της Ιαπωνίας, καθώς θα συμμετάσχει στην επόμενη κρίσιμη συνάντηση της επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28-31 Μαΐου στο Άνκορατζ, στην Αλάσκα.

Στην περσινή συνάντηση, χώρες όπως το Μπενίν, η Ντομίνικα, η Γκαμπόν, η Γκάμπια, η Γρανάδα, το Κιριμπάτι, τα Νησιά Μάρσαλ, η Μαυριτανία, η Ναούρου, το Παλάου, το Σεντ Κιτς και Νέβις, το Σεντ Βίνσεντ και Γρεναδίνες, το Τουβαλού και άλλοι "αποδέκτες της ανθρωπιστικής βοήθειας" της Ιαπωνίας, κατάφεραν να ψηφιστεί μια διακήρυξη υπέρ της επανέναρξης της εμπορικής φαλαινοθηρίας με διαφορά μιας μόνο ψήφου: 33 υπέρ – 32 κατά.

Στη φετινή κρίσιμη συνάντηση της ΔΕΦ, η Ελληνική ψήφος υπέρ των φαλαινών μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μείνετε συντονισμένοι, θα είμαστε εκεί, το έχουμε υποσχεθεί στις φάλαινες.

πηγή

Labels:

1 Comments:

Blogger anemos said...

και κατι ευχαριστο..
ουφφφφ.

May 27, 2007 at 11:04 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home