Thursday, June 25, 2009

Μαύρος αντιρατσιστής ηγέτης: 'υπερθέρμανση' = πόλεμος κατά των φτωχών. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

Είχε ΔΙΚΙΟ ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: Γαλαξιακοί ΚΑΙ οι σεισμοί!

Ηράκλειτος: "Τα πάντα οιακίζει=κυβερνά κεραυνός"=γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα που συχνά πέφτει εν αιθρία, δηλ. ΧΩΡΙΣ σύννεφα, που υποτίθεται ότι τον προκαλούν, ενώ απλώς τα χρησιμοποιεί ως καλούς αγωγούς.

Γι΄αυτό και αποκαλούμε τους σεισμούς ΔΕΙΚΤΗ αναστάτωσης του μάγματος: τώρα που ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι σεισμοί, αυξάνονται και οι πιθανότητες ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ, για τον οποίο διάφοροι εμποδίζουν την παγκόσμια προετοιμασία με αποκέντρωση-αυτάρκεια:

Και εμείς, οι μικροί ευεργετημένοι μαθητές του, όταν πρώτοι διεθνώς ανακοινώσαμε τον περασμένο Δεκέμβριο γιατί ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ οι σεισμοί (που είναι ΔΕΙΚΤΗΣ αναστάτωσης του μάγματος), και γιατί η ανθρωπότητα πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να παραβλέψει τους διάφορους εγωμανείς μοναρχικούς, και να προετοιμάζεται με ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ-ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων για τον αναμενόμενο ηφαιστειακό χειμώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Sakis, θα έχεις και συμβουλές για τα ενεργοβόρα ξενύχτια που προωθούν οι 'εκλεκτοί' στο πομπηιακό σόου gia to perivalon? Μήπως και καμιά ανθρωποθυσία Aztec style, άπιστων που προκαλούν αναπνέοντας τα 'υπερθερμασμένα' ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΑΛΑΖΙΑ των τελευταίων ημερών;

ΕΚΤΑΚΤΑ, και σχετιζόμενα με το κλίμα και το τέλος των καυσίμων:

Γιατί αποχωρούν οι αμερικανικές πολυεθνικές πετρελαίου από την Ελλάδα;

Προς νέο πόλεμο Ρωσίας με την Γεωργία;

----
Jun 24, 2009
House Climate Bill Called “Immoral” by Major Civil Rights Leader

Roy Innis, Chairman of the Congress of Racial Equality—one of America’s oldest civil rights organizations—made the allegation in a letter to all members of Congress on Wednesday.
“In my 40-plus years as the Chairman of CORE, I have seen few federal bills that would do more harm to America’s working class and low-income citizens and families than the Waxman-Markey climate tax bill,” Innis wrote to Members of Congress.
http://enews.core-online.us/mail/util.cfm?gpiv=2100041936.15518.285&gen=1

ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΟ: Όπως και οι ωκεανοί, ούτε η Μεσόγειος θερμαίνεται!...


Με τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια, τις πρόσφατες ανακοινώσεις ΝΑΣΑ και CERN για τα επερχόμενα κρύα,
για όσους ενδιαφέρονται για άλλες παραμέτρους αυτού του πολέμου:
Γιατί έχει τόσο μεγάλη σημασία στη ζωή μας να ξέρουμε γιατί η κορώνα ΓΥΡΩ από τον ήλιο είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ φορές θερμότερη από την επιφάνειά του, τι προκαλεί την αυξομείωση των ηλιακών κηλίδων και πώς γίνεται να πέφτουν κεραυνοί “εν αιθρία”, δηλ. ΧΩΡΙΣ σύννεφα, άρα ΔΕΝ προκαλούνται από αυτά;

Ποιοι και γιατί ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ τις ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ιδιότητες του πλάσματος και κρύβουν ότι τα δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα προς την κατεστημένη κοσμολογία έχουν ήδη απαντηθεί από κορυφαίους φυσικούς από δεκαετίες, ακριβώς όπως συμβαίνει στην κλιματολογία, την ανθρωπολογία, την αρχαιολογία και πάει λέγοντας;

Χρειαζόμαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, γιατί τα γαλαξιακά ηλεκτρομαγνητικά πεδία επηρεάζουν ΑΜΕΣΑ το κλίμα και την επιβίωσή μας!

