Sunday, June 1, 2008

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ PETA ΔΕΥΤΕΡΑ 11:00πμ 02-06-08 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Βασανισμένο Κοτόπουλο Εγκλωβισμένο σε Κλουβί
Ακτιβίστρια με Μπικίνι καταγγέλει την Kακομεταχείριση από τα KFC Κρατώντας ταμπέλες που θα γράφουν "Η Μυστική Συνταγή του Συνταγματάρχη": Ζωντανό Ζεμάτισμα, Οδυνηρό Σπάσιμο του Ράμφους, Ακρωτηριασμένα Κοτόπουλα" και συνοδευόμενοι από ένα γιγάντιο "κοτόπουλο", μέλη της οργάνωσης PETA (People for the Ethical Treatment of Animals, Άνθρωποι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων) θα διαμαρτυρηθούν για την βάναυση μεταχείριση των ζώων από τους προμηθευτές των KFC.

Η διαμαρτυρία αυτή είναι μέρος της διεθνούς καμπάνιας που προωθείται από την PETA αφού οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία των KFC, Υum! Brands, απέτυχαν:

Ημερομηνία : Δευτέρα, 2 Ιουνίου Ώρα : 11.00 πμ
Μέρος : KFC, Ομόνοια
Μεταξύ των βελτιώσεων που η PETA ζητά να εφαρμόσουν τα KFC είναι τα ακόλουθα: αντικατάσταση της βάναυσης και αναποτελεσματικής ηλεκτρικής ζάλης και σκισίματος του λαιμού με θανάτωση από αέριο, σταδιακή κατάργηση της αναγκαστικής ταχείας ανάπτυξης των κοτόπουλων που προκαλεί αναταραχές του μεταβολισμού και χωλότητα, βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, όπως προφυλαγμένους χώρους και μέρος για να κουρνιάζουν, εφαρμογή της αυτόματης διαδικασίας για να πιάνουν τα κοτόπουλα, μια διαδικασία που μειώνει την υψηλή συχνότητα του μωλωπισμού, των σπασμένων κόκκαλων και του στρες που συνδέονται με το πιάσιμο των πουλιών με το χέρι. Οι προτεινόμενες βελτιώσεις της PETA έχουν εγκριθεί από τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής προστασίας των ζώων της εταιρείας KFC και βασίζονται στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες.

"Τα KFC αντιπροσωπεύουν τη σκληρότητα" αναφέρει ο Nicolas Gresset από την PETA Europe. "Σχεδόν 800 εκατομμύρια κοτόπουλα θανατώνονται κάθε χρόνο για τα KFC με τους πιο βάναυσους τρόπους που μπορεί κανείς να φανταστεί, παρόλα αυτά τα KFC έχουν αρνηθεί να κάνουν οτιδήποτε θα μπορούσε να αποκλείσει την κακομεταχείριση αυτών των ζώων".

Διαμαρτυρίες σχεδιάζονται σε πόλεις σε όλον τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το site http://www.kfccruelty.com/

http://veg-tv.info/Earthlings Δείτε την Σοκαριστική Αποκάλυψη για την Πραγματικότητα των Ζώων Σας ενδιαφέρει να την αλλάξετε δραστικά, ενισχύοντας ταυτόχρονα την Υγεία σας & σώζοντας το Περιβάλλον:
_________________________________________________________________
• Vegan Οικολογικός Τρόπος Ζωής http://veganoikologikotroposzois.blogspot.com/
• ΠΟΦΥΖΩ http://pofyzo.blogspot.com/
• Links: http://www.ecology-salonika.org/talk/viewtopic.php?t=217
ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΣΑΣ:
http://www.vegansociety.com/images/environbooklet.pdf (Aγγλικά)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΦΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: (Ελληνικά)
http://www.box.net/shared/e6x06l5ph0/

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

To be a adroit human being is to from a make of openness to the far-out, an ability to trusteeship undeterminable things beyond your own restrain, that can take you to be shattered in unequivocally exceptionally circumstances as which you were not to blame. That says something very impressive thither the fettle of the ethical compulsion: that it is based on a corporation in the unpredictable and on a willingness to be exposed; it's based on being more like a shop than like a prize, something fairly tenuous, but whose mere item attraction is inseparable from that fragility.

October 29, 2010 at 4:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home