Friday, October 19, 2007

Οι γραφιάδες μάς κάψανε & θα μας πνίξουν, παιδί μου…

Αυτή είναι η απάντηση ενός πυρόπληκτου (5-9-07) στο παραλήρημα του ερημοποιητικού εμπρηστικο-πλημμυροκτόνου ιερατείου, που με κάθε τρόπο λυσσάει να αποσπάσει την προσοχή μας από τον καταστροφικό ρόλο του και την απληστεία του για άμεσο κέρδος και δόξα, χωρίς ενδιαφέρον για το τι θα παραδώσει στα ίδια τα παιδιά του…
Θαυμάστε:
"Οι έντονες βροχοπτώσεις θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες ημέρες"

«Εάν η πρόγνωση επαληθευτεί σε ό,τι αφορά την Πελοπόννησο, θα πρόκειται για το χειρότερο δυνατό σενάριο για τις καμένες περιοχές», επισημαίνει ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ε. Λ. [ο οποίος διαιωνίζει από το καλοκαίρι τη μοιρολατρεία και την αποσιώπηση των αντιπλημμυρικών σπορών… Τώρα, για να αποσείσουν τις ευθύνες τους τα ρίχνουν στον καιρό, όπως ο έκανε ο δολαριανός για τα θύματά του, μετά την "Κατρίνα"].
«Οι δυνατές βροχές θα παρασύρουν τη στάχτη και μαζί το χώμα με όλα τα θρεπτικά συστατικά. Θα έχουν ως συνέπεια τη διάβρωση τεράστιων εκτάσεων, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες φυσικής αναγέννησης των καμένων δασικών περιοχών. Η Δυτική Πελοπόννησος κινδυνεύει με ερημοποίηση» συμπλήρωσε.
Θυμηθείτε με πόσο φανατισμό επί μήνες τώρα μας βομβαρδίζουν ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ "εκλεκτοί" σκοταδιστές και επιθετικές οργανώσεις, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ, με το δόλιο και μοιρολατρικό "δεν υπάρχει άλλη λύση για να κρατηθεί το χώμα", αποσιωπώντας τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ σπορών σε Κύπρο και ΗΠΑ, και εμποδίζοντας να εφαρμοστούν, όπως πρότειναν και Έλληνες καθηγητές εκτός κλικών.
Τουλάχιστο, ας αποφασίσουν οι μπλόγκερ τής αποδάσωσης να βοηθήσουν τους ντόπιους μετά από τις πρώτες καταστροφές (που έδωσαν σημάδια από τις πλημμύρες στη Χαλκιδική). Αν το πάθημα γίνει μάθημα, μπορούν να ελπίζουν κάποια παιδιά για καλύτερο μέλλον.
Γράφουμε σε αυτό το ύφος μόνο και μόνο για να γίνει αντιληπτό σε όσο το δυνατό περισσότερους ότι η εμπειρία είναι πάντα πιο αξιόπιστη από τα παραληρήματα των ψευτοειδικών, που απαιτούν να τους ταΐζουμε σε βάρος των νέων γενεών. Δε διδάσκεται, βέβαια, ότι ΚΑΝΕΝΑ ιερατείο δεν επιβίωσε πάνω από λίγες δεκαετίες. Απλώς, επειδή αντικαθίστανται από άλλους αυτοκαταστροφικούς, αυτοπροβάλλονται ως αιώνια…

Ιστοσελίδα για το κλίμα, την ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ και την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ: εδώ.

Labels: , ,

0 Comments:

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home