Sunday, October 9, 2011

Περνά περνά η μέλισσα.... Από την Αττική?

http://periergaa.blogspot.com/2011/10/blog-post_09.html
Χιλιάδες μελίσσια της Αττικής μάς έχουν αποχαιρετήσει προ πολλού, αφού δηλητηριάζονται μετά τις επισκέψεις των μελισσών στα «άνθη του κακού» των φοινίκων, ενώ και οι φοίνικες συνεχίζουν να αργοπεθαίνουν.
 Σε όλο αυτό το «μεγάλο θανατικό» πανίδας και χλωρίδας έρχονται να προστεθούν και οι πρόσφατοι ψεκασμοί για την αντιμετώπιση του επικίνδυνου κουνουπιού-ξενιστή του ιού του Δυτικού Νείλου που τάραξε το καλοκαίρι που μας πέρασε τη χώρα μας και ιδιαίτερα τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής. Ψεκασμοί που, σύμφωνα με τους ειδήμονες, ίσως συνέβαλαν στον πρόσφατο εκτεταμένο αφανισμό των μελισσών.

Labels: , , , ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Βρετανικό κράτος: μπαίνουμε σε νέα μικρή (;) παγετώδη περίοδο (να γιατί απειλούν τους Νοτιοευρωπαίους!)
[Ελληνικά νησιά έχουν ήδη απαιτήσει Γερμανοί, Δανοί, Λιθουανοί...]
State Meteorological (Met) Office publishes in Nature its prediction that Europe could be facing a return of the “little ice age” that gripped Britain 300 years ago, causing decades of bitter winters.
http://thegwpf.org/the-climate-record/4062-met-office-u-turn-europe-may-be-facing-return-of-little-ice-age.html
Άραγε θα δυναμώσουμε τη συνεργασία για ΑΠΟΤΡΟΠΗ των ηφαιστειακών χειμώνων (βλ. Geocataclysm-2011) που αυξάνουν νεφοκάλυψη-ψύξη, άρα και το ενδεχόμενο παγκόσμιου λιμού-κανιβαλισμού, όπως έπαθαν και κατέρρευσαν οι αλαζόνες αποδασωτές Μάγιας-Αζτέκοι-Ίνκας;;;

October 10, 2011 at 12:07 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home