Sunday, November 23, 2008

Ψευτοοικολόγος μήνυσε την ...ανθρωπότητα για τις αναπνοές της και τους ...χιονιάδες!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ: ΕΔΩ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, 2-12-08 :

1α. Τα πολικά καλύμματα ΠΑΓΩΝΟΥΝ τους υπερθερμασμένους:
“In reality, the Greenland and Antarctic ice sheets occupy deep basins, and cannot slide down a plane. Furthermore much of the ice sheets are well below melting point. The accumulation of kilometers of undisturbed ice in cores in Greenland and Antarctica (the same ones that are sometimes used to fuel ideas of global warming) show hundreds of thousands of years of accumulation with no melting or flow. Except around the edges, ice sheets flow at the base and depend on geothermal heat, not the climate at the surface. It is impossible for the Greenland and Antarctic ice sheets to “collapse.”
See all of this 7-page paper by geologist Cliff Ollier, School of Earth and Geographical Sciences, The University of Western Australia. Paper was published under the name “Are the Greenland and Antarctic Ice Sheets in Danger of Collapse?”
http://ff.org/images/stories/sciencecenter/greenland_and_antarctic_in_danger_of_collapse.pdf
1.β Και το υπερθερμασμένο αρχιλαμόγιο τής ΝΑΣΑ, παραδέχεται ότι το εμπόριο συχωροχαρτιών διοξειδίου τού άνθρακα ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !...
1γ. Ελίσσεται άραγε ο πανικόβλητος γενοκτόνος Γκορ πριν από τα τσιράκια του, μιλώντας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές που γονάτισαν τους ερημοποιούς ομοίους του, τους Μάγια;
2. Αντί για αποκέντρωση-συμφιλιωτική αυτάρκεια, οι φοβικοί αρχομανείς μάς απειλούν από την Πολωνία με νέα μπίζνα Κιότο...
3. Μπόλικο χιόνι στην Ευρώπη και πρωτοφανή ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΧΙΟΝΙΑ και στην Αυστραλία!...
4. Αποσιωπούν τα κανιβαλικά ΜΜΕ ότι οι παγετώνες ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.
5. Το νέο υπερθερμασμένο-ραδιενεργό αρχι-πιόνι τής καταρρέουσας Δολαρίας. Διάδοχος-συνένοχος της βεντέτας των ψευτοοικολόγων Γκόρηδων.
Και στο τέλος τής ανάρτησης :
6. Τη ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΜΑΝΙΑ σπρώχνουν κι εδώ, με πρόσχημα το διοξειδίο τού άνθρακα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;
7. Απεργία πείνας ηλικιωμένων κατά της κρατικής αδιαφορίας για τα παιδιά!
Τα πομπηιακά ΜΜΕ δε μας προετοιμάζουν για τους χιονιάδες και τη γενική (λόγω μεγάλης πτώσης του ηλιακού μαγνητικού πεδίου) επιδείνωση της αποδεδειγμένης με δορυφόρους και ωκεάνιους πλωτήρες, σταδιακής από το 2002 ΨΥΞΗΣ τής Γης. Με τις πλάτες των ψοφο-ιερατείων, λοιπόν...
Ένας θολωμένος ψευτοοικολόγος μήνυσε στη Χάγη στην ουσία τούς λαούς, μέσω των φοβικών κυβερνήσεων, όχι για ό,τι προκαλούν οι τελευταίες, δηλαδή τη μόλυνση, τις λαμογιές, την αποδάσωση, τα μεταλλαγμένα, τα ναρκωτικά, τα εξουθενωτικά ξενύχτια, το μίσος τους για αποκέντρωση-αυτάρκεια, αλλά για την αθώα ΤΡΟΦΗ των φυτών, το διοξείδιο του άνθρακα, άρα και την αναπνοή μας, που για το ανισόρροπο μυαλό του προκαλεί τις χιονοπτώσεις...
Ζητά 1δις δολάρια αποζημίωση, δηλαδή έναν πιο λυσσαλέο κανιβαλισμό σε βάρος των φτωχών από τα καταρρέοντα ψοφο-ιερατεία, που χρησιμοποιούν τέτοιους υστερικούς για να τρομοκρατούν τους λαούς, όπως πολύ εύστοχα παρουσιάζει σε αυτόν τον ιστοχώρο προηγούμενη ανάρτηση (Γιατί βιάζονται τόσο Κομισιόν και Ευρωκοινοβούλιο?).
Οι εγωμανείς ψευτοοικολόγοι είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ για τους λόγω ακραίων φαινομένων θανάτους ανυποψίαστων συνανθρώπων μας σε όλη τη Γη, και για τις αντιμετωπίσιμες καταστροφές, και αντί να σωπαίνουν ζητώντας συγγνώμη, αφρίζουν μανιακά ώσπου να αφοπλιστούν. Προκαλέστε τους να σας δείξουν έστω 1 (ΜΙΑ) απόδειξη που το καμένο μυαλό τους έχει βρει για τη σχέση "υπερθέρμανσης" - ψύξης - ξηρασίας, που να διορθώνει και το CERN!
Το 1ο μέρος από το ντοκιμαντέρ για την ΑΠΑΤΗ τής "υπερθέρμανσης" (που έπαιξε στις 13-11-08 ο Σκάι στα ελληνικά):

