Thursday, November 11, 2010

ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΑΣΑ 2010-2011

Αγαπητοί εθελοντές του ΕΔΑΣΑ,

ο ΕΔΑΣΑ συνεπής στον σκοπό του για την αποκατάσταση του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας μετά και την καταστροφική πυρκαγιά του 2007, συμμετέχει σε όλες τις δράσεις αποκατάστασης όπως αναδασώσεις, σποροσυλλογές κτλ.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στις εθελοντικές αναδασώσεις που θα πραγματοποιηθούν από το Νοέμβριο του 2010 ως τον Μάρτιο του 2010 από τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, το Δασαρχείο Πάρνηθας και την Δ/νση Αναδασώσεων Αττικής δηλώνοντας συμμετοχή στο http://parnitha.wwf.gr

Να σημειώσουμε ότι στα πλαίσια των αναδασωτικών προσπαθειών ο ΕΔΑΣΑ και η ΑΝΙΜΑ έχουν υιοθετήσει και θα αναδασώσουν στις 20-21-27-28 Νοεμβρίου 2010 περιοχή στη θέση Βίλλα Παπαδόπουλου της Πάρνηθας, εις μνήμη του πρώην Δασάρχη Πάρνηθας Γιώργου Ντούρου. Ο Γιώργος Ντούρος ήταν γνήσιος λάτρης της Πάρνηθας και υπερασπιστής του δάσους εναντίον αυθαιρεσιών και παρανομιών.

Για την παραπάνω ενέργεια θα σας αποστείλουμε αναλυτικό email, αλλά μπορείτε και από τώρα να δηλώσετε συμμετοχή απαντώντας στο παρόν email.

Φιλικά,

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home