Wednesday, August 5, 2009

ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τους φοβικούς κερδομανείς τρομοεμβολιαστές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.
ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ κατά των τρομοεμβολιασμών: ΜΗΤΕΡΕΣ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, αστυνομικοί, πυροσβέστες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
Ο καθηγητής Χαρ. Μουτσόπουλος και ο καρδιολόγος Θαν. Δρίτσας έχουν ήδη ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ την κερδοσκοπική κατατρομοκράτηση του πληθυσμού με πρόσχημα τη γρίπη. Η χρήση του εμβολίου "κατά της γρίπης" δεν είναι ασφαλής τονίζει προς την Εθνική Επιτροπή και το υπ. Υγείας ο πνευμονολόγος Π. Μπεχράκης.

Με αφορμή τα νέα παραληρήματα των κερδομανών τρομοεμβολιαστών, ΕΧΘΡΩΝ του συμφιλιωτικού, αιωνοβικού τρόπου ζωής, ότι η νέα γρίπη χτυπά δήθεν υγιείς, ΡΩΤΗΣΤΕ όποιον τα διαδίδει αν γνωρίζει το ιστορικό κάθε ασθενούς, τα ενδεχόμενα ξενύχτια του ή τις προηγούμενες στεναχώριες/αντιβιοτικά κ.ά ανοσοκατασταλτικά που έχει πάρει, αν ήταν ΗΔΗ φορέας άλλων ασθενειών, και ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΤΕ τους άπληστους εγωμανείς γιατί είναι αρχή τής επιδημιολογίας ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ να εμβολιάζονται πληθυσμοί όταν έχει αρχίσει εξάπλωση ασθένειας, ακριβώς επειδή ένα ποσοστό είναι ήδη ασυμπτωματικοί φορείς, συν το ότι οι λεγόμενες "ομάδες υψηλού κινδύνου", ακριβώς επειδή έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό, πέραν της ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ και ελαφριάς, πρωτεϊνικής διατροφής, ΔΕΝ πρέπει να πυροβολούνται με εμβόλια.


Ενώ τα ΨΥΧΡΑ καιρικά φαινόμενα παγκοσμίως δείχνουν την ανεπάρκεια των φοβικών καθεστώτων για την προετοιμασία της ανθρωπότητας ενόψει ΦΥΣΙΚΗΣ επιδείνωσης του κλίματος εν μέσω του μίσους τους για αποκέντρωση-αυτάρκεια..., ΠΟΛΛΟΙ, τόσο ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ επιστήμονες για την ενοχοποίηση της ανθρωπότητας, όσο και ΧΙΛΙΑΔΕΣ για τους κερδοσκοπικούς εμβολιασμούς, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ στους εγωμανείς. 62.000 επισκέψεις και, χάρη στη βοήθειά σας, συνεχίζει:


Σε ΟΛΟΝ τον πλανήτη ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, άραγε με ...εμβόλια ή με ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ έφτασαν και ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής;
ΓΙΑΤΙ δεν αρρωσταίνουν όλοι στις επιδημίες που προκαλούνται είτε από εξουθένωση είτε από εμβόλια;;; ΓΙΑΤΙ δε μας λένε με πόσο και από τι κατεστραμμένο ανοσοποιητικό νοσηλεύονται άτυχοι γριπιασμένοι; Ποιοι αύξησαν την αντοχή των μικροβίων στα φάρμακα με την άπληστη συνταγομανία; Εμπιστεύεστε τους κερδομανείς;
ΟΧΙ παιδιά-πειραματόζωα!!!
To 1976 μετά από εκατομμύρια ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ εμβόλια για γρίπη των χοίρων στις ΗΠΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ νεκρούς και ΧΙΛΙΑΔΕΣ παράλυτους από αυτά, οι εμβολιασμοί σταμάτησαν... Απαιτήθηκαν εύλογες αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων. Τα ίδια πρόσφατα με το Gardasil...
ΚΑΙ το 1918 τα περισσότερα ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΑ θύματα ήταν από το εμβόλιο, ενώ στην Ελλάδα, που δεν έφτασε, γλίτωσε ο κόσμος (βλ. pdf στο λινκ παρακάτω).

Γι΄αυτό σε πολλές χώρες τα εμβόλια ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά.

Ποιοι ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ τη συμφιλιωτική ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ τη σημασία της επαρκούς ξεκούρασης για την ΠΡΟΛΗΨΗ (αλλά ΚΑΙ τη θεραπεία: βλ. αποσιωπούμενη ΔΩΡΕΑΝ νηστειοθεραπεία), και, αντίθετα, καταστρέφουν την ανθρωπότητα με λαμογιές, αποδασώσεις, μεταλλαγμένα, ναρκωτικά, εκφοβισμό και εθιστικά πομπηιακά ξενύχτια;

http://afovia.wordpress.com

http://www.youtube.com/watch?v=RQX9WgL7jQc

http://www.youtube.com/watch?v=gWMDLMO_PYc

http://www.youtube.com/watch?v=x_-ZsdBA2XI

O γνωστός καρδιολόγος Θ. Δρίτσας ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τους φοβικούς εγωμανείς τρομο-εμβολιαστές! Αποσπάσματα:

H λέξη εμβόλιο ως παρέμβαση ασκεί ένα είδος λαγνείας στο ευρύ κοινό, η οποία λαγνεία καλλιεργείται και από τη βιομηχανία της Υγείας που επωφελείται οικονομικά στις μέρες μας. Τα εμβόλια παρουσιάζονται ως πανάκεια διά πάσαν νόσον, ως το μαγικό τσίμπημα που εξασφαλίζει μακροβιότητα και ευδαιμονία.

