Sunday, March 30, 2008

Τα σκιάχτρα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην "υπερθέρμανση", αλλά ότι θα τυραννούν ...αιωνίως!...

Veteran Meteorologist on Al Gore’s 60 minutes interview:

I am absolutely astounded that someone who refuses to publicly debate anyone on this matter and has no training in the field narrated a movie, can say these gaffes and then have them accepted… by anyone.

Sorry Media and Alarmist Websites: Antarctica Ain’t Cooperating

Ενώ εδώ τα κρατικά και τα ξενόφερτα λαμόγια με ψευτοοικολογική μάσκα πολεμούν με μίσος την Αυτάρκεια, δείτε την επαναφορά της στο μικρό ιρλανδικό Κινσέιλ, και όχι, βέβαια, στις τσιμεντοβαβυλώνες που επιμένουν οι άπληστοι του ΟΗΕ και των κερδομανών.

Στο μεταξύ...


Η κύρια βλάβη στον εγκέφαλο όσων είχαν αγχώδη εμβρυοσύνη, ή ανάλογο εθισμό στην κορτιζόλη αργότερα, είναι ότι, ενώ καταλαβαίνουν την ανισορροπία τους καθώς και ότι το γνωρίζει και ο περίγυρός τους, είναι ανίκανοι να καταλάβουν τις συνέπειες της μανίας καταστροφής τους... Κι έτσι αυτο-καταστρεφόμενοι τραβούν στο γκρεμό όσους περισσότερους μπορούν, αφού σε μια κατευθυνόμενα από τους ίδιους υπερπληθυσμιακή ομάδα είναι πολύ δύσκολο να οργανωθεί ο αφοπλισμός τους...

Σήμερα που τελειώνει το πετρέλαιο και ενώ ο τυχοδιωκτισμός εν μέσω κλιματικών αλλαγών και 6,6 δισεκατομμυρίων εξουθενωμένων συνανθρώπων μας, αναγκάζει να αλληβοηθιούνται συχνότερα όλο και περισσότεροι φιλειρηνικοί, παρουσιάζεται μοναδική παγκόσμια ευκαιρία για Διεθνή Εκεχειρία με κατεπείγουσα στροφή στον ήπιο έλεγχο του υπερπληθυσμού και την αποκέντρωση σε συνεργαζόμενα αγροκτήματα αυτάρκειας!

Labels: , ,

0 Comments:

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home