Sunday, October 26, 2008

Κανιβαλική κατάρρευση ή ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ για ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ;



Από την εποχή των πρώτων κανιβάλων, των φαραώ, που άρχισαν την κατευθυνόμενη αυξομείωση των πληθυσμών, ως την αρχή τού τέλους (λόγω τέλους τού πετρελαίου εν μέσω επιδεινούμενου κλίματος) των σημερινών θαυμαστών τους, τραπεζιτών, γιάπηδων, πολιτικάντηδων και ψευτοοικολόγων, ΟΛΑ τα ψοφο-ιερατεία ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ επειδή οι ανανούριστοι εγκέφαλοί τους δεν μπορούν να αντέξουν το μακροχρόνιο μίσος προς τη συμφιλιωτική Αυτάρκεια, ούτε τη μανιακή, συλλογική ενοχοποίησή μας για τη φοβική εμβρυοσύνη ή παιδική τους ηλικία, για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές και για ό,τι άλλο τους κατέβει στο ανισόρροπο κεφάλι...
Στο λεγόμενο νησί τού Πάσχα, οι διχαστικοί φύλαρχοι ανταγωνίζονταν μεταξύ τους ποιος θα φτιάξει πιο μεγάλο πέτρινο τρομο-άγαλμα, κόβοντας όλο και περισσότερους κορμούς για να τα μεταφέρουν, και φλοιούς για να φτιάξουν σκοινιά. Καθώς τα δέντρα εξαφανίζονταν, διαβρώθηκε και το καλλιεργήσιμο έδαφος, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός να αποδεκατιστεί και οι επιζώντες να το ρίξουν στον κανιβαλισμό...

Τώρα που όλο και περισσότεροι νιώθουν τις τραγικές συνέπειες της απληστείας και της ανικανότητας των φοβικών αρχομανών και των τσιρακιών τους,



τώρα που το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, οι 'εναλλακτικές' είναι ασύμφορες γιατί στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο, οι ξηρασίες και οι λιμοί αυξάνονται λόγω και του πανικού των αρχομανών με τα βι-αι-οκαύσιμα και τα μεταλλαγμένα τους, για να αντιμετωπίσουμε την κατευθυνόμενη πομπηιακή κατάρρευση:
Να εκπαιδεύσουμε ΑΜΕΣΑ τα παιδιά στην υπαίθρια ζωή και τη συμφιλιωτική Αυτάρκεια !



Καλούμε όποιους φίλους θέλουν να μοιραστούμε ΔΩΡΕΑΝ σε ανοιχτές συζητήσεις τις εμπειρίες μας στο ζήτημα αυτό, σε οποιοδήποτε μέρος τής χώρας, να οργανώσουν συναντήσεις (χωρίς επιβάρυνση για κανένα), των οποίων τα αποτελέσματα σίγουρα θα εμψυχώσουν και άλλους, είτε παραβρεθούν είτε μέσω φιλόξενων ιστοχώρων !

Οι βασικές αρχές για ξεκούραστα, αυτάρκη αγροκτήματα ΧΩΡΙΣ βιοκτόνα, λιπάσματα, βοτανίσματα, οργώματα είναι:
1. Ψηλά δέντρα στην περίμετρό τους, που τραβούν νερό από βαθιά, είναι ανεμοφράχτες, σκιάζουν κλπ.
2. Στο εσωτερικό, οπωροφόρα και ανάμεσά τους οπωροκηπευτικά με αμειψισπορά, δηλαδή μόλις μαζεύουμε μια σοδειά, ρίχνουμε σβόλους με σπόρους από το φυτό που θα πιάσει την επόμενη εποχή είτε για άλλη σοδειά είτε για εδαφοκάλυψη-φυσική λίπανση-λιγότερα ποτίσματα. (Στους σβόλους, το χώμα ίσα να καλύψει τους σπόρους για να μη φαγωθούν από πουλιά, μυρμήγκια).
3. Όποτε δε θέλουμε κάπου αγριόχορτα, απλώς τα κόβουμε και τα αφήνουμε επιτόπου για φυσική λίπανση.

Αποκαλυπτική περίληψη για την ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών: εδώ.


Το σχολιασμένο ντοκιμαντέρ στα ελληνικά που έδειξε ως και ο ...Σκάι για την ΑΠΑΤΗ των εγωμανών ψευτοοικολόγων τής "υπερθέρμανσης":
1ο μέρος: http://www.youtube.com/v/VWpq92JV2og
2ο μέρος: http://www.youtube.com/v/QwTZ8d5XjnM
3ο μέρος: http://www.youtube.com/v/pMmT32rSFCs
4ο μέρος: http://www.youtube.com/v/CzXGXB2xIJE
Συσκοτίζοντας την ανθρώπινη ιστορία πριν και μετά την έναρξη των πολέμων, καθώς και τον πρωταρχικό ρόλο του ήλιου στο κλίμα, οι κονδυλιάκηδες προπαγανδιστές της ραδιενέργειας πολεμούν την αποκέντρωση και την αυτάρκεια, τις ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ λύσεις, για να καθυστερήσουν την κατάρρευσή τους τώρα που τελειώνουν τα καύσιμά τους και ΔΕΝ έχουν καμία εναλλακτική, αφού οι "εκλεκτοί" τους ροκανίζουν κονδύλια για "λύσεις" που στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο που τελειώνει και ακριβαίνει!

Labels: , , , , , ,