Η μελέτη βέβαια της ιστορίας των επιδημιών αποδεικνύει ότι η θνητότητα είχε ήδη αρχίσει να μειώνεται σημαντικά -σαν αποτέλεσμα βελτίωσης της δημόσιας υγιεινής- μετά το πρώτο μισό του 19ου αιώνα, αρκετά πριν την έλευση εμβολίων. Τα υπάρχοντα στοιχεία αμφισβητούν τη διάρκεια προστασίας και την επάρκεια σύγχρονων εμβολίων έναντι κοινών λοιμωδών νοσημάτων όπως π.χ. ιλαρά, ανεμοβλογιά, κοκίτης.

Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν π.χ. πρόσφατη σοβαρή επανεμφάνιση του κοκίτη παρά τον εμβολιασμό.

Παραμένει αξιοπερίεργο το πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε ως πανδημία την τρέχουσα γρίπη των χοίρων, χωρίς να πληρούνται τα δύο βασικά κριτήρια πανδημίας γρίπης: η υψηλή θνητότητα-μεταδοτικότητα και η γενετική ταυτότητα του στοιχείου Η στον τύπο Η1Ν1 (το Η στοιχείο της γρίπης των χοίρων δεν είναι καινούργιο, αλλά μοιάζει με τον τύπο της γρίπης που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες). Ούτε πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από γρίπη των χοίρων ούτε αυτή οφείλεται σε νέο απόλυτα μεταλλαγμένο ιό.

Περισσότερο απ’ όλα ανησυχητικός παραμένει ο όρος «υποχρεωτικός» εμβολιασμός, τον οποίο διατυμπανίζουν τα ΜΜΕ. Καμία ιατρική παρέμβαση δεν μπορεί να καταργήσει την αρχή της ελεύθερης βούλησης του ασθενούς, ιδιαίτερα με δεδομένα ήπιας λοίμωξης.

Ο εξαναγκασμός σε μαζικό εμβολιασμό μετατρέπει το κοινωνικό σύνολο σε πειραματόζωο και βάζει τα θεμέλια για μια νέα απολυταρχία στην υγεία. Δεν θα αργήσουμε να δούμε έτσι καπνιστές και παχύσαρκους στην ηλεκτρική καρέκλα, ενώ αντίθετα κυκλοφορούν ήδη άνετα μεταξύ μας παιδεραστές, έμποροι ναρκωτικών και καταχραστές της δημόσιας περιουσίας. Περισσότερες φωνές ακαδημαϊκών ανδρών θα έπρεπε να ακούγονται αυτές τις τόσο πονηρές ημέρες, αλλά οι μεν ακαδημαϊκοί συμποσιάζονται ηδονικά μετά φαρμακευτικών αντιπροσώπων, οι δε πολιτικοί γυαλίζουν επιδεικτικά τις Καγιέν τους και αναφωνούν ως νέες Αντουανέτες: "Τι έχει ο κόσμος και φωνάζει; Θέλει ψωμί; Μα, γιατί δεν του δίνετε παντεσπάνι"!

Υπενθυμίζεται ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ για το ενδεχόμενο βίαιου εμβολιασμού των μαθητών ΧΩΡΙΣ γονική συναίνεση.
Μπορείτε να καταθέσετε ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ επιστολές σε σχολεία και ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ που εμπλέκεται, όπου θα δηλώνετε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ εμβολιαστική ή άλλη ανάλογη επέμβαση στα παιδιά σας (των οποίων έχετε τη γονική μέριμνα και επιμέλεια), χωρίς να ληφθεί η γνώμη και η συναίνεσή σας, και ότι ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΕΣΤΕ απέναντι σε όσους κακοποιήσουν τα παιδιά σας, όλων των δικαιωμάτων που σας δίνει ο αστικός και ποινικός κώδικας και οι διεθνείς συμβάσεις.
Οι ρωγμές στις πυραμίδες και τα λοιπά ιεραρχικά συστήματα οδηγούν στην κατάρρευσή τους.

Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια:

http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot -Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ οι ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΕΣ παράσιτοι (όπως ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ τα διχαστικά ινδάλματά τους φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγιας, Αζτέκοι, Ίνκας, Μογγόλοι, μανδαρίνοι, Ενετοί κοκ), ζητάνε από τις μητέρες να ΜΗ θηλάζουν τα μωρά τους με ΦΥΣΙΚΟ-ΑΝΟΣΟΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ γάλα, για να τα αρρωσταίνουν εκείνοι με τα τρομοεμβόλιά τους!... 

Paediatricians funded by baby milk companies
AMERICAN COLLEGE OF OBSTETRICS AND GYNECOLOGY
“Received $548,000 from two of the four major formula makers in 1993.” (Mothering magazine, July-August 2000, p.60)’
For full insight into this and much much more please go to (http://www.whale.to/w/baby_milk.htm)
It appears that Pakistan has already began to offer mothers formula feed as the norm. In a report by Breastfeeding.com it states that doctors are given a 20% cut for every tin that they recommend.
In an interview a former ‘Nestle’ representative told the network that they were told repeatedly by the management that one prescription of Lactogen ensures the company a profit of Rs. 50,000 (US $1,250)...

http://vactruth.com/2011/04/05/experts-recommend-delaying-breastfeeding-until-vaccinations-have-taken-effect.

 

Labels: