Friday, May 16, 2008

καταγγελία - σοκ

Παρακαλώ όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ή έχει τη δύναμη να κάνει κάτι, να επικοινωνήσει με τη "Μartinique" στο martinique18@gmail.com

Η διεύθυνση του βενζινάδικου είναι Σωκράτους, μεταξύ των οδών Πλαπούτα από την μία, Ήλιδος από την άλλη, μοναδικό ανάμεσα στα χωράφια. Κάτω από το άλσος - καφετέρια στον Άτταλο Καματερού.

Για να δείτε τις - σκληρές - φωτογραφίες: http://www.zoophilia-pets.blogspot.com/

----------

Subject: ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

Date: 2008/5/13

Σήμερα στις 5.25 με 5.30 περίπου το απόγευμα, στο Καματερό Αττικής, έγινα μάρτυρας του εξής απίστευτου γεγονότος.

Βρίσκομαι με τον 9 ετών γυιό μου μέσα στο αυτοκίνητο παρκαρισμέμη σε μεγάλη στροφή και τραβάμε φωτογραφίες της ευρύτερης περιοχής για μια εργασία του.

Είμαστε πολύ κοντά στο βενζινάδικο της γειτονιάς μας. Κάποια στιγμή βλέπουμε την σκύλα του βενζινάδικου να διασχίζει κάθετα το δρόμο και να περνά απέναντι ακολουθούμενη από δύο χαριτωμένα σκυλάκια. Αμέσως μετά το ένα σκυλάκι φεύγει μόνο του και προσπαθεί να περάσει τον δρόμο απέναντι ξανά στο βενζινάδικο. Είναι όμως μικρό και αμάθητο. Αυτό φαίνεται καθαρά από τις κινήσεις του. Έτσι δεν πρόλαβε να προσέξει και να απομακρυνθεί από το κόκκινο αυτοκίνητο που αν και φρέναρε ο οδηγός , το σκυλάκι χτύπησε στην μπροστινή δεξιά ρόδα του Ι.Χ.

Ο οδηγός απομακρύνθηκε λίγο , κοντοστάθηκε και έφυγε. Όσο απομακρυνόταν ο οδηγός η σκύλα τρέχοντας υπερβολικά γρήγορα έχει φτάσει στο σκυλάκι - παιδί της και το κοιτάει ανήμπορη.

Τότε φάνηκε το ΚΤΗΝΟΣ. Κατευθύνεται προς το σκυλάκι κι ενώ πιστέψαμε πως θα το πάρει μέσα στο μαγαζί να το φροντίσει , το αρπάζει από τα δύο πόδια και κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμάτων, το πετάει μέσα και απομακρύνεται αδιάφορος, αγνοώντας την σκύλα - μάνα που γύριζε γύρω γύρω από τον κάδο. Το σκυλάκι ήταν ζωντανό όταν το κρατούσε από τα πόδια, κουνούσε μάλιστα την ουρά του. Αίματα δεν φαινόταν πουθενά. Θεώρησα ότι το ζώο είναι ζωντανό.

Είμαστε αρκετά κοντά για να τα δούμε όλα , αλλά αρκετά μακρυά για να μην ακούμε αν κλαίει το σκυλί.

Κατευθύνομαι με το αυτοκίνητο προς τον κάδο και παρκάρω δίπλα, για να δω πως είναι το σκυλάκι, και έτοιμη να καλέσω αμέσως κάποια φιλοζωική εταιρεία να βοηθήσει το σκυλί.

Δυστυχώς όμως ήταν οι τελευταίες στιγμές του σκυλιού. Έχει εσωτερική αιμορραγία, τότε έχει βγει αίμα από το στόμα. Το εξωτερικό του κάδου έχει μια μεγάλη κηλίδα αίματος, ο δρόμος δεν έχει καθόλου αίμα.

Το ΚΤΗΝΟΣ δεν ξαναενδιαφέρθηκε για το σκυλάκι.

Ευτυχώς για το σκυλάκι που κατέληξε κι έτσι δεν θα γνωρίσει τα μεγαλύτερα αίσχη του ΚΤΗΝΟΥΣ, δεν ταλαιπωρήθηκε μέσα στον κάδο απορριμμάτων, που πετάχτηκε σαν άδειο πακέτο από τσιγάρα.

Δεν ασχολούμαι με τον οδηγό του αυτοκινήτου, δεν ήταν δικό του το λάθος. Δεν του χρεώνω το ότι έφυγε γιατί έφριξα με τα χειρότερα.

Δεν απευθύνθηκα στο ΚΤΗΝΟΣ γιατί φοβήθηκα για μένα και το παιδί πιο πολύ, είμαι μια γειτονιά. Απλά έφυγα ήσυχα αφού βεβαιώθηκα ότι δεν αναπνέει πλέον το σκυλάκι.

Για το ΚΤΗΝΟΣ όμως δεν πρόκειται κι ούτε θέλω να το ξεχάσω ποτέ.

Ποιο είναι το ΚΤΗΝΟΣ; Εργαζόμενος στο βενζινάδικο, αλλοδαπός Ασιατικής καταγωγής από αυτούς που απαιτούν να τους λυπηθούμε και να τους ελεήσουμε. Αυτό το τέρας όμως δεν λυπήθηκε το σκυλάκι, δεν ασχολήθηκε με το αν γιατρεύεται ή όχι. Δεν λυπήθηκε την σκύλα που δεν μπορούσε, ούτε να δει το παιδί της, γιατί ο κάδος ήταν βαθύς και τελείως άδειος.

Τελικά προτιμώ να βοηθώ τα ζώα και όχι τους ανθρώπους.

Όπως είπα στην αρχή, έβγαζα φωτογραφίες. Δεν ξέρω πού βρήκα την ψυχραιμία και την ετοιμότητα και γύρισα τον φακό καταπάνω στο ΚΤΗΝΟΣ , την ώρα που κρατά το σκυλάκι και ετοιμάζεται να το ρίξει ζωντανό ακόμα, στο κάδο.

Στέλνω τις φωτογραφίες με το ΚΤΗΝΟΣ και το σκυλάκι μέσα στον κάδο. Από τη φωτογραφία με το ΚΤΗΝΟΣ, σβήνω τα χαρακτηριστικά τυχαίου αυτοκινήτου που πέρασε εκείνη την ώρα, γιατί δεν εμπλέκεται.

Προτιμώ να μην δημοσιευτεί το όνομά μου, γιατί κατάλαβα πως πρέπει να φοβάμαι το ΚΤΗΝΟΣ. Το ψευδώνυμο Martinique με χαρακτηρίζει και το προτιμώ.

Labels: , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home