Monday, December 13, 2010

Δελτίο τύπου από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 106 Ζωοφιλικών Σωματείων και τα Κρητικά Σωματεία μέλη της σας ενημερώνουν ότι αύριο 13 Δεκεμβρίου, στις 9 η ώρα το πρωί στα δικαστήρια στον Αγ. Νικόλαο θα δικαστεί η υπόθεση του βοσκού από την Ελούντα που προέβη σε εξόρυξη των ματιών του σκύλου του με αιχμηρό αντικείμενο.
Οι πολίτες της περιοχής που ασχολούνται με την προστασία των ζώων θα συγκεντρωθούν στα δικαστήρια για να διαμαρτυρηθούν για τις συνεχιζόμενες κακοποιήσεις στο νησί μας και στην χώρα μας και για την μέχρι τώρα ανικανότητα των κυβερνήσεων να δώσουν ένα τέλος στο θέμα αυτό.
Στην συγκέντρωση θα διαβαστεί ποίημα το οποίο μας έστειλαν δύο Ολλανδοί πολίτες, όταν ενημερώθηκαν από το διαδίκτυο για την αποτρόπαια αυτή πράξη, για την οποία θεωρούμε ότι το δικαστήριο θα πρέπει να επιβάλει την ανωτέρα των ποινών , ήτοι ποινή φυλάκισης 6 μηνών χωρίς αναστολή και χρηματικό πρόστιμο.
Καλούμε τα ΜΜΕ να παρευρεθούν έτσι ώστε να φτάσει σε κάθε σημείο της Κρήτης η οργή και αγανάκτησή μας για τις αποτρόπαιες κακοποιήσεις ζώων και τις εν γένει άθλιες συνθήκες που μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων επιφυλάσσει στα ζώα, καταδεικνύοντας την έξαρση βίας στην κοινωνία μας.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Τηλ. επικοινωνίας
Αν. Μπομπολάκη 6976489349
Μ. Χουστουλάκη 6979913007

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home