Tuesday, April 15, 2008

Βι-αι-οκαύσιμα,λιμοί,βία ή Αυτάρκεια;




Αυξάνονται οι λιμοί, και τα ιερατεία που κατευθύνουν τον υπερπληθυσμό, με συλλογική ενοχοποίηση νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να τον ανεβοκατεβάζουν ανώδυνα:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&tag=8777&pubid=820449

Οι "εκλεκτοί ειδικοί" προκάλεσαν και αυτή τη συμφορά των λιμών λόγω των πολυδιαφημισμένων βιοκαυσίμων τους και του μίσους τους για τη συμφιλιωτική Αυτάρκεια... Πού είναι πάλι οι ψευτοοικολόγοι θαυμαστές τους;
http://www.tovimadaily.gr//Article.aspx?d=20080412&nid=8165214&sn=&spid=



Οι αρχομανείς φοβούνται την κατάρρευσή τους, αλλά παραμένουν εχθροί τής Αυτάρκειας :
Ο κόσμος οδεύει «προς μία παρατεταμένη περίοδο εξεγέρσεων» και συγκρούσεων, που σχετίζονται με την άνοδο των τιμών και την έλλειψη των ειδών διατροφής, εκτιμά σε συνέντευξή του στο στην εφημερίδα Liberation Ζαν Ζιγκλέρ, συντάκτης της ειδικής έκθεσης του ΟΗΕ για το δικαίωμα στην τροφή.
«Βαδίζουμε προς μία μακρά και παρατεταμένη περίοδο εξεγέρσεων, συγκρούσεων, κι ανεξέλεγκτων κυμάτων περιφερειακής αποσταθεροποίησης, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα της απόγνωσης των πλέον ευάλωτων πληθυσμών» τονίζει ο Ζ.Ζιγκλέρ.
«Πριν την ανάφλεξη των τιμών, ήδη 854 εκατομμύρια άνθρωποι υπέφεραν από σοβαρό υποσιτισμό. Πρόκειται για μία προαναγγελθείσα εκατόμβη» προειδοποιεί ο Ζιγκλέρ.
Σε πολλές χώρες του κόσμου έχουν υπάρξει διαμαρτυρίες για την αύξηση στις τιμές των τροφίμων. Ταραχές σημειώθηκαν στην Αϊτή, όπου τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ η κυβέρνηση καταψηφίστηκε. Επεισόδια σημειώθηκαν επίσης στην Αίγυπτο, στις Φιλιππίνες, στην Αιθιοπία και στην Ινδονησία.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=891128&lngDtrID=245

http://whispering-planet.blogspot.com/2008/04/blog-post_9007.html

Labels: , , , ,

0 Comments:

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home