Monday, April 27, 2009

ΣΟΚ : Αγοράζουν με 20€ σκυλιά ως τροφές σε τσίρκο


Το τσίρκο Roma βρίσκεται αυτό το διάστημα στην περιοχή του Κιλκίς, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες μέρες.

Άτομα του τσίρκο, γυρνούσαν τα γύρω χωριά και μερικά απόμερα σημεία στο Κιλκίς, αγοράζοντας με 20€ το κεφάλι σκυλιά! Μαντέψτε τι τα ήθελαν!!!

Γιατί να πληρώνουν κρέας για τις ΤΙΓΡΕΙΣ του τσίρκο όταν υπάρχει άφθονη τροφή εκεί έξω, πολύ πιο φθηνά; Εξαφανίστηκαν πάνω από 25 σκυλιά από τα γύρω χωριά ήδη! Και το τσίρκο είναι γεμάτο κόσμο!

Όλοι μας πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να απαγορευτούν τα τσίρκο με άγρια ζώα. Έτσι μόνο θα σταματήσουν οι εξευτελισμοί και τα βασανιστήρια, στα οποία υποβάλλονται, και σε πολλές περιπτώσεις, οι θάνατοί τους.

Οι Δήμαρχοι της κάθε περιοχής είναι αυτοί που θα πρέπει να σταματήσουν να δίνουν άδεια εγκατάστασης του τσίρκο στην περιοχή τους.

Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, και ας στηρίξουμε το Φιλοζωικό Σύλλογο Κιλκίς, στέλνοντας μηνύματα αγανάκτησης στο Δήμαρχο, κ. Τερζίδη (info@dhmoskilkis.gr
, dhmarxos@dhmoskilkis.gr ), για να δείξουμε ότι δεν συμφωνούμε με αυτό το θεσμό, και δε θέλουμε τα παιδιά μας να γίνουν θεατές ενός τέτοιου ανεπίτρεπτου θεάματος.

Εγώ θα σας πω και αυτό που κρύβεται από πίσω! Μίλησα με γνωστούς και φίλους στο Κιλκίς (για προσωπικούς λόγους πηγαινοέρχομαι εκεί συχνά, και γνωρίζω αρκετά άτομα)

Μπορούμε λοιπόν όλοι να βομβαρδίσουμε το Δήμαρχο με email, να δείξουμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο αυτήν την κατάσταση; Όσοι ενδιαφέρεστε να διαβάσετε αυτή τη σημείωση έχετε σκύλο μάλλον! Ε, ωραία. Τώρα φανταστείτε οι τελευταίες στιγμές του ζώου σας να είναι κλεισμένο με βία μέσα σε ένα κλουβί με μία πεινασμένη τίγρη! Τώρα, αν θέλετε, γράψτε ένα υπέροχο email στις τοπικές αρχές!!!

3 Comments:

Blogger Αγνή said...

Έλεος πια!!!Τα καημένα τα ζώα τι τραβάνε!!και τα μεν και τα δε!!

April 28, 2009 at 2:05 AM  
Anonymous ecobubble said...

Καλησπέρα, σοκαριστικό το θέμα. Μήπως έχεις περισσότερα στοιχεία ή μπορείς να μου πεις ποιοί τοπικοί φορείς ασχολούνται; Ευχαριστώ. Να είσαι καλά.

April 29, 2009 at 10:23 AM  
Blogger ange-ta said...

Τώρα τι να πως;;

Το κρέας της αγελάδας είναι πιο οικολογικό απο το κρέας του σκύλου;

Που είναι δηλαδή το κακό;;;

Το κακό είναι που εμείς οι άνθρωποι σφάζουμε εκατομμύρια ζώα κάθε χρόνο (μόνο το χοιροστάσιο στο Μεξικό σφάζει ενα εκατομμύριο γουρούνια) για να τα καταβροχθίσουμε, ενώ μπορούμε να τραφούμε με φυτικά προϊόντα!

Το κρέας για τις ΤΙΓΡΕΙΣ ενός τσίρκου μας σοκάρει;;

ή το τσίρκο αυτο καθ εαυτό;

May 3, 2009 at 3:56 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home