Saturday, June 28, 2008

ΟΧΙ στις επικίνδυνες λάμπες υδραργύρου των ψευτοοικολόγων και της Ε.Ε. !

ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο για το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα, εδώ.

Ο συγγραφέας τού δολαριανού νόμου επιβολής των ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΩΝ λαμπτήρων υδραργύρου, τώρα ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ!!!



Το μέγα ζήτημα τής ραδιενέργειας
Άγνωστα παραμένουν όσα συνέβησαν, μεταξύ τού διευθυντή τής Greenpeace δόκτορα Klaus Stanjek (Κλάους Στέινεκ), επικεφαλής τής οργάνωσης στο Αμβούργο και άλλων στελεχών τής Greenpeace, όταν τού ανέθεσαν την πραγματοποίηση έρευνας για τους συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού.
Όταν η έρευνα ολοκληρώθηκε είχε τον αυτοπεριγραφόμενο τίτλο «Energy “Saving” Lamps = Energy Wasting Lamps»(1) δηλαδή: «Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας = λαμπτήρες σπατάλης ενέργειας».
Μεταξύ άλλων σημαντικών δεδομένων ο δόκτορας Stanjek, τότε το κορυφαίο στέλεχος τής Greenpeace στο Αμβούργο, ανέφερε ότι οι «οικο-λαμπτήρες» περιέχουν και ραδιενεργά υλικά.
Ραδιενεργά υλικά όπως κρυπτό, προμήθιο, τρίτιο και θόριο, εισήχθησαν στις υδραργυρικές λυχνίες, με στόχο να βελτιωθεί το ταχύτατο αναβόσβημα που εμφανίζει το φως τους (flickering), παρέθετε μάλιστα τις μετρήσεις τού Περιβαλλοντικού Ινστιτούτου τού Μονάχου, που βρήκε ότι εκπέμπονται μέχρι και 1.100 μπεκερέλ.(2)
O τ. πρόεδρος του ΕΦΕΤ ΚΑΤΑ των ΦΟΝΙΚΩΝ λαμπτήρων υδραργύρου!!!
Όσα θα έπρεπε να γίνουν χωρίς καμία καθυστέρηση
Η έκδοση τού βιβλίου «Λάμπες ‘‘Οικονομίας”: το Μεγάλο Λάθος» γίνεται εξαιρετικά επίκαιρη καθώς συμπίπτει με την απαγόρευση από το Σεπτέμβριο τού 2009 παραγωγής και εμπορίας λαμπτήρων πυράκτωσης 100 Watt και άνω από τις χώρες τής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σταδιακά οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού ή λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας θα επικρατήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά κατά τα επόμενα χρόνια, χωρίς οι Ευρωπαίοι καταναλωτές να γνωρίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις αυτών των λαμπτήρων στην υγεία τους και το περιβάλλον.
Βλέπουμε να διαφημίζονται συστηματικά τα “πλεονεκτήματα” των λαμπτήρων οικονομίας, όπως ότι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα υφίσταται συστηματική αποσιώπηση των μειονεκτημάτων τους. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που τους παράγουν, αλλά και από κυβερνήσεις, κόμματα τής αντιπολίτευσης και “περιβαλλοντικές” οργανώσεις.
Είναι γνωστό ότι από τον Απρίλιο τού 2009 αποσύρθηκαν από την ευρωπαϊκή αγορά όλα τα θερμόμετρα, τα πιεσόμετρα και τα μανόμετρα υδραργύρου. Επιπλέον από το 2020 θα αποσυρθεί κάθε είδος συσκευής που περιέχει υδράργυρο, ακόμα και αν χρησιμοποιείται στη βιομηχανία. Συγχρόνως η ΕΕ απαγορεύει την εξαγωγή υδραργύρου σε τρίτες χώρες. Όλα αυτά τα εξαιρετικά αυστηρά περιοριστικά μέτρα λαμβάνονται λόγω τής μέγιστης επικινδυνότητας τού υδραργύρου στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.
Επιπλέον θα πρέπει να τονισθεί ότι οι λαμπτήρες εξοικονόμησης συνιστούν ιδιαίτερη απειλή για τη χώρα μας αφού οι καταναλωτές δεν είναι ενημερωμένοι για αυτά που πρέπει να κάνουν όταν σπάσει μια λάμπα εξοικονόμησης, ούτε βεβαίως γνωρίζουν τις βαρύτατες επιπτώσεις στην υγεία και το χερσαίο και υδάτινο περιβάλλον, ενώ δεν γνωρίζουν καν πώς να χειριστούν ένα τέτοιο λαμπτήρα όταν αχρηστευθεί,
Χωρίς καμία καθυστέρηση το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και το Υπουργείο Ανάπτυξης θα πρέπει να κυκλοφορήσουν ειδικά έντυπα ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με τη χρήση και την επικινδυνότητα των υδραργυρικών λαμπτήρων εξοικονόμησης.
Ο συγγραφέας από τη μεριά του αποδεικνύει με απόλυτα σαφή και τεκμηριωμένο τρόπο την επικινδυνότητα τού υδραργύρου στην υγεία και το περιβάλλον. Με θάρρος, αντικειμενικότητα και απόλυτη ειλικρίνεια παρουσιάζει τα δεδομένα για τις βλάβες που προκαλούν οι λαμπτήρες εξοικονόμησης και αναλύει την επικείμενη πολύπλευρη τραγωδία. Τεκμηριώνει με περισσότερες από 300 παραπομπές, κυρίως επιστημονικών εργασιών, τριάντα τέσσερα μειονεκτήματα των λαμπτήρων εξοικονόμησης, έναντι ενός πλεονεκτήματος που διαθέτουν και αυτό, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις.
Προτείνω το βιβλίο να αγοραστεί από την πολιτεία και να χορηγείται από τα καταστήματα μαζί με τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές, βοηθούντος και τού τρόπου γραφής τού συγγραφέα που είναι απλός και κατανοητός για κάθε πολίτη.
Επίσης θα πρέπει να διατεθεί σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την ενημέρωση των εκπαιδευτικών και στη συνέχεια να πραγματοποιούνται σεμινάρια σε μαθητές και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχετικά με την επικινδυνότητα των λαμπτήρων εξοικονόμησης.
Καταλήγοντας επιθυμώ να τονίσω ότι πρόκειται για ένα βιβλίο που ο κάθε καταναλωτής θα πρέπει να διαβάσει και να υπάρχει σε κάθε σχολική, δημοτική και πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη.
Νίκος Κατσαρός
Επιστημονικός συνεργάτης τού Δημόκριτου
π. πρόεδρος τού ΕΦΕΤ
π. πρόεδρος των Ελλήνων Χημικών
π. Διευθυντής Ερευνών στο Δημόκριτο