Ώσπου να βρείτε χρόνο να διαβάσετε λίγο περισσότερα για το θέμα, παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά στα ταινιάκια και το άρθρο που συστήνουμε, γιατί έχουν πολύ μεγάλη σημασία στην ερμηνεία καθημερινών φαινομένων αλλά και της επιδείνωσης του κλίματος.



Απόσπασμα από το παρακάτω άρθρο:
Ακόμα και χωρίς νέφη είναι πιθανό να έχουμε έναν «κεραυνό εν αιθρία». Η απλούστερη απάντηση είναι ότι οι κεραυνοί δεν δημιουργούνται εκεί. Τα νέφη απλώς σχηματίζουν ένα βολικό αγωγό προς τη Γη για τον ηλεκτρισμό που ξεκινά από το διάστημα. Αυτό συμβαίνει στην Αφροδίτη. Τα καιρικά συστήματα οδηγούνται κατά κύριο λόγο από εξωτερικές επιρροές.
Κατά συνέπεια, ο Ήλιος έχει καιρικές συνθήκες και ο πιο μακρινός πλανήτης, ο Πλούτωνας, έχει τους πιο βίαιους ανέμους σε όλο το ηλιακό σύστημα, παρά το ότι λαμβάνει τη λιγότερη ενέργεια από τον Ήλιο. Ηλεκτρικές εκκενώσεις από το διάστημα προκαλούν τις τεράστιες αμμοθύελλες και τις πλανητικές καταιγίδες στον Άρη. Είναι υπεύθυνες για τις ηλιακες κηλίδες, τη μεγάλη Κόκκινη Κηλίδα του Δία και τις «ακτίνες» στους δακτυλίους του Κρόνου. Είναι ο λόγος για τον οποίο η Αφροδίτη έχει κεραυνούς στα ομιχλώδη της σύννεφα και οι βουνοκορφές της φωτοβολούν. Είναι ο λόγος για τον οποίο η Γη έχει κεραυνούς που επεκτείνονται στο διάστημα στη μορφή των «κόκκινων ξωτικών» και των «γαλάζιων δεσμών», και για τον οποίο αγκυρωμένοι δορυφόροι «καίνε τις ασφάλειες τους». Ωστόσο, κανείς δεν είναι εκπαιδευμένος στον συνυπολογισμό της επίδρασης της ηλεκτρικής ενέργειας στα καιρικά συστήματα.
Η συνέχεια εδώ :
Τo Ηλεκτρικό Σύμπαν
του Wallace Thornhill,
όπου γίνεται κατανοητή η πανάρχαια παρατήρηση του Ηράκλειτου: "Τα πάντα κεραυνός οιακίζει", δηλαδή όλα κυβερνιούνται από τον κεραυνό (ηλεκτρισμό)!

Αυτή η διεπιστημονική έρευνα παρουσιάζει έναν νέο «φακό υψηλής εστίασης» για να δει κανείς το φυσικό σύμπαν, από τα υποατομικά σωματίδια έως τις περιοχές των γαλαξιών, άγνωστες πριν το τηλεσκόπιο Hubble. Το ηλεκτρικό σύμπαν είναι μια ολιστική απάντηση στην ηθελημένη μυωπία - αυτή τη φοβική αποστροφή από την αναγνώριση της ύπαρξης κάποιου πράγματος. Η «συνένωση τμηματικών γνώσεων» θα απαιτήσει να αντιμετωπίσουμε τις βαθιές αντιφάσεις σε πράγματα τα οποία οι ειδικοί για καιρό ισχυρίζονταν ότι γνώριζαν.

Ιστοσελίδα για το κλίμα, την ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ και την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ: εδώ.

Labels: , , ,