Saturday, September 20, 2008

Ρεζίληδες ιεροεξεταστές, φέρτε πίσω την 'υπερθέρμανση'! Μαζί σας θα την πάρετε; Ο Άδης είναι άδειος!


ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΝΑΣΑ συνεχίζει να παραπληροφορεί για την κατάσταση του ήλιου και το κλίμα... Aλίμονο αν περιμένουμε βοήθεια από εγωμανή ιερατεία: οι φοβικοί δε διδάσκονται από καμία προηγούμενη ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ τυραννίας... Το CERN, πάντως, κάτι άρχισε να ψελλίζει για την επιδείνωση του κλίματος. Εδώ μια από τις πιο εύληπτες ανακοινώσεις για τη σχέση ήλιου-κοσμικών ακτίνων-κλίματος.
Πρωτοχιόνια σεπτεμβριάτικα, και ειλικρινά θερμές ευχές για περαστικά στους ανανούριστους ενοχοποιητές τής ανθρωπότητας
(δε μας έφταναν τα βάσανα!), εγωμανείς, ψευτοοικολογικές οργανώσεις και κόμματα, που πολεμούν με μανία την αμεσοδημοκρατική, συμφιλιωτική Αυτάρκεια, νομίζοντας ότι θα παρασιτούν ...αιωνίως και ...τιτανικώς:
Al Gore’s carbon trading business GIM was banked with Lehman Bros. It will be interesting to see how this will play in the future but I suspect that this increases the risk of participating in Carbon Trading. Merrill Lynch was also deeply involved in this business.
“Τhe magnetic field emanating from the sun’s poles is much weaker than previously observed. This could mean the upcoming solar maximum period will be less intense than in recent history“.
http://www.jpl.nasa.gov/news/news.cfm?release=2008-106
Η σταδιακή ψύξη τής ατμόσφαιρας, "κατεβάζει" τους υδρατμούς ως χιόνι-χαλάζι-ΨΥΧΡΕΣ νεροποντές (και λιγότερες ήπιες βροχές), οπότε όλη η ανθρωπότητα χρειάζεται επειγόντως να αυξήσει τη δασοκάλυψη που συγκρατεί νερό, χώμα, θερμοκρασίες. Περισσότερα εδώ.
Ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ για μια ακόμα εβδομάδα οι από ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ και στα 2 ημισφαίρια, γιατί ΕΛΑΤΤΩΘΗΚΕ η ηλιακή ακτινοβολία και ψυχρά μέτωπα παραμένουν συνεχώς στα μεσαία γεωγραφικά πλάτη φέρνοντας χιόνια-χαλάζι-ΨΥΧΡΕΣ νεροποντές, και λιγότερο ήπιες βροχές.
(ΓΙΑΤΙ παραπονιόμαστε, ο "οχληρός όχλος"; Αφού οι "εκλεκτοί" μάς προειδοποίησαν ότι "η υπερθέρμανση για την οποία ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΟΙ, φέρνει τις παγωνιές"!)Καλή ξεκούραση, πριν πάθουν αβοήθητοι καμιά λαχτάρα, και στους ελάχιστους εναπομείναντες επιθετικούς που κάνουν έμμεση προβολή τής Αυτάρκειας, μέσω της λογοκριτικής μανίας τους εναντίον της (δηλαδή απαιτούν ...να μη μιλάμε!), ακόμα και τώρα που το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και οι 'εναλλακτικές' είναι ασύμφορες γιατί στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο...

Το σχολιασμένο ντοκιμαντέρ στα ελληνικά που έδειξε ως και ο ...Σκάι για την ΑΠΑΤΗ των εγωμανών ψευτοοικολόγων τής "υπερθέρμανσης":
1ο μέρος: http://www.youtube.com/v/VWpq92JV2og
2ο μέρος: http://www.youtube.com/v/QwTZ8d5XjnM
3ο μέρος: http://www.youtube.com/v/pMmT32rSFCs
4ο μέρος: http://www.youtube.com/v/CzXGXB2xIJE
Συσκοτίζοντας την ανθρώπινη ιστορία πριν και μετά την έναρξη των πολέμων, καθώς και τον πρωταρχικό ρόλο του ήλιου στο κλίμα, οι κονδυλιάκηδες προπαγανδιστές της ραδιενέργειας πολεμούν την αποκέντρωση και την αυτάρκεια, τις ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ λύσεις, για να καθυστερήσουν την κατάρρευσή τους τώρα που τελειώνουν τα καύσιμά τους και ΔΕΝ έχουν καμία εναλλακτική, αφού οι "εκλεκτοί" τους ροκανίζουν κονδύλια για "λύσεις" που στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο που τελειώνει και ακριβαίνει!