Sunday, September 7, 2008

ρουβλιανοί-δολαριανοί: πανικο-ραδιενεργοί...


Ο ήλιος έχει 'κρυώσει':
“Τhe magnetic field emanating from the sun’s poles is much weaker than previously observed. This could mean the upcoming solar maximum period will be less intense than in recent history“.
http://www.jpl.nasa.gov/news/news.cfm?release=2008-106
Θα περιμένουμε άραγε άπραγοι τους βόρειους να κατέβουν νοτιότερα ως νέοι σταυροφόροι, αφού μας έχουν ζαλίσει με τους "υπερθερμασμένους" ψευτοοικολόγους;

ΕΚΤΑΚΤΟ:
Με το παραμύθι τής "ανάπτυξης" (της κερδομανίας) και έμμεσους υποστηρικτές τούς ενοχοποιητές μας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, ξανα- ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;
ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΟΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ;;;
Ας προκαλέσουμε παντού ανοιχτό διάλογο!
Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου - manw.org
(που ελπίζουμε να καταλάβουν πια το μπέρδεμά τους με την "υπερθέρμανση").
Η ψυχρή αλήθεια για τους φίλους και για τους υστερικούς εχθρούς τής Αυτάρκειας:
1. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ για μια ακόμα εβδομάδα οι από ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ και στα 2 ημισφαίρια, γιατί ΕΛΑΤΤΩΘΗΚΕ η ηλιακή ακτινοβολία και ψυχρά μέτωπα παραμένουν συνεχώς στα μεσαία γεωγραφικά πλάτη φέρνοντας χιόνια-χαλάζι-ΨΥΧΡΕΣ νεροποντές, και λιγότερο ήπιες βροχές.
2. Οι ανυπάκουοι στους υπερθερμασμένους ψευτοοικολόγους πάγοι στην Αρκτική είναι 13% περισσότεροι από πέρυσι την ίδια εποχή, ενώ στην Ανταρκτική, όπου βρίσκεται το 90% των πάγων τής Γης, συνεχίζουν να ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ από δεκαετίες...
3. Ρουβλιανοί-Γάλλοι-Γερμανοί φτιάχνουν νέο ραδιενεργό εργοστάσιο στη Βουλγαρία...
4 . Ο εκ των αρχιλαμογιών της συλλογικής μας ενοχοποίησης για το κλίμα (Χάνσεν κολλητός του Γκορ), αποκαλύπτει το πραγματικό σχέδιο τής κλίκας που τον χρησιμοποιεί: συγκεντρωμένη ραδιενέργεια ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ. Με το σκιάχτρο τής υπερθέρμανσης νομίζουν ότι θα κάμψουν την ήδη ραδιενεργόπληκτη ανθρωπότητα, καθυστερώντας την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ τους.
Λογαριάζουν, βέβαια, χωρίς το κλίμα και τον παράγοντα άμυνα για επιβίωση.


Το σχολιασμένο ντοκιμαντέρ στα ελληνικά που έδειξε ως και ο ...Σκάι για την ΑΠΑΤΗ των εγωμανών ψευτοοικολόγων τής "υπερθέρμανσης":
1ο μέρος: http://www.youtube.com/v/VWpq92JV2og
2ο μέρος: http://www.youtube.com/v/QwTZ8d5XjnM
3ο μέρος: http://www.youtube.com/v/pMmT32rSFCs
4ο μέρος: http://www.youtube.com/v/CzXGXB2xIJE
Συσκοτίζοντας την ανθρώπινη ιστορία πριν και μετά την έναρξη των πολέμων, καθώς και τον πρωταρχικό ρόλο του ήλιου στο κλίμα, οι κονδυλιάκηδες προπαγανδιστές της ραδιενέργειας πολεμούν την αποκέντρωση και την αυτάρκεια, τις ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ λύσεις, για να καθυστερήσουν την κατάρρευσή τους τώρα που τελειώνουν τα καύσιμά τους και ΔΕΝ έχουν καμία εναλλακτική, αφού οι "εκλεκτοί" τους ροκανίζουν κονδύλια για "λύσεις" που στηρίζονται κι αυτές στο πετρέλαιο που τελειώνει και ακριβαίνει!

Καλοπροαίρετα σχόλια, ευπρόσδεκτα εδώ.

Labels: ,