Sunday, October 12, 2008

CERN: Έρχονται παγωνιές! Ψευτοοικολόγοι: ψοφείστε για πάρτη μας!


Όπως παραδέχεται πια και το CERN, έστω με καθυστέρηση, ένας μαγνητικά αδύναμος ήλιος, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, οδηγεί σε αύξηση των εισερχόμενων κοσμικών ακτίνων, μεγαλύτερο ιονισμό τής ατμόσφαιρας, αύξηση της νεφοκάλυψης και της αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας, άρα ΨΥΞΗ τής Γης, περισσότερα χιόνια-χαλάζι-ψυχρές νεροποντές, λιγότερες ήπιες βροχές, μεγαλύτερη ξηρασία.
Αποκαλυπτική περίληψη για την ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών: εδώ

Τα αμετανόητα ψοφο-ιερατεία, όμως, ούτε από τη Μικρή παγετώδη, ούτε από τον περασμένο φονικότατο στην κατευθυνόμενα υπερπληθυσμιακή Ασία χειμώνα διδάσκονται... Τιτανικά αλαζονικά και ανίκανα να συμφιλιώσουν την ανθρωπότητα, νομίζουν ότι θα επιβιώσουν μετά από έναν κατευθυνόμενο κανιβαλισμό, όταν ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το πετρέλαιο που τους βοήθησε να μας διχάζουν. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ !
“Τhe magnetic field emanating from the sun’s poles is much weaker than previously observed. This could mean the upcoming solar maximum period will be less intense than in recent history“.
http://www.jpl.nasa.gov/news/news.cfm?release=2008-106

Το σχολιασμένο ντοκιμαντέρ στα ελληνικά που έδειξε ως και ο ...Σκάι για την ΑΠΑΤΗ των εγωμανών ψευτοοικολόγων τής "υπερθέρμανσης":
1ο μέρος: http://www.youtube.com/v/VWpq92JV2og
2ο μέρος: http://www.youtube.com/v/QwTZ8d5XjnM
3ο μέρος: http://www.youtube.com/v/pMmT32rSFCs
4ο μέρος: http://www.youtube.com/v/CzXGXB2xIJE
Συσκοτίζοντας την ανθρώπινη ιστορία πριν και μετά την έναρξη των πολέμων, καθώς και τον πρωταρχικό ρόλο του ήλιου στο κλίμα, οι κονδυλιάκηδες προπαγανδιστές της ραδιενέργειας πολεμούν την αποκέντρωση και την αυτάρκεια, τις ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ λύσεις, για να καθυστερήσουν την κατάρρευσή τους τώρα που τελειώνουν τα καύσιμά τους και ΔΕΝ έχουν καμία εναλλακτική, αφού οι "εκλεκτοί" τους ροκανίζουν κονδύλια για "λύσεις" που στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο που τελειώνει και ακριβαίνει!

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home