Saturday, June 7, 2008

(Ακόμη ενα) Παγκόσμιο Δημοψήφισμα για το Περιβάλλον

BIOPOLITICS INTERNATIONAL ORGANISATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Επί είκοσι τρία χρόνια, η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής (Biopolitics International Organisation) επιδιώκει να είναι μια δύναμη αλλαγής και να μετατρέψει τις προκλήσεις σε νέες ευκαιρίες. Ζητείται η συνεργασία σας στην πραγματοποίηση ενός Παγκόσμιου Δημοψηφίσματος για την Προστασία του Περιβάλλοντος την Άνοιξη του 2009.

Το Παγκόσμιο Δημοψήφισμα είναι μια επείγουσα έκκληση προς τις κυβερνήσεις, τους παγκόσμιους ηγέτες και κάθε πολίτη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην κλιματική αλλαγή, την περιβαλλοντική υποβάθμιση και την προστασία του βίου – όλων των μορφών ζωής του πλανήτη μας. Στόχος μας είναι κάθε πολίτης παγκοσμίως να ψηφίσει ταυτόχρονα μέσω του διαδικτύου, βεβαιώνοντας την προσωπική του δέσμευση για τη συνέχιση της ζωής στον πλανήτη μας. Η ευθύνη ανήκει σε όλους μας, και ο χρόνος είναι θεμελιώδους σημασίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος του 2008 ας δεσμευτούμε να αφιερώσουμε τις σκέψεις μας στο περιβάλλον. Ας δεσμευτούμε να δράσουμε για να προστατεύσουμε το βίο, αυτό το πολύτιμο δώρο. Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη θετική σας απάντηση.
Για τη συμμετοχή σας ακολουθήστε το link : Παγκόσμιο Δημοψήφισμα για το Περιβάλλον
http://elladitsamas.blogspot.com: Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home