Thursday, January 1, 2009

Τα κοράκια (?) της Λέσβου



Ποιό ζώο θα τόκανε αυτό;

http://www.tvxs.gr/v230


"Η μη-βία οδηγεί στην υψηλότερη ηθική που είναι ο σκοπός ολόκληρης της εξέλιξης.

Μέχρι να σταματήσουμε να βλάπτουμε τα υπόλοιπα ζωντανά πλάσματα, είμαστε όλοι άγριοι."

Θωμάς Έντισον, 1847-1931

Δημοσιευμένες αλήθειες-Ντοκουμέντα

http://www.box.net/shared/o371evoggg

.

3 Comments:

Blogger phlou...flis said...

μα φυσικά ο ...άνθρωπος

January 2, 2009 at 7:48 AM  
Anonymous Anonymous said...

Κάτι και για αφροασιάτες δουλέμπορους και τουρκικό κράτος για να είσαι πιο αντικειμενικός;

January 4, 2009 at 12:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Με τη φιλανθρωπία για τους λαθρομετανάστες δεν ξεπλένονται τα προβλήματα που προκαλεί ο παγκόσμιος καπιταλισμός.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επισκέφτηκε στις 6 Ιανουαρίου το Αγαθονήσι, το ακριτικό νησί του ανατολικού Αιγαίου των 150 κατοίκων, όπου υπερίπτανται με μεγάλη συχνότητα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα. Και πολύ καλά έκανε. Ελπίζουμε να ρώτησε τον ηρωικό Κοινοτάρχη του νησιού Ευάγγελο Κόττορο, πόσους λαθρομετανάστες αποβιβάζουν εκεί καθημερινά οι σύγχρονοι δουλέμποροι που έχουν την έδρα τους στην Κωνσταντινόπουλη και τη Σμύρνη, με την κάλυψη και παρότρυνση των τουρκικών αρχών. Οκτώ χιλιάδες περίπου το χρόνο εισβάλουν μόνο στην περιοχή γύρω από το ακριτικό νησί. Εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν συνολικά στη χώρα το χρόνο από τα ανατολικά σύνορα, ειδικότερα τα 2-3 τελευταία χρόνια. Οι Τούρκοι δεν τους δέχονται πίσω, παρ’ όλες τις διεθνείς συμβάσεις που έχουν υπογράψει και τελικά οι περισσότεροι προωθούνται στην Αθήνα. Εδώ κάτω από την Ομόνοια, κοντά στο Δημαρχείο του σφυρίζοντας αδιάφορα δημοσχιοσχεσίτη Νικήτα Κακλαμάνη, έχουν στήσει τρελό χορό οι δουλέμποροι και οι συνεργάτες τους, μετατρέποντας το κέντρο της χώρας, σε γκέτο του εγκλήματος, των ναρκωτικών, της πορνείας, της παιδοφιλίας, της αθλιότητας, της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής, της βρωμιάς, της μόλυνσης, της έλλειψης πυρασφαλείας, των επεισοδίων, της παραβατικότητας. Όσοι δυστυχείς λαθρομετανάστες δεν καταβάλλουν το τίμημα για τη μεταφορά τους που ανέρχεται σε 3.000-7.000 το κεφάλι, ή απειθαρχούν στις απαιτήσεις των δουλεμπόρων για να υπηρετούν τις άνομες πράξεις τους, τιμωρούνται καταλλήλως, ακόμα και με τη δολοφονία τους. Ορισμένα μόνο τέτοια περιστατικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από τα πολλά περισσότερα για τα οποία ισχύει ο νόμος της σιωπής.
Σύμφωνα με τις «κυριλέ» εκτιμήσεις του Προκόπη Παυλόπουλου, καταγράφεται επισήμως η εισροή συνολικά 250.000 λαθρομεταναστών το χρόνο από τα σύνορά μας με την Τουρκία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε διασταυρώσει από διάφορες πηγές, αλλά και το αυτονόητο, τους λαθρομετανάστες που δεν καταγράφονται επισήμως, στην πραγματικότητα, ο αριθμός τους είναι πολύ μεγαλύτερος, περίπου 400.000 άτομα. Στα πλαίσια του δόγματος Οζάλ ότι « δε θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια κόσμο από εδώ μεριά», η χώρα μας, υφίσταται σήμερα μια μαζική εισβολή, μια αναίμακτη σταδιακή κατάληψη, που με αριθμητικούς υπολογισμούς της 3ης Δημοτικού, οδηγεί στην εξαφάνισή της σε πολύ κοντινό χρονικό ορίζοντα. Πρόκειται για συνειδητή πολιτική πρακτική της γείτονος, η οποία συνεπικουρείται από τη γενικότερη επιθετικότητά της και τη διεκδίκηση του μισού Αιγαίου. Η απλή αυτή πρακτική του μαζικού εποικισμού εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Βόρεια Κύπρο, ενώ υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα διεθνώς. Με πρώτιστο αυτό της Βοσνίας, όπου ο γηγενής πληθυσμός εξαφανίστηκε από την πλημμυρίδα του μη αφομοιώσιμου μουσουλμανικού στοιχείου. Και ουδείς ψόγος μπαίνει εδώ από τον γράφοντα, για την καθ’ όλα σεβαστή μουσουλμανική θρησκεία, την όποια θρησκεία ή ανεξιθρησκία που δικαιούται να ακολουθεί ο καθένας. Ενώ, παράλληλα υπερασπίζω αδιαπραγμάτευτα τις παραδοσιακές φιλικές μας σχέσεις με τον Αραβικό κόσμο.
Στο Mega Channel πριν από λίγο καιρό, προβλήθηκε η αδιάψευστη εικόνα του τουρκικού λιμενικού σκάφους που εισέβαλλε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, έχοντας κολλημένο δίπλα του φουσκωτό πλοιάριο γεμάτο με λαθρομετανάστες. Ταχύπλοα σκάφη χωρίς διακριτικά, καταπλέουν και αποβιβάζουν το «εμπόρευμα» τώρα πλέον όχι μόνο στα ακριτικά νησιά, αλλά και σε παράλια της μητροπολιτικής χώρας, στην Εύβοια, στην Αττική, στο Λαύριο, στα λιμανάκια της Βάρκιζας, στην Αίγινα, στον Πόρο ή αλλού. Ακόμη και αργοκίνητες φορτηγίδες μεταφέρουν καραβιές ολόκληρες σε διάφορα σημεία της χώρας. Ορισμένα σκάφη από εναπομείναντες ακόμη έντιμους δικούς μας Λιμενικούς, επιχειρούν την επαναπροώθησή των λαθρομεταναστών στην Τουρκία. Οι Τούρκοι λιμενικοί παραβιάζοντας κατάφωρα τις διεθνείς συμφωνίες, τους επαναεισάγουν στην Ελλάδα. Δουλέμποροι, παρακρατικοί ή και Τούρκοι λιμενικοί, πυροβολούν στο ψαχνό λαθρομετανάστες που σε περίπτωση ανατροπής του πλεούμενού τους, επιχειρούν κολυμπώντας να επαναπροσεγγίσουν τα παράλια της χώρας. Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές και ο τύπος της γείτονος, διαμαρτύρονται αδιάντροπα για τη συμπεριφορά των ελληνικών Λιμενικών ! Στον Έβρο, οι σύγχρονοι δουλέμποροι προωθούν το «εμπόρευμα» στοιβαγμένο μέσα σε φορτηγά, συνήθως σε συνεργασία, «με το αζημίωτο», με τις αρχές και από τις δύο πλευρές. Εναλλακτικά τους περνούν από τα σύνορα, μέσα από συγκεκριμένα σημεία ή τις εκβολές του Έβρου, που είναι σκανδαλωδώς αφύλακτα και για το θέμα αυτό, όπως και για άλλα, έχω προσωπική γνώση.
Όλες οι κανονικές χώρες της Ευρώπης ασκούν μια συγκεκριμένη συνετή πολιτική μετανάστευσης, επιτρέποντας την εισαγωγή ενός ελεγχόμενου αριθμού αναλογικά με το μέγεθός τους. Στην Ιταλία, καταγράφονται επισήμως ότι εισέρχονται 30.000 λαθρομετανάστες το χρόνο. κυρίως από τη Λιβύη και τη Μάλτα. Η διαδρομή από την Ελλάδα, από Πάτρα και Ηγουμενίτσα, έχει περίπου διακοπεί γιατί μας μάλωσαν αυστηρά οι Ιταλοί ! Μάλιστα, για να δείξουμε και πόσο καλοί