2ο μέρος. 3ο μέρος. 4ο μέρος.


Red Hot Lies: How Global Warming Alarmists Use Force, Fraud, and Deception to Keep You Misinformed, by Christopher C Horner.
http://iceagenow.com/Snow_depths_in_Switzerland_up_to_five_times_normal.htm

Λόγω ανεπάρκειας του συστήματος στο μετριασμό μοχθηριών, καλοπροαίρετα σχόλια, ευπρόσδεκτα εδώ
Προς άτυχους αλλά θεραπεύσιμους ανανούριστους: ειλικρινά περαστικά με επαρκή ξεκούραση και μη ανταγωνιστικές παρέες, που αποτρέπουν από την αυτοκαταστροφή.

Με μανία ξαναφέρνει το ντόπιο ψοφο-ιερατείο το θέμα ραδιενεργοκτόνου εργοστασίου.


Εδώ Θεσσαλονίκη!
Εδώ και πολλά χρόνια ξεκινάει από το Ασβεστοχώρι, περνάει από τα Πεύκα (Ρετζίκι) και καταλήγει στα Μετέωρα ένα ρέμα.
Θα μπορούσε να αποτελεί ένα πνεύμονα ζωής και ομορφιάς.
Δυστυχώς όμως αυτό το ρέμα μετεξελίχθηκε σε κοινό βόθρο, γιατί πολλοί που κάθονται και στο Ασβεστοχώρι και στα Πεύκα ρίχνουν τα “ απόβλητά “ τους μέσα στο ρέμα.
Θα μου πείτε μέχρι εδώ “φυσιολογικά” τα πράγματα.
Όταν όμως κάποιοι αφελείς προσπάθησαν να βρουν αρμόδιους για να δώσουν λύση στο πρόβλημα διεκδικώντας αξιοπρέπεια στην ζωή και προστασία στην υγεία –υπάρχει μάλιστα και νηπιαγωγείο που συνορεύει με το ρέμα- δεν βρέθηκε ούτε ένας.
Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄βαθμού, Περιφέρεια ,Υπουργεία.
Μας ρωτούσαν μάλιστα εμείς τι προτείνουμε!!!
Αποφασίσαμε λοιπόν εμείς οι δύο στο γέρμα της ζωής μας να στήσουμε αντίσκηνο και να ξεκινήσουμε απεργία πείνας μπας και ευαισθητοποιηθεί ΕΝΑΣ αρμόδιος να κάνει το αυτονόητο να δώσει πίσω την ταυτότητα του στο ρέμα και να βγάλει από πάνω του την ρετσινιά του βόθρου, αλλιώς είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι το τέλος.

Δημήτρης Κυριάκος, ετών 62
Σωτήρης Αρβανιτίδης, ετών 62

Labels: , , , ,