Monday, April 27, 2009

ΣΟΚ : Αγοράζουν με 20€ σκυλιά ως τροφές σε τσίρκο


Το τσίρκο Roma βρίσκεται αυτό το διάστημα στην περιοχή του Κιλκίς, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες μέρες.

Άτομα του τσίρκο, γυρνούσαν τα γύρω χωριά και μερικά απόμερα σημεία στο Κιλκίς, αγοράζοντας με 20€ το κεφάλι σκυλιά! Μαντέψτε τι τα ήθελαν!!!

Γιατί να πληρώνουν κρέας για τις ΤΙΓΡΕΙΣ του τσίρκο όταν υπάρχει άφθονη τροφή εκεί έξω, πολύ πιο φθηνά; Εξαφανίστηκαν πάνω από 25 σκυλιά από τα γύρω χωριά ήδη! Και το τσίρκο είναι γεμάτο κόσμο!

Όλοι μας πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να απαγορευτούν τα τσίρκο με άγρια ζώα. Έτσι μόνο θα σταματήσουν οι εξευτελισμοί και τα βασανιστήρια, στα οποία υποβάλλονται, και σε πολλές περιπτώσεις, οι θάνατοί τους.

Οι Δήμαρχοι της κάθε περιοχής είναι αυτοί που θα πρέπει να σταματήσουν να δίνουν άδεια εγκατάστασης του τσίρκο στην περιοχή τους.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, και ας στηρίξουμε το Φιλοζωικό Σύλλογο Κιλκίς, στέλνοντας μηνύματα αγανάκτησης στο Δήμαρχο, κ. Τερζίδη (info@dhmoskilkis.gr
, dhmarxos@dhmoskilkis.gr ), για να δείξουμε ότι δεν συμφωνούμε με αυτό το θεσμό, και δε θέλουμε τα παιδιά μας να γίνουν θεατές ενός τέτοιου ανεπίτρεπτου θεάματος.

Εγώ θα σας πω και αυτό που κρύβεται από πίσω! Μίλησα με γνωστούς και φίλους στο Κιλκίς (για προσωπικούς λόγους πηγαινοέρχομαι εκεί συχνά, και γνωρίζω αρκετά άτομα)

Μπορούμε λοιπόν όλοι να βομβαρδίσουμε το Δήμαρχο με email, να δείξουμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο αυτήν την κατάσταση; Όσοι ενδιαφέρεστε να διαβάσετε αυτή τη σημείωση έχετε σκύλο μάλλον! Ε, ωραία. Τώρα φανταστείτε οι τελευταίες στιγμές του ζώου σας να είναι κλεισμένο με βία μέσα σε ένα κλουβί με μία πεινασμένη τίγρη! Τώρα, αν θέλετε, γράψτε ένα υπέροχο email στις τοπικές αρχές!!!

4 comments:

Αγνή said...

Έλεος πια!!!Τα καημένα τα ζώα τι τραβάνε!!και τα μεν και τα δε!!

ecobubble said...

Καλησπέρα, σοκαριστικό το θέμα. Μήπως έχεις περισσότερα στοιχεία ή μπορείς να μου πεις ποιοί τοπικοί φορείς ασχολούνται; Ευχαριστώ. Να είσαι καλά.

ange-ta said...

Τώρα τι να πως;;

Το κρέας της αγελάδας είναι πιο οικολογικό απο το κρέας του σκύλου;

Που είναι δηλαδή το κακό;;;

Το κακό είναι που εμείς οι άνθρωποι σφάζουμε εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο (μόνο το χοιροστάσιο στο Μεξικό σφάζει ενα εκατομμύριο γουρούνια) για να τα καταβροχθίσουμε, ενώ μπορούμε να τραφούμε με φυτικά προϊόντα!

Το κρέας για τις ΤΙΓΡΕΙΣ ενός τσίρκου μας σοκάρει;;

ή το τσίρκο αυτο καθ εαυτό;

Anonymous said...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片