Wednesday, April 16, 2008

Αγ.Απόστολοι Αττικής - Οικολογικές ή οικονομικές ευαισθησίες????

Πριν από 2 περίπου χρόνια φιλική οικογένεια έλαβε ειδοποίηση πως η περιοχή στην οποία από το 1968 έχουν χτίσει ένα σπίτι (με επίσημη άδεια), θεωρείται "δασική" σύμφωνα με αεροφωτογραφίες (αν θυμάμαι καλά του 1950). Το παράξενο είναι πως η "δασική"περιοχή περιλαμβάνει επιλεκτικά κάποια τετράγωνα και αφήνει απ' έξω άλλα που βρίσκονται στην ίδια περιοχή (αναρωτιέμαι με ποιά κριτήρια).

Ενα άλλο ερωτηματικό είναι πως σε μια υποτιθέμενη "δασική" περιοχή είναι χτισμένο το ίδιο το σχολείο της Κοινότητας Αγ. Αποστόλων Καλάμου Αττικής.

Πρόσφατες φήμες που έφτασαν στα αυτιά των κατοίκων που έχουν θορυβηθεί και νοιώθουν να κινδυνεύουν τα σπίτια τους, θέλουν να διενεργούνται διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε επιχειρηματικό όμιλο και την Κοινότητα Αγ. Αποστόλων για την δημιουργία μαρίνας για σκάφη στην συγκεκριμένη περιοχή......!!!!!

Εάν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, με κάνουν να αναρωτιέμαι εάν η "ευαισθησία" που διακρίνει την κοινότητα Αγ. Αποστόλων Καλάμου Αττικής πηγάζει από "οικο-λογικά" η από " οικο-νομικά" κίνητρα......

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Χαρείτε το φιλειρηνικό αμεσοδημοκρατικό ενθουσιασμό στην αμυνόμενη, απτόητη, αισιόδοξη Βενεζουέλα!
http://www.handsoffvenezuela.org/venezuela_dvd_no_volveran.htm

April 19, 2008 at 2:48 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home