Friday, September 21, 2007

Απίστευτη προσφορά! Αποκτήστε οικόπεδο ΔΩΡΕΑΝ, και κτίστε το σπίτι σας!

Ο Δήμος Ζαχάρως στην προσπάθεια του για τουριστική αξιοποίηση της περιφέρειας του, αποφάσισε να παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ μια απαλλοτριωμένη από το ελληνικό δημόσιο έκταση, συνολικής επιφάνειας 246.420 τ.μ. στην περιοχή Χρυσοχωρίου εντός των ορίων του Δήμου Ζαχάρως.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Απόφαση Δημάρχου

Κυρίες και Κύριοι,

Ονομάζομαι Χρονόπουλος Πανταζής και είμαι εκλεγμένος Δήμαρχος του Δήμου Ζαχάρως του Ν. Ηλείας στην δυτική Πελοπόννησο.

Ο Δήμος Ζαχάρως στην προσπάθεια του για τουριστική αξιοποίηση της περιφέρειας του, αποφάσισε να παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ μια απαλλοτριωμένη από το ελληνικό δημόσιο έκταση, συνολικής επιφάνειας 246.420 τ.μ. στην περιοχή Χρυσοχωρίου εντός των ορίων του Δήμου Ζαχάρως.

Η έκταση έχει χωριστεί σε 200 οικόπεδα, όπου καθένα από αυτά έχει επιφάνεια 500 τ.μ. περίπου.

Η πρόθεση του Δήμου Ζαχάρως είναι να δημιουργηθεί ένα πρότυπο χωριό αποτελούμενο από πανομοιότυπα ξύλινα σπίτια με την ελευθερία να οικοδομηθεί ελεύθερος αριθμός τετραγωνικών μέτρων ανά μονάδα.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα πολεοδομικό κανονισμό για οικισμούς και οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. το ανώτατο επιτρεπτό ποσοστό κάλυψης είναι περί των 350 τ.μ..

Επιπλέον οι περιβαλλοντικές μας ανησυχίες, επιβάλλουν να λάβουμε σοβαρά υπόψη την καταπόνηση του πλανήτη μας για την παράγωγη ηλεκτρικής ενέργειας και ως εκ τούτου αποφασίσαμε ότι κάθε σπίτι θα πρέπει να εγκαταστήσει αυτόνομο δίκτυο παράγωγης ηλιακής ενέργειας.

Σας προσκαλώ λοιπόν να γίνετε μέλη τις τοπικής μας κοινωνίας αποδεχόμενοι τη ΔΩΡΕΑ μας και σας υπόσχομαι ότι ο Δήμος Ζαχάρως θα είναι κοντά σας και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για μια όμορφη και άνετη παραμονή σας σ' αυτόν είτε για διακοπές ή γιατί όχι και για μόνιμη εγκατάσταση.

Απόφαση 247/2006 Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως περί λήψη απόφασης για οριοθέτηση οικισμών Άνω Ταξιαρχών, Ροδινών και Κοτρωνίου Μήνθης

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=25285392

September 21, 2007 at 10:51 AM  
Blogger George Glikofridis said...

Ρε παιδιά, συγγνώμη, τα έχουμε παίξει τελείως;
Το "Poltergeist" του Steven Spielberg το έχετε δει;
Δηλαδή, είτε είναι νόμιμο είτε παράνομο το όλο θέμα, εξαιρώντας εννοείται του κατοίκους/μεγαλομάρτυρες της περιοχής, είτε μόνιμους είτε του "κάθε καλοκαίρι" λόγω καταγωγής, υπάρχει κάποιος άλλος, ξένος, είτε υπήκοος ξένος είτε Έλληνας ξένος, που θα πήγαινε να χτίσει, (είτε δωρεάν είτε όχι), σπίτι στον τόπο του Μαρτυρίου; Τόσο σύντομα;
Να μην κατακαθίσουν οι στάχτες τουλάχιστον;
Συγγνώμη, μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά είναι η πρώτη σκέψη που μου έκαψε το κεφάλι γαμώτο...

September 23, 2007 at 12:47 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home