Σερνόμενο από την εγκληματική E.E. (που απαγόρευσε τον υδράργυρο στα θερμόμετρα και τα σφραγίσματα των δοντιών...), ένα υπουργείο αποφάσισε να τους πλασάρει σχεδόν υποχρεωτικά στον (παραπλανητικά) λεγόμενο δημόσιο τομέα με τη βοήθεια της 5ης φάλαγγας των ψευτοοικολόγων...
Τους ξέρουμε από τα βι-αι-οκαύσιμα και το ραδιενεργό διαμελισμό των Βαλκανίων, όλους αυτούς τους εχθρούς τής διαφάνειας των συλλογικών αποφάσεων, της αποκέντρωσης, της Αυτάρκειας και οπαδούς τής συλλογικής ενοχοποίησής μας για ό,τι τους κατέβει στο άρρωστο κεφάλι, από τις φυσικές κλιματικές αλλαγές ως την πομπηιακή κατευθυνόμενη γενική εξουθένωση...
Σκεφτείτε ότι περιμένουν κράχ και συνεχίζουν να εμποδίζουν τον ανοιχτό δημόσιο διάλογο...

ΛΑΜΠΕΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ - ΜΟΛΥΒΔΟΥ, "ψευτοεξοικονόμησης ενέργειας"...
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!
Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που περιφρονείται από τους κερδομανείς.
ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ για τις πανάκριβες λάμπες "εξοικονόμησης" ενέργειας που τόσο επίμονα πλασάρει ο Σκάι και οι ψευτοοικολόγοι :
*Έχει αποδειχτεί ότι οι λάμπες αυτές είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον!
*Περιέχουν υδράργυρο και μόλυβδο και εκπέμπουν ακτινοβολία!
*Έχουν ήδη σημειωθεί τα πρώτα κρούσματα διαταραχής τής υγείας (ζαλάδες, πονοκέφαλοι) σε άτομα που στο χώρο τους υπάρχουν τέτοιες λάμπες!
Αποτελούν, κυριολεκτικά πονοκέφαλο για τους πάσχοντες από ημικρανία. Ο λόγος για τους νέας τεχνολογίας λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας οι οποίοι, σύμφωνα με τους ειδικούς, «πυροδοτούν» κρίσεις ημικρανίας στα ευάλωτα στους πονοκεφάλους άτομα. Και αυτό διότι «τρεμοπαίζουν» περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες, ενώ συγχρόνως το φως που εκπέμπουν έχει χαμηλή ένταση με αποτέλεσμα να κουράζει τα μάτια και να καταπονεί τον οργανισμό. http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15254&m=H02&aa=1
Το επίσης σημαντικό είναι ότι αυτές για τις λάμπες θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ διά ροπάλου να πετιούνται στα σκουπίδια και πρέπει να ανακυκλώνονται.
Δεν υπάρχει όμως ως αυτή τη στιγμή η ανάλογη υποδομή.
- Γιατί αφού το θέμα των παρενεργειών είναι γνωστό από πέρυσι, τα λαμόγια συνεχίζουν να τις προωθούν ως πανάκεια;
- Ποιοι -εκτός από την εταιρία που τις παράγει- και πόσα χρήματα καρπώνονται για να τις προωθήσουν;

