Wednesday, January 7, 2009

ΠΑΓΕΡΗ “υπερθέρμανση” και οι εγωμανείς ψευτοοικολόγοι εξακολουθούν να πολεμούν τους λαούς

9-1-09: Κάτι βράζει στο ηφαίστειο Γιέλοουστόουν*, για να μην ξεχνάμε και τα άλλα "ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΗ"-φυσικά φαινόμενα, τα ψοφο-ιερατεία κοιτάνε τον εαυτούλη τους, κι αν κάποιος βασίζεται στις συνήθεις διαβεβαιώσεις τους, ξεχνά ότι δεν έχουν καλή αντίληψη ούτε του περιγύρου τους ούτε όλου του γήινου μάγματος...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.
Ένας αναγνώστης αστειευόμενος σχολιάζει:
Αν δε θέλετε να μετακινηθείτε σε περίπτωση παγκόσμιων επιπτώσεων "ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΟΥΣ", βεβαίως, μεγάλης ηφαιστειακής έκρηξης, αγοράστε συχωροχάρτια "μετακίνησης" από τον πολυδιαφημισμένο Αλ Γκορ, μέσω κάποιου από τα τσιράκια του... Μπορείτε ακόμα να στηρίξετε τον θρησκευτικόν αγώνα μας κατά των συμφορών που προκαλείτε εσείς οι ανυπάκουοι λαοί, αγοράζοντας μπλουζάκια "Σταματήστε τα ηφαίστεια τώρα!", το βιβλίο μας "Το άβολο ηφαίστειο", και προπαγανδίζοντας την ομώνυμη ταινία μας που παραγγείλαμε στα χολιγουντιανά στούντιο.
Κι άλλος ένας:
Μήπως με ένα νέο φόρο σε βάρος των λαών ηρεμήσουν τα ...ηφαίστεια;
Παραθέτουμε το επόμενο ταινιάκι όχι τόσο για το συγκεκριμένο ηφαίστειο, αλλά για να φανεί η εγκληματική αδιαφορία των ψοφο-ιερατείων για τη συλλογική προετοιμασία απέναντι σε οποιεσδήποτε φυσικές ή εγωιστικές αναστατώσεις.

Οι θρασύδειλες παρασιτικές κλίκες Δολαρίας-ΕΕ-ΟΗΕ και τα τσιράκια τους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για διεθνή εκεχειρία και φιλειρηνική αποκέντρωση-προσαρμογή των λαών στα επιδεινούμενα κρύα και τις ξηρασίες, που ανά πάσα στιγμή, με μια μεγάλη απρόβλεπτη ηφαιστειακή έκρηξη*, μπορεί να οδηγήσουν ξαφνικά σε πρωτοφανείς λιμούς και κανιβαλισμό, ακόμα και σε βάρος των ίδιων γενοκτόνων τής ανθρωπότητας.
Θα συνεχίσουμε να διχαζόμαστε ενώ μας έχουν προγράψει;
Ας μην αφήσουμε τις νέες γενιές να θυσιαστούν από τους μανιακούς μισάνθρωπους καταρρέοντες “εκλεκτούς”, τώρα που τους τελειώνουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ τα καύσιμα.
Η τρέχουσα "υπερθερμασμένη" χιονοκάλυψη του Β. ημισφαιρίου, τη στιγμή μάλιστα που χιονίζει για πολλοστό μήνα στη σειρά ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΚΑΙ στο Ν. ημισφαίριο...

Το 1ο μέρος από το ντοκιμαντέρ για την ΑΠΑΤΗ τής "υπερθέρμανσης",
2ο μέρος, 3ο μέρος, 4ο μέρος,

και μια περίληψη στα ελληνικά:
http://www.youtube.com/watch?v=jFd8gNboNJY


Αποκαλυπτική περίληψη για την ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών: εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ για το κλίμα, τις λαμογιές των ψοφο-ιερατείων, αλλά και τη συμφιλιωτική Αυτάρκεια,
εδώ.

Labels: , ,