είμαστε, διατυμπανίστηκε ως επιτυχία η σύλληψη κυκλωμάτων Ελλήνων Λιμενικών που διευκόλυναν λαθρομετανάστες να διαφύγουν στην Ιταλία. Αντίθετα, δε θυμάμαι τουλάχιστον τελευταία, να έχουν συλληφθεί επιλήσμονες ΄Έλληνες αρμόδιοι που κάνουν τα στραβά μάτια ή συμμετέχουν στα κυκλώματα εισαγωγής λαθρομεταναστών. Οι «κουτόφραγκοι» έχουν μεταβάλλει την Ελλάδα ως σάκο του μποξ, αφού όταν σε κάποια χώρα της Ευρώπης συλληφθεί κάποιος λαθρομετανάστης, τον στέλνουν κατά κανόνα στη χώρα μας. Είμαστε διάτρητοι στην είσοδο και σιδερόφρακτοι στην έξοδο του «εμπορεύματος». Ειδικότερα οι Ιταλοί έχουν ξεσηκώσει γη και ουρανό για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, ξεπερνώντας τα όρια, μια και εδώ έχουμε να κάνουμε με Μπερλουσκόνι και Μπόσι ή την Ιταλική Μαφία που ξεκαθαρίζει λογαριασμούς με το δικό της τρόπο. Αν υπολογίσουμε ότι οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται το χρόνο στην Ιταλία είναι ακόμη και διπλάσιοι από τα επίσημα στοιχεία, δηλ. 60.000, ο αριθμός αυτός είναι αμελητέος σε σχέση με το τεράστιο μέγεθος του γηγενούς και ομοιογενούς πληθυσμού της χώρας των 60 εκ. κατοίκων. Ειδικότερα μάλιστα όταν συγκριθούν με τους 400.000 που εισβάλλουν στην Ελλάδα των 11 εκ. κατοίκων από τους οποίους τα 2 εκ περίπου είναι μετανάστες.
Ακόμη και αν δεχτούμε τις «ελαφριές» επίσημες εκτιμήσεις του Προκόπη Παυλόπουλου ότι δηλ. έχουμε να κάνουμε με 250.000 λαθρομετανάστες το χρόνο, η μετάπτωση του ελληνογενούς στοιχείου σε μειονότητα στη χώρα μας, είναι με μαθηματική ακρίβεια επερχόμενη .Απλώς, μπορεί να καθυστερήσει λίγα χρόνια. Με τις πραγματιστικές δικές μας εκτιμήσεις, ο επικείμενος θάνατος της χώρας και της ελληνικής γλώσσας, όπως υφίσταται μέχρι σήμερα εδώ και 2.000 χρόνια, (με τις επιμιξίες, μαζί με τους οικονομικούς μετανάστες από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ που εντάσσονται ομαλά και αποδεικνύονται πολύτιμοι για τη χώρα), πρόκειται να έρθει πολύ πιο γρήγορα. Υπολογίζουμε ότι σε 18-20 χρόνια, οι μη αφομοιώσιμοι και υπεργεννητικοί μουσουλμάνοι θα είναι περίπου 8-10 εκ. νεαρά σε ηλικία άτομα. Θα έχουν δηλ. ισοσκελίσει ή ξεπεράσει αριθμητικά το φθίνοντα και γηράσκοντα ελληνικό πληθυσμό. Αλλά και σε πιο κοντινό χρονικό ορίζοντα, όταν θα έχουν συγκεντρωθεί εδώ 3-4 εκ. άτομα, η πολιτική τους ισχύς θα είναι τέτοιου μεγέθους, που πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί η περαιτέρω διόγκωση και τελειωτική λύση του προβλήματος.
Για τους μετανάστες και λαθρομετανάστες, απαιτείται να υπάρξει επιτέλους μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική με κανόνες, με ανθρωπιά και ρεαλισμό. Πάνω απ’ όλα, πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να υποχρεώσει την υπό ένταξη Τουρκία να σταματήσει την απαράδεκτη πρακτική που ακολουθεί, να διαλύσει τα κυκλώματα των δουλεμπόρων και να δέχεται την επανεισαγωγή των λαθρομεταναστών που προέρχονται από τα σύνορά της. Υπάρχουν και άλλες συγκεκριμένες ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις που έχουν υποβληθεί στους αρμόδιους, όπως