Η καμπάνια εταιρίας που κατασκευάζει πανάκριβους λαμπτήρες "εξοικονόμησης" ενέργειας σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μας τα ζάλισε.
Ήδη έδειξαν στα δελτία ειδήσεων του σταθμού πόσο ανταποκρίνονται οι μισόΔημοι- ή καλύτερα οι δήμιοι - της χώρας και αντικαθιστούν τις παλιές λάμπες με αυτές του υδραργύρου.
Οι συνάνθρωποί μας στην πλειοψηφία τους είναι πλέον αρκετά ευαισθητοποιημένοι σε θέματα περιβάλλοντος και κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν στη διάσωση του πλανήτη.
Οι διάφορες εταιρίες από τη μεριά τους επίσης πολύ "ευαισθητοποιημένες" για το περιβάλλον (;) δηλαδή για την τσέπη τους, δημιούργησαν ένα προϊόν το οποίο πλασάρουν ως πανάκεια και ως ακόμη μια 'μοναδική' λύση η οποία θα σώσει τον πλανήτη.
Πολύ συγκινητικά όλα αυτά αλλά στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει ένα 'αλλά'.
Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε - ή καλύτερα μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε- από τι υλικά είναι φτιαγμένοι αυτοί οι λαμπτήρες;
Δείτε τώρα μερικά στοιχεία που αφορούν στους λαμπτήρες αυτούς και για τα οποία κανείς τους δεν μας ενημερώνει:
-
Ο σωλήνας χαλαζία τού λαμπτήρα, όταν λειτουργεί δημιουργεί φως παράγοντας ένα σεβαστό ποσό υπεριώδους ακτινοβολίας!
Πόση υπεριώδης ακτινοβολία περνάει από το γυαλί του λαμπτήρα και ποια είναι τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται σε όσους εκτίθενται σε αυτή;
- Α
ν ο λαμπτήρας σπάσει, μπορεί να προκληθεί σοβαρή φλεγμονή στα μάτια και στο δέρμα λόγω της υπεριώδους ακτινοβολίας.
-
Οι λαμπτήρες περιέχουν επικίνδυνα ποσοστά Υδράργυρου και Μόλυβδου. Γι αυτόν το λόγο απαγορεύεται να πετιούνται αυτοί οι λαμπτήρες στα σκουπίδια αλλά επιβάλλεται να πηγαίνουν στην ανακύκλωση. Τέτοια υποδομή όμως όπως ξέρουμε δεν υπάρχει! Στα κουτιά του προϊόντος, δυστυχώς δεν αναφέρεται το ποσοστό των τοξικών που περιέχονται.
Στην πραγματικότητα, η αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με τους νέους λαμπτήρες και το όφελος που έχουν στο περιβάλλον, είναι υπό αμφισβήτηση.
Η έλλειψη ανακύκλωσης έχει σαν αποτέλεσμα την μόλυνση νερού και εδάφους από αυτό το ΤΟΞΙΚΟ τελικά προϊόν.
- Δεν υπάρχουν πουθενά οδηγίες καθαρισμού του χώρου σε περίπτωση που ο Υδράργυρος απελευθερωθεί εάν μια λάμπα σπάσει. Πώς λοιπόν μπορούν οι καταναλωτές να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όταν εκτεθούν σε τέτοιο κίνδυνο και πως θα μάθουν πόσο επικίνδυνη είναι η έκθεσή τους σε περίπτωση απελευθέρωσης του Υδράργυρου;
Προσέξτε λοιπόν τα εξής σημαντικά αν είστε από αυτούς που έχουν ήδη πειστεί και έχετε στο σπίτι σας ή στη δουλειά σας τέτοιους λαμπτήρες:
- Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσετε τον Υδράργυρο, διότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η έκθεση του Υδράργυρου στον αέρα!
Η ηλεκτρική σκούπα θα μολυνθεί και θα πρέπει να πεταχτεί σε χώρο ειδικό για επικίνδυνα απόβλητα.
- Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκούπα για να καθαρίσετε τον Υδράργυρο.
- Ποτέ μην πλένετε σκεύη που έχουν μολυνθεί από Υδράργυρο, στο πλυντήριο πιάτων. Το αποτέλεσμα θα είναι να μολυνθεί η συσκευή καθώς και ο υπόνομος στον οποίο θα καταλήξει το νερό της συσκευής.
- Όλοι - συμπεριλαμβανομένων και των ζώων - πρέπει να μετακινηθούν από το σημείο που έχει υπάρξει διαρροή Υδραργύρου, να σφραγιστεί ο χώρος και να κλείσουν όλα τα συστήματα εξαερισμού.
- Σε περίπτωση τέτοιου ατυχήματος, μολύνονται αυτομάτως τα παπούτσια και τα ρούχα μας με αποτέλεσμα την εξάπλωση του Υδράργυρου σε όλον το χώρο του σπιτιού!
Έχουν ήδη παρουσιαστεί οι παρενέργειες σε σχέση με τη χρήση αυτών των λαμπτήρων. Πολλά άτομα υπέφεραν από ζαλάδες και πονοκεφάλους μέχρι τη στιγμή που τους κατάργησαν και τοποθέτησαν και πάλι συμβατικούς λαμπτήρες.
Πόσοι καταναλωτές τα γνωρίζουν αυτά; Τα κουτιά των λαμπτήρων δεν αναγράφουν καμία από τις επικίνδυνες 'δράσεις' τους , δεν προφυλάσσουν τον καταναλωτή και δεν γράφουν καν ότι οι χαλασμένοι λαμπτήρες πρέπει απαραιτήτως να τοποθετούνται σε κιβώτια ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να σπάσουν πριν την απόρριψή τους στην ανακύκλωση.
Κατά τα άλλα, με πρωτοστάτη τον ραδιενεργό νομπελίστα Al Gore, η εξάπλωση της προώθησης αυτών των λαμπτήρων γίνεται όλο και πιο έντονη.
Στην Ελλάδα για ακόμη μια φορά η ανεπάρκεια των ειδημόνων μας εκθέτει σε κινδύνους οι οποίοι ενώ δεν είναι άγνωστοι, παραμένουν κρυμμένοι!
Οι αρμόδιοι ετοιμάζονται να απαγορεύσουν οριστικά τη χρήση των συμβατικών λαμπτήρων και να επιβάλλουν σταδιακά τη χρήση των καινούριων.
Το ερώτημα είναι: ΓΙΑΤΙ;
Γιατί ενώ γνωρίζουν, ειδικά οι κατασκευάστριες εταιρίες, δεν ανακοινώνουν στους πολίτες όλες τις πληροφορίες ώστε να προφυλαχτούμε;
Γιατί για ακόμη μια φορά γινόμαστε εμείς πειραματόζωα για να κερδίσουν κάποιοι άλλοι;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ
ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ;

Στη μαύρη λίστα ο υδράργυρος
με οδηγία τής αντιΕυρωπαϊκής Ένωσης:
  • O YΔΡAΡΓΥΡΟΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ KΕΝΤΡΙΚΗΣ XΙΟΥ :

Τακτική υπενθύμιση της εν εξελίξει κλιματοενεργειακής κατάρρευσης των απανταχού ιερατείων - πρόκειται για διάγνωση της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ κατάστασής τους:

