Thursday, December 25, 2008

Το κλίμα τρελάθηκε: ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ υπερθερμασμένους εγωμανείς ψευτοοικολόγους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.
30-12-08. Πώς να ρυθμιστούν τα κλιματικά μοντελάκια ώστε να δείχνουν υπερθερμασμένες, καυτές παγωνιές.
29-12-08. Κορυφαίος κλιματολόγος προειδοποιεί για τον εφιαλτικό συνδυασμό υπερπληθυσμού-παγκόσμιας ψύξης, τη στιγμή που οι απανταχού πολιτικάντηδες και ψευτοοικολόγοι παρεμποδίζουν με απύθμενο μίσος κάθε σχετικό διάλογο, νομίζοντας ότι έτσι θα γλιτώσουν την κατάρρευση...
28-12-08:
Χιλιάδες ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ τουρίστες στην Ινδία παγιδεύτηκαν σε χιονοθύελλα...

ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ...:

ΜΗ σκέφτεστε τον ήλιο, αλλά ...νιώστε ένοχοι για κάθε μοχθηρία των αρχομανών:

Ενώ είμαστε ακόμα στην αρχή τού χειμώνα, η Δολαρία έχει καλυφθεί η μισή από χιόνια...Η υπερθερμασμένη "κυβερνήτρια" της Ουάσιγκτον αναγκάστηκε να κηρύξει την πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω χιονοπτώσεων...
Πρωτοφανή χιόνια και στον Καναδά, ο οποίος καλύφθηκε από χιόνι και στις παράκτιες περιοχές του, για πρώτη φορά από το 1971.
Η πόλη Γουότσον Λέικ, στο Γιούκον, κατέγραψε τη χαμηλότερη θερμοκρασία στη χώρα με 45 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν.
Στο Βανκούβερ, ο υδράργυρος έδειξε μείον 15 βαθμούς Κελσίου, τη χαμηλότερη θερμοκρασία από τη δεκαετία τού 1960.
Οι εγωμανείς ψευτοοικολόγοι συνεχίζουν με μίσος να ενοχοποιούν την αν
θρωπότητα και είναι συνένοχοι στην παρεμπόδιση της αποκεντρωμένης προετοιμασίας της για τις επιδεινούμενες φυσικές κλιματικές αλλαγές.
Ψευδολογούν επίσης και για την κατάσταση στους πόλους.
Να μην ξεχνάμε και τις "ευεργεσίες" των πολυδιαφημισμένων "εναλλακτικών" πηγών κερδοσκοπίας...:
Τους 26 έφτασαν οι νεκροί από την ισχυρή έκρηξη που κατέστρεψε τμήμα τετραώροφης πολυκατοικίας στην Κριμαία τής Ουκρανίας.
Η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

(ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ για το κλίμα, τις λαμογιές των ψοφο-ιερατείων, αλλά και τη συμφιλιωτική Αυτάρκεια, εδώ.)
Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 4μμ στο Σύνταγμα και την πλατεία Αριστοτέλους τής Θεσσαλονίκης, μια ωραία συμβολική κίνηση κατά των τσιμεντοπομπηιών και των χαζοκουτιών τους !Ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη, και όταν κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο, ο Σουϊντον είπε:

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.
Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη πατρίδα του για τον "άρτο τον επιούσιο"….
Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ".
Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.


Ετοιμάζουν το στρατό οι Δολαριανοί, μπας και παρατείνουν την κατάρρευσή τους...