Monday, May 11, 2009

Ο Ομπόμπα ΠΑΡΑΤΑΕΙ τα ΑΣΥΜΦΟΡΑ υδρογονοκίνητα, οι ψευτοοικολόγοι ψηφοθηρούν, και ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ για τα πρόωρα ΚΡΥΑ στην Ωκεανία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

ΑΣΥΜΦΟΡΑ ΚΑΙ τα υδρογονοκίνητα, μετά από τα βι-αι-οκαύσιμα, τις ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ανεμογεννήτριες που δεν φυσάνε σε μεγάλες ζέστες ή μεγάλα κρύα, τα επίσης ΑΣΥΜΦΟΡΑ-ΤΟΞΙΚΑ φωτοβολταϊκά και ΚΑΘΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ των εγωμανών.

It’s only early May downunder and winter has well and truly arrived well ahead of schedule.


Σημ.: Το κερδοσκοπικό βίντεο για τα φετινά πρόωρα κρύα στην Ωκεανία, ενοχοποιεί ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, γι΄αυτό σπεύστε να αγοράσετε συχωροχάρτια από τους εν Ελλάδι μισάνθρωπους οπαδούς τού ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ Γκορ, που, μαζί με άλλους ψηφοθήρες, θέλουν με το φασιστικό ευρωκοινοβούλιο να παρασύρουν τους λαούς στη δική τους ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.

Ελπίζουμε ότι καθε μέρα που περνά, ο αριθμός των συνανθρώπων μας, οι οποίοι νιώθουν την κατάσταση μακριά από την προπαγάνδα των πομπηιακών ΜΜΕ, δημιουργεί το υπόβαθρο ώστε να πιέζει παντού για ανοιχτό διάλογο φιλειρηνικής προετοιμασίας των νέων γενιών για τη μεταπετρελαιϊκή εποχή, που πάει προς το σύντομο τέλος της!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους διασώστες!

ΥΓ.: Ένα κωμικοτραγικό συμβάν με τον άλλο υπερθερμασμένο αρχιαπατεώνα, που ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κλεμμένες λίρες για ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ώρες φωτισμού....:
Charlie’s green lightbulb costs taxpayer £4000000000 !!!

Prince Charles’ star-studded climate-change crusade was under a cloud last night as a row raged over his favourite solar power station.
Official figures have revealed the £4million project at Woking, Surrey, produced only enough electricity in one year to power a single 100-watt lightbulb for just 59 days.
That’s an electrifying cost of £72,000 per day – funded by taxpayers and energy trusts.
...
The council said “inclement weather” had been one factor in the poor performance.
But one cynic commented: “If you’re building a solar power station the main ingredient has to be a bit of sun. Maybe they should encourage some global warming!”

http://www.dailystar.co.uk/news/view/80108/Charlie-s-green-lightbulb-costs-taxpayer-72k-per-day/

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός, Γκόρντον Μπράουν, για τα άπληστα έξοδα πολιτικών του κόμματος των Εργατικών, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δαπάνες για σκυλοτροφές, πετικιούρ και αντικατάσταση λαμπτήρων φωτισμού, σε μία προσπάθεια να τεθεί τέρμα σε ένα σκάνδαλο με αρνητικές επιπτώσεις για το κοινοβούλιο.

Labels: , , ,