η δημιουργία Οργανισμού για τους Μετανάστες, κλπ. Αλλά για την ώρα η κυβέρνηση υπνώττει και ουδέν πράττει. Το ίδιο περίπου ισχύει και για το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης, με επιμέρους εξαιρέσεις, όπως του Νομάρχη Αθήνας Γιάννη Σγουρού και της Άννας Διαμαντοπούλου. Ορισμένοι αριστεροαφελείς ακτιβιστές και διάφοροι πονηροί συνοδοιπόροι τους που βγάζουν και το «ψωμάκι» τους, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ των λαθρομεταναστών. Και με την πρακτική τους αυτή λειτουργούν ως διεθνή αγγελτήρια πρόσκλησης μεγαλύτερου αριθμού τους. Ως καλοί Σαμαρείτες, τα Χριστούγεννα ( ! ) μοίρασαν δώρα και τρόφιμα στα άθλια γκέτο της Αθήνας, όπου στοιβάζονται οι εκατοντάδες χιλιάδες τραγικές φιγούρες των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, κάνοντας πλουσιότερους τους αδίστακτους και ασύδοτους δουλέμπορους τους συνεργάτες τους, τους χρυσοκάνθαρους φοροφυγάδες ενοικιαστές πολυκατοικιών και ορισμένους πονηρούς δικηγορίσκους που εμπορεύονται τον ανθρωπισμό.
Οι αριστεροαφελείς ακτιβιστές, με ανιδιοτέλεια, αλλά και με αφέλεια, ενεργούν ως εάν τα απόβλητα του άγριου παγκόσμιου καπιταλισμού εποχής που εκδηλώνεται με τις ανθρωπίνως κατανοητές προσπάθειες λαθρομετανάστευσης του 1 δις. των λιμοκτονούντων ανά την Υφήλιο, μπορεί να ξεπλυθούν μέσα από την ιδιωτική φιλανθρωπία, από την Ψωροκώσταινα, τη «μικρή πλην έντιμον Ελλάς» που παρεμβαίνει ως καλή Μητέρα Τερέζα. Αφού τους «συγχαρούμε» για την πρωτοτυπία του να βαφτίζεται η φιλανθρωπία, μια κλασσικά δεξιά αντίληψη ως αριστερή πρακτική, επισημαίνουμε ότι σε λίγα χρόνια, απλώς δε θα υπάρχουν ούτε η «Τερέζα», ούτε αυτοί οι ίδιοι στη χώρα ετούτη. Είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον τα παιδιά τους θα μεταναστεύσουν για άλλης γης μέρη.
Τα περί ρατσισμού για όσα γράφονται εδώ, που με περισσή ευκολία μπορεί να εκτοξεύονται και μάλιστα σε ανθρώπους με κάποια σαφή δείγματα συνεπούς προσωπικής διαδρομής, αποτελούν βλακώδεις αν όχι πονηρές γελοιότητες και ο γράφων τα αντιπαρέρχεται. Και το αυτί μου κάθε άλλο παρά ιδρώνει από την κατ’ εντολή των δουλεμπόρων και των συνοδοιπόρων τους πρόσφατη επιδρομή και καταστροφή του γραφείου μου στην Ομόνοια. Τελικά, το μόνο που δικαιολογεί την αφασική απραξία των πολιτικών ηγεσιών και των όποιων ανιδιοτελών προοδευτικών ακτιβιστών, είναι ότι έχουν χάσει επεισόδια και δεν έχουν παρακολουθήσει τις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις του ακήρυκτου πολέμου που ζούμε. Καιρός να ανοίξουν τα μάτια και τα αυτιά. Είναι ώρα να επανεξεταστεί η συνολική πολιτική απέναντι στην Άγκυρα και να καταγγελθούν διεθνώς και ειδικότερα στην και από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ανενδοίαστα επιθετικές και πονηρές πρακτικές της. Αλλιώς θα είναι όλοι συνένοχοι για το απόλυτο έγκλημα που διαπράττεται και το επερχόμενο τραγικό τέλος της χώρας.
http://press-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_91.html

January 6, 2009 at 8:45 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home