Tuesday, December 2, 2008

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 114 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 114 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 / 12 , ΩΡΑ 12.30 Μ.Μ. , ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΣΗΕΑ ( ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ )




54 Κινήσεις Πολιτών για την Πόλη και το Περιβάλλον, 36 Αυτοδιοικητικά Σχήματα, 14 Συνδικαλιστικοί και Επιστημονικοί Φορείς, 10 Οικολογικές και Κοινωνικές Οργανώσεις, σας καλούν σε κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα την Κλιματική Αλλαγή και τη διοργάνωση Κοινού Συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα στις 6/12 , Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κλιματικής Αλλαγής.
Θα εισηγηθούν εκπρόσωποι του ΕΚΑ, της ΟΤΟΕ, της ΟΛΜΕ, του Παναττικού Δικτύου Κινημάτων Πόλης και Ενεργών Πολιτών, του WWF, των Πολιτών κατά του Λιθάνθρακα, του ΔΣΑ και του ΤΕΕ.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Καφαντάρη Χαρά harakafantari@yahoo.gr , 6974775279
Πορτάλιου Ελένη portel@central.ntua.gr, 2107512560
Χαλάτσης Δημήτρης halatsisd@yahoo.gr , 6948034131

2 Comments:

Blogger Unknown said...

μπες στο chris29-newscom.blogspot.com

December 2, 2008 at 4:37 PM  
Anonymous Anonymous said...

Τα ΧΙΟΝΙΑ τής 'υπερθέρμανσης' ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ανυποψίαστους συνανθρώπους μας. Θα θέλατε να είστε ένας από αυτούς, κύριε ΓκορΟμπόμπα;:
Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στις βορειοανατολικές περιοχές των ΗΠΑ, καθώς μία από τις χειρότερες χιονοθύελλες της δεκαετίας «παρέλυσε» το ηλεκτρικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το BBC, κράτη έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν η Μασαχουσέτη, το Νέο Χαμπσάιρ και εν μέρει το Μέιν και η Νέα Υόρκη.

Περίπου 1,4 εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις γύρω από τα τέσσερα κράτη που έχουν πληγεί περισσότερο από την κακοκαιρία έχουν μείνει από την Παρασκευή χωρίς ηλεκτρισμό, καθώς η χιονοθύελλα κάλυψε γραμμές ρεύματος, πυλώνες και δέντρα.

Μάλιστα, ο κυβερνήτης του Νέου Χαμπσάιρ προειδοποίησε το Σάββατο ότι δεν αναμένεται αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης τουλάχιστον για μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, η καταστροφή είναι εκτεταμένη και θα πάρει πολλές μέρες έως ότου το ηλεκτρικό ρεύμα αποκατασταθεί στις περιοχές.

Οι θερμοκρασίες, μάλιστα θα εξακολουθήσουν να παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τη χιονοθύελλα.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=967644&lngDtrID=245

December 14, 2008 at 7:52 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home