Monday, July 23, 2007

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΚΑΠΕΛΩΜΑ

Με αφορμή το άρθρο http://www.e-tipos.com/newsitem?id=5107 ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ τους Δημοσιογράφους, την Κυβέρνηση και το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας για ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Από πότε οι κκ. Πέτρος Πετράκης, Γιάννος Λιβανός και Ιάσονας Φρυδάκης [που μάλιστα ολως τυχαίως είναι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής και της ΔΕΗ] είναι bloggers? Και από πότε είναι οι "πρωτεργάτες" της μαζικής ΑΥΘΟΡΜΗΤΗΣ κινητοποιήσης των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στο Συνταγμα? Κανένας δεν τους ξέρει στο blog ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ, του οποίου οι ιδρυτές είναι οι πραγματικοί πρωτεργάτες της αφύπνισης της συνείδησης των πολιτών, αλλά ως πραγματικοί ήρωες ουδέποτε βγήκαν επώνυμα να δρέψουν δάφνες.

Αυτό το καινούργιο τέχνασμα έχει ως μόνο σκοπό να κοιμήσει τους πολίτες λέγοντας και καλά ότι "η κινητοποίηση οφείλεται στα ΔΙΚΑ μας παιδιά" και να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΥΝ τη δουλειά όλων εμάς που αφιλοκερδώς ενημερώνουμε και δραστηριοποιούμαστε τη στιγμή που η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. Και φυσικά, οι κκ. Πέτρος Πετράκης, Γιάννος Λιβανός και Ιάσονας Φρυδάκης χέστηκαν από τη χαρά τους που τους διάλεξαν για αυτή τη ρυπαρή προβοκάτσια και δεν ντράπηκαν να δρέψουν δάφνες άλλων.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ


http://katageliess.blogspot.com/2007/07/blog-post.html

Labels: , , , , ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Πόσοι έχουν ξεγελαστεί από την υποκρισία των "εκλεκτών" σωτήρων… Θυμάστε ποιοι είπαν πρώτοι να μην ανεβαίνουμε στην Πάρνηθα;
Αριστοτέλης, "Πολιτικά", 1313β κ.ε.: "Οι τύραννοι εξουδετερώνουν τους επιφανέστερους και σκοτώνουν τους θαρραλέους, που τους μισούν περισσότερο από όλους, απαγορεύουν εκείνα τα κοινά συσσίτια, τους συλλόγους και την εκπαίδευση που γεννούν το θάρρος και την αμοιβαία εμπιστοσύνη, για να είναι όλοι άγνωστοι μεταξύ τους, καθώς η γνωριμία δημιουργεί αμοιβαία εμπιστοσύνη. Ακόμα επιβάλλουν έλεγχο και δουλοπρέπεια των ξένων, και με κατάσκοπους, ενσπείρουν διαβολές και προκαλούν διχόνοιες ανάμεσα σε φίλους, ανάμεσα στο λαό και τους πλούσιους. Και το τελευταίο, προσπαθούν να είναι οι υπήκοοί τους χωρίς αυτάρκεια, ενώ τους απασχολούν εξουθενωτικά για να μη βρουν χρόνο να τους ανατρέψουν. Παράδειγμα γι΄ αυτό είναι οι πυραμίδες στην Αίγυπτο, τα αναθήματα των Κυψελιδών, όπως το άγαλμα του Δία στην Ολυμπία, η ανοικοδόμηση του ναού του Ολύμπιου Δία από τους Πεισιστρατίδες και τα έργα τού Πολυκράτη στη Σάμο. Επίσης επιβάλλουν φορολογία και στους φτωχούς, και σε όλους εμπλοκή σε πόλεμο. Οι πονηροί προτιμούν την τυραννία κι οι τύραννοι τους κόλακες και τα συμπόσια με ξένους παρά με το λαό"...


Aυτοί οι μισάνθρωποι που κατευθύνουν τον υπερπληθυσμό και τον καταναλωτισμό... Ας μη φοβόμαστε να το λέμε!
Αλ Γκορ, WWF, BP : "ό,τι αρπάξουνε" κι αυτοί…
Παγκόσμια Υπερθέρμανση: Ένα Βολικό Ψέμα:
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=20070315&articleId=5086
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=en&article_id=708909

WWF της αγγλ. μοναρχίας για προστατευμένους χώρους διακοπών Chevron και Jaguar:
http://louisproyect.wordpress.com/2005/05/09/jared-diamonds-collapse-conclusion/

July 23, 2007 at 8:34 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home