Monday, December 10, 2007

Ο Γιώργος χρειάζεται τη βοήθειά μας

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ίσως ορισμένοι από εσάς ήδη γνωρίζετε, ο Γιώργος Ντούρος νοσηλεύεται εδώ και περισσότερο από ένα μήνα στην εντατική μονάδα του Ευγενίδιου Θεραπευτηρίου. Έχει προσβληθεί από ένα πολύ σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα (σύνδρομο Guillain Barre). Εξαιτίας μιας σοβαρής δευτερογενούς λοίμωξης, του χορηγείται ισχυρή φαρμακευτική αγωγή και έχει άμεση ανάγκη από αίμα.

Για όσους δεν τον ξέρετε, ο Γιώργος Ντούρος είναι δασολόγος, με μεγάλη προσφορά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Κατά την πρόσφατη θητεία του στη Διεύθυνση Εθνικών Δρυμών, Δασών και Θήρας, αλλά και παλαιότερα στη Διεύθυνση Αναδασώσεων, καθώς και στην ηγεσία του Δασαρχείου της Πάρνηθας, έχει συμβάλλει σημαντικά στην προστασία της φύσης, πέρα - και πολύ παραπάνω - από τα πλαίσια του υπηρεσιακού του καθήκοντος.

Όσοι επιθυμούν και μπορούν να δώσουν αίμα (ανεξαρτήτως Ομάδας Αίματος), παρακαλούνται να πάνε στο τμήμα αιμοδοσίας στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (εργάσιμες ημέρες 09.30 - 13.30 και 16.00 - 19.30, ή και το Σάββατο 9.30 - 13.30), δηλώνοντας ότι δίνουν αίμα για τον Γιώργο Ντούρο που νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Ευγενίδιου Θεραπευτηρίου.

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δώσετε αίμα, παρακαλώ πολύ προωθήστε αυτό το μήνυμα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και ειλικρινείς ευχές,

Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης

1 Comments:

Blogger ellinida said...

Τι ομάδα;

December 11, 2007 at 8:26 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home