Saturday, November 24, 2007

Φιέστα κοροϊδία στο Σεράφειο από τον τσιμεντο-Δήμαρχο

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ο Δήμος Αθηναίων κάνει φιέστα στο χώρο του παλιού Σεράφειου κολυμβητήριου (Πειραιώς & Π. Ράλλη) για να προβάλει τα έργα διαμόρφωσης πρασίνου που έγιναν εκεί. Αυτό αποτελεί ΚΟΡΟΪΔΙΑ την στιγμή που ετοιμάζονται να τσιμεντοποιήσουν ένα τεράστιο τμήμα του χώρου.

Θέλουν να χτίσουν, πέρα του νέου κολυμβητήριου, πολυώροφο κτίριο γραφείων του ΟΝΑ (Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης), εκθεσιακό χώρο, χώρο γλυπτών, μεγάλο εστιατόριο, πιθανά εμπορικό κέντρο, στο πίσω μέρος προς τις γραμμές του ΟΣΕ. Και αυτά είναι ότι ξέρουμε πλαγίως, αφού όλα γίνονται εν κρυπτό, χωρίς να παρουσιάζουν τα σχέδια. Η κοροϊδία και το τσιμέντο δεν θα περάσουν! Η πόλη μας δεν έχει περιθώριο να χάνει ούτε τετραγωνικό μέτρο πράσινου. Αυτοί που άφησαν τον χώρο να ρημάζει για χρόνια δεν δικαιούνται να γιορτάζουν το λιγοστό πράσινο που θα αφήσουν.

Λέμε ΝΑΙ για Δημοτικό Κολυμβητήριο, πράσινο, χώρους άθλησης, παιδική χαρά.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 11 π.μ. όλοι και όλες μαζευόμαστε απέναντι από το Σεράφειο (πλατεία Εργάτη) για να διαμαρτυρηθούμε κατά της τσιμεντοποίησης.

Ο λόγος της γειτονιάς ΜΕΤΡΑΕΙ!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Πετραλώνων – Θησείου – Φιλοπάππου – Κουκακίου

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home