Thursday, August 30, 2007

Ο Τραπεζικός Λογαριασμός για τους Πυροπαθείς



Relief for the victims of the recent fires

The General Council of the Bank of Greece, which convened extraordinarily on Sunday 26 August 2007 by invitation of its Chairman Mr Nicholas C. Garganas, expresses its profound sorrow for the victims of the recent fires ravaging the country and for the enormous economic and ecological disaster they have caused. It was decided that the Bank will contribute the amount of €5,000,000 to the restoration effort and the aid of victims.

By virtue of Ministry of Economy and Finance decision 2/53006/27.08.2007, a "Hellenic Republic-Relief Account for Fire Victims" with ΙΒΑΝ GR9801000230000002341103053 and SWIFT/BIC: BNGRGRAA has already been opened at the Bank of Greece, Government Accounts Section.

The above mentioned contribution of the Bank was deposited in this account, which will also receive any amounts deposited for this purpose by individuals and institutions with banks in Greece and abroad.

Το λινκ είναι εδώ.

Διαδώστε το στο εξωτερικό.

Labels:

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ωραίο το banner. Ας διορθωθεί το ορθογραφικό όμως. Γίναμε που γίναμε ρεζίλι ότι είμαστε ανίκανοι να σβήσουμε τις φωτιές. Μην λένε ότι δεν ξέρουμε και γράμματα.
Greece needs help.

August 28, 2007 at 3:01 PM  
Blogger Aggelos Spyrou said...

Δυστυχώς το βρήκα έτσι αναρτημένο, δεν μπορώ να επέμβω τεχνικά. Μόλις το διορθώσουν, θα το ξαναναρτήσω.

August 29, 2007 at 1:52 AM  
Blogger Aggelos Spyrou said...

Οκ, αν και δεν είμαι ο δημιουργός του banner, έκανα τη διόρθωση.

August 29, 2007 at 2:08 AM  
Blogger Oneiros said...

Κι επειδή η επιβεβαίωση σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα επιβεβλημένη, ορίστε και η σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδας (τη λινκάρισα στο banner, στο σχετικό post μου, που ανανεώνεται όποτε βρίσκω χρόνο και νέες πληροφορίες)

August 29, 2007 at 2:57 AM  
Blogger Amon Ra said...

Παιδιά για να γίνω μέλος, χρειάζεται να σας στείλω και e-mail ή το μήνυμα εδώ είναι αρκετό?

August 29, 2007 at 5:55 PM  
Blogger μελονικος said...

Παιδιά άσχετο;;; Την πρωϊγούμενη εβδομάδα είχε πάει ο Μητσοτάκης εκδρομή στη Πελοπόνησο;;;

August 30, 2007 at 12:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

Το έβαλα ήδη στην υπογραφή μου στα ε-μαιλ και θα το στείλω και σε όλους στη λίστα μου. Ευχαριστώ και για τις ενημερώσεις στο χώρο με τις πληροφορίες για το που να απευθυνόμαστε για να στείλουμε βοήθεια. Παρακαλώ να συνεχίσετε να ενημερώνετε το χώρο αυτό με πληροφορίες για το που να απευθυνόμαστε από όλες τις περιοχές της Ελλάδας για όλες τις πληγείσες περιοχές. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα τις συγκεντρώνω και θα τις τυπώνω και θα αφήνω τις σελίδες να μοιράζονται σε μεγάλα καταστήματα στα ταμεία τους. Χθες έδωσα καμιά 500αριά σε Ιανό, Μετροπολις, Μπαρμπουνάκη, Μαλλιάρη, εκδοτήρια στην Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη) και μοίρασα και κάποια στους περαστικούς. Οι καταστηματάρχες ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Πιστεύω ότι σε λίγες μέρες τα ΜΜΕ θα σταματήσουν να ασχολούνται τόσο με αυτό. Αλλά το να παίρνουν οι πολίτες αυτές τις πληροφορίες στο χέρι είναι σημαντικό για την κινητοποίησή μας η οποία πρέπει να είναι μακροχρόνια και συνεχείς. Συμφωνώ ότι δεν είναι το καταλληλότερο να ξοδεύω χαρτί αυτή τη στιγμή αλλά πιστεύω ότι είναι ένας τρόπος να απευθυνθούμε και στoυς off-line πολίτες που είναι οι περισσότεροι και που ίσως δεν έχουν το χρόνο να ψάξουν μόνοι τους αλλά θελουν να βοηθήσουν.

August 30, 2007 at 2:24 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home