Wednesday, April 8, 2009

Ανθρωποθυσίες και στην Ελλάδα από τους υπερθερμασμένους 'οικολόγους' πολιτικάντηδες;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

Διάσκεψη, με θέμα Ο Δρόμος προς την Κοπεγχάγη: Διαχείριση της Κλιματικής Αλλαγής και της Ενεργειακής Ασφάλειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και όχι μόνο, υπό την αιγίδα του προέδρου της βολευτοκρατίας, οργανώνεται ενόψει της Συνόδου της Κοπεγχάγης το Δεκέμβριο, όπου ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ να υπογραφεί η διεθνής συμφωνία που θα διαδεχθεί το Πρωτόκολλο ΑΠΛΗΣΤΕΙΑΣ των λαμογιών του Κιότο το 2012.

Τη διάσκεψη συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο για την Κλιματική και Ενεργειακή Ασφάλεια (Institute for Climate and Energy Security, με πρόεδρο τον καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας Ανδρέα Παπανδρέου) και οι Financial Times - Global Events.

Την έναρξη των εργασιών της διάσκεψης στο ξενοδοχείο Hilton, θα κηρύξει ο Κάρολος Παπούλιας στις 9.30 το πρωί της 12ης Μαΐου. Η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά και τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη.





Αν σας βοηθάνε στα αγγλικά, δείτε τον αστροφυσικό τού Χάρβαρντ που ενημερώνει για τις γνωστές συνέπειες από το επί 15μηνο ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟ μαγνητικό ηλιακό πεδίο:
http://wbztv.com/video/?id=75101@wbz.dayport.com
http://wbztv.com/video/?id=75103@wbz.dayport.com

Και να μην ξεχνάμε να ρωτάμε τους φοβικούς εγωμανείς:
-Τι κάνεις για αποκέντρωση-αποθέματα ενόψει ενδεχόμενου ξαφνικού ηφαιστειακού χειμώνα;
Άμα έρθει ηφαιστειακός χειμώνας, τι θα φάνε τα παιδιά;

Ξεφωνίστε τους φασιστοοικολόγους που δεν καταδικάζουν έμπρακτα την αντικατάσταση της μισάνθρωπης συνθήκης του Κιότο με χειρότερη στην Κοπεγχάγη!
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Labels: