Tuesday, July 17, 2007

Η Pink στηρίζει το έργο του WWF Ελλάς


Η Pink με αφορμή την οικολογική καταστροφή της Πάρνηθας υποστηρίζει το WWF Ελλάς.

Live στις 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007
...στην «Αγορά» του Ολυμπιακού Σταδίου


Η Pink, γνωστή για την οικολογική της ευαισθησία και την ακτιβιστική της δράση στο θέμα της προστασίας των ζώων, βρίσκεται στο πλευρό του WWF στην Ελλάδα. Μόλις ενημερώθηκε για την οικολογική καταστροφή της Πάρνηθας, αμέσως εκδήλωσε προσωπικό ενδιαφέρον να υποστηρίξει ενεργά τις δράσεις του WWF Ελλάς. Ένα ποσό από τις εισπράξεις της συναυλίας που πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 19 Ιουλίου, στα πλαίσια του Fly Beeyond Festival, θα διατεθεί για τους σκοπούς του WWF Ελλάς.

Σε προσωπικό μήνυμα που απέστειλε εξέφρασε την συμπαράσταση της και προσκαλεί όλους τους Έλληνες να στηρίξουν με τη σειρά τους τη σημαντική αυτή ενέργεια.

“Ηi, this is Pink, just heard about the horrible fire on the mountain of Parnitha and all the consequences this has to the ecosystem of Athens . I will see you all at my show on the 19th of July at Fly Beeyond Festival in order to support all together the action of WWF Greece”.

Labels:

2 Comments:

Blogger SHY said...

εξαιρετική δουλειά οι σελίδες σας.

Από καρδιάς, όλα τα μπράβο.

Εμείς, (Spy&Shy)τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές, είμαστε "αφιερωμένοι" σε έναν και μοναδικό σκοπό: να κόψουμε έστω και 5 ψήφους από τον ΛΑ.Ο.Σ τον οποίο θεωρούμε ως καρκίνο στο σώμα της Ελληνικής Κοινωνίας, ο οποίος αν μπει στο Κοινοβούλιο (έστω αυτό το Κοινοβούλιο...) θα γίνει ένας καρκίνος μεταστατικός και επεκτατικός.

Πιστεύμε πως και ο Αντι ΛΑΟΣ αγώνας μας είναι κατά κάποιο τρόπο αγώνας για ένα ανθρώπινο περιβάλλον, υπό πιο ευρεία έννοια.

Να είστε καλά όλοι.

Γεια σου καλέ μου φίλε Μαύρε Γάτε ;-)

July 18, 2007 at 7:10 AM  
Blogger Paulo said...

Nice blogue!!!
Interessante blogue!!!
Abraço
Paulo
PORTUGAL

July 18, 2007 at 4:51 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home