Και πάλι κάνουμε έκκληση για συχνές συζητήσεις σχετικά με την Αυτάρκεια (αυτές που αποφεύγουν όλα τα ιερατεία και οι μοιρολάτρες), στις οποίες με χαρά να συμβάλουμε!
Για όσους θέλουν να στείλουν το μήνυμα μαζί με το ανέκδοτο του βοσκού και του γιάπη:
http://www.filaki.gr/jokes_cat.php?jcID=2&start=56&len=2&orderby=insertdate
ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ:
Με τους αυξομειούμενους πάγους στην Αρκτική να χρησιμοποιούνται μονομερώς, αποσιωπάται από τα πομπηιακά ΜΜΕ
η ανακοίνωση της Αυστραλιανής Αστρονομικής Ένωσης για επερχόμενη ψύξη, καθώς οι ανά τον κόσμο εγωμανείς πολιτικάντηδες είναι ανίκανοι έστω και μια απλή άσκηση εκκένωσης οικισμών να οργανώσουν... Η αποκέντρωση σε Αυτάρκη χωριά, παραμένει η πιο δοκιμασμένη, ασφαλής, οικονομική λύση κι ας την πολεμάνε με λύσσα ιερατεία και ψευτοοικολόγοι... Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΑΣ!

Labels: , ,

5 Comments:

Blogger βιολιστης στη στεγη said...

Τώρα έγινα χώμα! Οχι μόνο δεν είχα ιδέα, αλλά με μεγάλη χαρά αντικατέστησα τούς απλούς λαμπτήρες του σπιτιού μου, με τούς "οικολογικούς", πιστεύοντας ότι έστω και κατ'ελάχιστον, συμβάλλω στην εξοικονόμηση ενέργειας, προς όφελος του πλανήτη!
Τί πρέπει να γίνει, τελοσπάντων;
Ως πότε θα είμαστε όμηροι του αδιάφορου και ανάλγητου κράτους;

June 29, 2008 at 3:09 AM  
Blogger ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ & ανατίναξης πυρηνικών εργοστασίων said...

Πρώτα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που άρχισες να αμφιβάλλεις για την "οικολογικότητά" τους (βλ. κέρδη και δόξα λαμογιών γκόρηδων και σια).
Όσο για το σταμάτημα της ομηρίας μας, αρκετοί έχουμε καταλήξει στο δυσάρεστο συμπέρασμα (που δε μας πτοεί ωστόσο) ότι με την κατευθυνόμενη γενικευμένη διεθνή εξουθένωση, ίσως αρχίσει ανασύσταση της γειτονιάς αλληλοβοήθειας τώρα που το πετρέλαιο τελειώνει,
μετά από μεγάλη καταστροφή και παράλυση των ιερατείων.
Ως τότε πρέπει να αντέξουμε και να συζητάμε συχνά για λύσεις Αυτάρκειας, διαφορετικές από τις παγίδες τους.

June 29, 2008 at 5:16 AM  
Blogger βιολιστης στη στεγη said...

Ναι, αυτό το "λύσεις αυτάρκειας", είναι το κλειδί. Μεγάλη κουβέντα, και εφαρμόσιμη μόνο όταν 5000000 Ελληνες, αποφασίσουν να πάψουν να είναι όμηροι των Τραπεζών.
Μακρύς ο δρόμος!

June 30, 2008 at 5:21 AM  
Blogger Stelios Frang said...

Εγώ διαπιστώνω ότι είναι τόσο συγχεχυμένα τα γραφόμενα ώστε δύσκολα μπορώ να καταλήξω, τί είναι καταγγελία, τί είναι επιστημονική διαπίστωση και τί φημολογία...

Ποιο συγκροτημένα χωρίς λαϊκίστικους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις θα ήταν χρήσιμο!

July 2, 2008 at 2:06 PM  
Blogger ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ & ανατίναξης πυρηνικών εργοστασίων said...

s.frang, ξέχασες να παραθέσεις ένα παράδειγμα "λαϊκίστικου χαρακτηρισμού", και μπορεί να παρεξηγηθούν οι επιδειξιομανείς κερδοσκόποι ψευτοοικολόγοι, που έχουν, για όσους το έχουν παρατηρήσει, άλλη επιστήμη, που διαδίδει τη φήμη ότι η αμφισβήτηση των δογμάτων της πρέπει να έχει την έγκρισή της, αλλιώς να μη γίνεται καθόλου!
Ευχαριστώ που δεν άφησες απέξω και την ...αντιεπιστημονική αυτάρκεια!
Άλλωστε τι να πρωτοαναιρούσες σε μια Εκκλησία τού Δήμου, που θα σε έκρινε από τη θέση σου για όλα.
Αυτή είναι η διαφορά μας: εμείς θέλουμε δημόσιο διάλογο, ενώ όσοι τον πολεμούν βρίσκουν προφάσεις....

July 3, 2008 at 5:05 AM  

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home